Scudo Sports

Gececiler Kulübü

bana niye tur yok :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
Scudo
@Ugur Basdag benim kafama geçirse fazla bişey olmaz kanımca :D sonuçta yol bisikleti :D

@chnkrmz sen evlililk yaşına geldin müdür kusura bakma :D şimdi valide ben ona gelin buldum nereye götürüyonuz diye terlik fırlatırsa daha kötü :D

@Ugur Basdag birer karbon alsak iyi olur diyecem de kadroyu kırarlar alim. candır :D

@chnkrmz harbi hacı seni ne zaman görecez bebek arabasıyla sahil yolunda :D

@Alperen Haner beni bebek te arabayla sahilde gezerken görürsün de. bebek arabasıyla sahilde göremezsin :D

• Beğen
iyiyiz maşallah seni sormalı inşallah :D @BF Okuru

@BF Okuru abi hoş geldin iyidir seni sormalı :) nolacak bizim bu ilişkilerde ki halimiz merak ediyoduk :D büyüğümüz olarak yol göstermek sana düşüyo :D

@chnkrmz istanbula gelince o lafın intikamını alacam hacı senden :D sele borusuyla kovalayacam seni :D

@Ugur Basdag kırılmasa iyi de işte kafamızda kırarlar :D

@chnkrmz vay vay vay Cihan iyiyim maşallah :D ;)
@Ugur Basdag Teşekkürler uğur iyilik sağlık, dipçik gibiysen sorun yok :D
@Alperen Haner Eyvallah bende iyiyim. Valla Alperen ilişkilerden pek anlamam ben ;) seni yanlış falan yönlendiririm. Savaş çıkartırsın forumda :D

@Ugur Basdag tabi laa :D kafa kırılsa bi ameliyata bakar :D daha taksidi bitmedi bisikletin dur hele :D

@BF Okuru abi çıkacak savaş çıkıyo zaten evde :D daha okul bitmeden çocuk isteyen bir sevgilim var bunun üstüne savaş var mı :uzgnm::(:booo::acpsnr::hasta::agla::(

@Alperen Haner nedir senden çektiğimi. hep sele ile kovalıyon bizi :D

• Beğen
@chnkrmz dua et seleye :D gidonla yada maşayla kovalamakta var bide :D

@Anonim adminim iyi seni sormalı :) ne zamandır uğramıyon bu diyarlara :D

@Anonim bizim başlık anasayfaya döndü çok şükür :D ah bide şu mobil işini halletsen de bildirimler zıng diye gelse kontrol etmesek :D

@Anonim bildirimler geliyo gelmesine de bu facebook-twitter bildirimleri gibi android-ios un tepede bildirim olsa keşke :D chrome da kontrol et et ders dinleyemiyom :D

Geri