Benim şahsi fikrim fiyat/performans olarak Hussardan yana. Arkadaşlar herzaman minicik kadro iyi değildir, herkes sanıyorki 12" kadro olsa ondan iyisi yok. İşte durum öyle değil. Kadro boyu küçüldükçe üst boru uzunluğu açıyı tutturmak için mecburen kısalır, bunun yanında birde head angle dediğimiz maşanın yere göre açısıda artmaya başlarki buda hem kadroda alın borusunun girdiği boruyu daha fazla zorlar ve barspin gibi hareketleri kısıtlar.
Çok uzun üst boruda bazı durumlarda iyi değildir. Eğer boyunuz fazla uzun değil ve uzun üst boru kullanıyorsanız bunny çekmek sizin için daha zor olacaktır. Herkes boyuna uygun kadroya binmeli ve kadro kadar önemli olan başka şeylerde var onlarda kullandığınız maşanın uzunluğu ve gidonunuzun yüksekliği. Ön kısmı çok yüksek bir bisikletle evet çok kolay bunny hop yapılır fakat çok yüksek yapılamaz. Aynı zamanda 180 gibi hareketlerdede çok yüksek ön kısım sizi zorlar. Benim boyum 180 ve en son kullandığım bisiklet 14 inç ti ve 100mm maşayla ben 30mm riser 710mm gidon kullanıyordum ki bu benim için en uygun kombinasyondu. Sizlerde birkaç parça değişikliğiyle size göre en uygun kombinasyonu bulmalısınız.