@Ali Kılıç 35.5 bizde üretim yapıyoruz %100 doğal bal üretmeye çalışıyoruz. Örneğin kışın arıların beslenmesini sağlamak için bile vitamin vs yerine bir önceki yoldan ayırdığımız donmuş ballardan veriyoruz. Maalesef 50 tl dedik mi müşteri burun kıvırıyor yok bilmem nerde 30 tl diye. Kooperatif zaten ölü fiyatı veriyor. Gerçek bal üreteyim diyen 5 kilo bal + cep telefonu 100 tl ciler ya da her sokak başındaki 20 liracılar yüzünden hem para kazanamıyor hem güven kaybediyor. Bunlar yüzünden biz peşin hükümle yerle bir ediliyoruz. Balını almak için her yıl 4-6 defa yer değiştiriyorsun, her gittiğin yerde koyun otlatır gibi mera parası veriyorsun, iğne yemedik yerin kalmıyor, sıcakta soğukta çekmedik dert kalmıyor el kadar bal çıkıyor onu da eder fiyata satamıyorsun. Neden? E senden daha çok insana ulaşan daha çok sesi cıkan düzenbazlarla dolu ortalık da ondan. Ben balıma güveniyorum arkadaşlar, isteyen olursa İzmir’de çiçek balımız var hatta bizim gibi çalışan birkaç üretici daha da var. Her türlü teste de açığız

hadi bakalım.