Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
@chnkrmz

:koptum: süpersin ya :D

@BF Okuru doğru diyorsun gerçekten :D

@Alperen Haner yok bak Cihan belirtti orada işte ilgili mesajı oku anlarsın :D yalnız kadın mahkûmlara bile tulum giydiriyorlarmış orada

@gamzece ne varsa burada var her türlü bilgiyi bf'de bulmak mümkün artık :D

@chnkrmz herkeşler öyle diyor ama bana göre tam ideali.. her işimi her şekilde görüyor. videolar oyunlar ama özellikle pdf xls dosyaları.. işte o konuda 1 numara. :) cebe sığıyor. sorun yok 2 seneden fazladır kullanıyordum artık emekli gibi oldu fena durumda. düşüşü çok fena olmuş :)

@Anonim @chnkrmz @BF Okuru @gamzece

@Anonim abi kim getirdi uygulamayı oraya ayrı bir parmak bas bence :D turuncu yakışıyo ama ya bide kızıl olursa mahkum :D

neyse ben biraz uzaklaşıyorum. raporu tamamlamam gerek 2 hafta içinde daha çok işim var :( arada yoklarım... beni unutmayın :(

@BF Okuru İşte bu benim şu aralarki halim. :) Kedilere "Rıfkı" adı neden bu kadar çok takılıyor? Rıfkı isimli duyduğum 3. kedi.

@gamzece anladım :)
Ben özellikle takmadım, ne bileyim biraz fazla afacan olduğu için o ismin yakışacağını düşündüm ;)

@Alperen Haner uygulamayı valla biz getirmedik :hhhhhh: tamam. Rapor önemli şeydir. Kolay gelsin.

@BF Okuru Çok şirin gerçekten. Yaşadığı yer de yeşillikli, çok mutludur o şimdi. :D

@BF Okuru benim kedim yok köpeğim var. Adı Şegi 5 yaşlarında bir golden retriever. :d Önceleri kedilerden nefret ediyordu. Şimdi sadece sevmiyor.

koşun olay var :D
(link)

Geri