Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
@Alperen Haner Gece gece yerimde duramıyorum :D Güya uyuyacaktım :D

Bu da bugün aklımda sürekli çalan şarkı. Tüm gececilere gelsin :D,

@chnkrmz hacııııı seni atarım denizlere yalan dünya bana kalır :D ben istanbulda değilim diye yapıyon böyle dimi :(

bende küçük bi tur attım aha bu rotada kısa ama özdü güzel oldu :D

@BF Okuru abi sen nerdeydin :D

@gamzece kesin evden çıkmadın sen dimi :D

bu gün büyük sevaba girdiğime inanıyorum.
eminönün de 6 kişilik ufak çocuk grubu vardı.
bisikletlerimize bakıyolardı. ( ele dümdük )
tramvay yolundan camii nin önünde ağaç altına sürdük..
ortalama 150 metre. dinlenirken 3 dk sonra çocuklar gene 10 metre dibimizde bittiler ve gene bisikletlerimize bakıyolardı.
biz 1 saat dinlendik. çocuklar ayrılmadı ama bizi koloçan ediyolardı.
kalkarken ben biraz seslice dedim ki.
"az yukarı çıkarım da bisikletleri oraya koyar arka sokakta yemek yeriz.
bisikletlere de hiç bişe olmaz"
işte o an çocukların yüzünde derinden bi gülümseme. mutluluk. sevinç artık ne derseniz. çok sevinmişlerdi.
bisikletle yola koyulurken arkamıza bi baktık çocuklar seke seke peşimizden koşuyolardı. o kadar çocuğu sevindirdiğim için sevaba girdiğime inanıyorum. çok mutluyum...

. bunu facede paylaştım burada da yazayım dedim :D
acaba gerçekten sevaba girdim mi :D sonuçta çocukları sevindirdim :D

@BF Okuru abi neden "beyler" küçük harfli... cinsiyet ayrımcılığına hayır diye change de imza toplarım bak :D

@Alperen Haner hahaha :D alem adamsın Alperen. Tamam düzelttim gitti :D ayrımcılık yok yaw @gamzece aramızda tek bayan ya, baş harfi büyük olsun kendini yanlız hissetmesin demiştim aslın da hahahah :D

@BF Okuru eyvallah abi :D ne zamandır şamata yapmıyorum burda zaten biraz daha yapamayacağım :(

@chnkrmz sirkecide yemek yiyorduk 4-5 çocuk birbirine bağladığımız bisikletlere birşeyler yapıyor bir baktık seleyi gidonu fala sökmeye çalışıyorlar bağıış çağırış kaçtılar dikkat etmek lazım istanbul içi turlarda:mad:

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@BF Okuru abi antrenman-kitap-rapor üçgeninde sıkıştım :( boğazıma kadar Peter Drucker a battım :(

@BF Okuru abi bende diyorum yapılır mı bu benim gibi adama diye ama hoca ferman dinlemiyo basıyo f i :D zaten 2 dersim var kalacak 3e gerek yok :D

çok masrafım olacak yav bisiklete benim :D
lastik alacam daha sele borusunu değiştirecem. spd ayakkabı alasım var. offf :D

Benimde çok masraf varya geçengün turun başında pompayı kırdım sonra ayakkabıdan spd kilidi pedalın üzerinde kaldı onu çıkarayım derken vidaları kayboldu birde üstüne lastikler eskidi :D

@BF Okuru usta sana danışayım.
(link)
(link)
ikiside benim takıma uyuyor aslında.
bitanesi xc model yazıyo. ne farkı var bilmiyom ama bana daha güzel geldi ismi :D

@chnkrmz bana da bi lastik alsana dayoğlu hayrına :D aha (link) istiyom ben :D

harbi benimde bi spd almam gerek :( ankaraya gidiyimde pedere yıkayım onu da :D

Geri