Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
Herkese selamlar :)
Wi-Fi buldum :krnz:

@BF Okuru konu başlığını değiştirsin @Anonim abi gece gündüz yazıyoz :D

Birşey soracağım, Bugün bir BİANCHİ MTB SPEED MOUNTAİN ULTİMATE CYCLE ve BİANCHİ ALİCE bisiklet verdi bir dostum. Hiç binmemiş aldığı gibi depoya koymuş. Bu bisikletleri satmayı düşünüyorum. MTB'yi satıyım mı? Satarsam piyasaso nedir? Satma derseniz neden? ve Alice'nin piyasası nedir?

s.aleyküm gececi arkadaşlarım abilerim kardeşlerim nasılsınız inşallah maşallah bakayım :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@BF Okuru şükür bende iyiyim :D dechatlona gittim zincir için yağ alacaktım bitmiş 1 aydır gelmiyor diyor. zeytin yağı kullansam olur mu :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Alperen Haner selamlar, hoşgeldin. Nerdesin sen yaw :) @gamzece bizi takip ediyordur mutlaka :D

Alperen, valla COD 2060'lara gidiyor senaryolarda bu sebepten sevemiyorum. Oyunda olsa, biraz gerçek olsun istiyorum ama COD 2'den sonraki havası git gide değiştiği için soğudum :D ama bu videoyu izledikten sonra senaryo ve Multiplayer modunu merak etmiyor değilim :krsn:

@BF Okuru abi bildiğin gibi. ders, tur, ders, rapor ve final haftasına kalmasın diye didindiğim derslerle uğraşıyorum. günde 70-75 km, 50 sayfa okuyup özetleme, derslere, sunumlara hazırlanma ve sınavlara çalışma beni biraz hırpaladı bu aralar :D

cod serisi candır abi. mp atarız senle bi :D

@Alperen Haner 75km zihnini bayağı bir açıyordur be :hrkbuya: gecede yatakta takla atıyorsundur kesin :D bu kadar yıpratma bünyeyi. Sigarayı azaltır gibi azalt bunları ::hhhhhh:

Çıksında bakarız :eek:

Alperen, 1 haftadır falan erkenden yatıyorum bu gece de aynısı olacak. Size şimdiden iyi geceler ve iyi eğlenceler diliyorum. :D Hadi bu şarkı da benden size gelsin:

@Ghost öyle deme ama çitalar da bir kedi sonuçta :p

@BF Okuru abi kafayı açıyo da bacaklar gidiyo sürekli olunca. rampalarda yerim artık milleti bu gidişle :D yatakta takla ne kelime abi koca yatakta tek kalmak özgürlükmüş :D sigarayı azalttığımı kim söyledi ki bunu azaltayım :D

@Anonim abi yine mi zalimin zulmü varsa adminin yaptırımı vardır kozu :D bende erkenciyim kaçarım bende pek durmam :D

@gamzece bizde meraklanmıştık :D hoş geldin :) :)

@gamzece Hoşgeldin :) iyiyim çok şükür sen nasılsın ? Eve yeni girdiysen sende durmazsın buralarda :D

@Alperen Haner oda güzelmiş :D sen yinede azalt :harika:

@Anonim iyi geceler Savaşım. Herkes erkenci bugün :D hadi hayırlısı :ssrtcbya:

@BF Okuru Normalde çok geç yatmazdım zaten ama bu sıralar erken kalkamıyorum. Uykuya doyamıyorum. Bahar geldi hoş geldi.
@Alperen Haner Hoş buldum :D

Geri