Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
@Alperen Haner e onu kur ne diyeyim başka :D bildirim için en iyisi o yani şu anda. Diğer türlü mobil tarayıcıya sürekli bakmak zorunda kalabilirsin :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
Herkese merhaba,

Sohbet bayağı ilerlemiş. Bilgisayar başında olmama rağmen farketmedim. Çünkü mail gelmedi.

• Beğen
@Anonim bi reset atsam tele iyi olacak demek ki :(

@chnkrmz çok dedim müdür ama dinlemiyolla beni :( sen büyüksün belki dinlerler seni yap bi büyüklük :D 1-15 haziran arası ama :D

@gamzece biz mail yoluyla ilerletmiyoz ki :D zırt pırt diziyi durduruyom bakıyom :D

Telefonumun ekranı kırıldı üzgünüm :( yastayım aynı telefonun 3. ekran kırılışı :)

@Yavuz SOYLU damperli cam koruyucu kullan bence. işe yarıyo diyolar.
@Anonim ben cevap vereyim mi :D

• Beğen
@chnkrmz Damperli koruyucu benim telefona göre yok ki :) z ultra gpe 6.44'' Piyasada da yok gene ebay yolları göründü. Bisiklet sürerken bisiklet formasının arka cebinden düştü yere bi güzel sürüklendi. Yan Kasa durumuda pek kötü .. eski emektar telefona strava viber watsup yükledim bir başka ultra modeli çıkana kadar sanırım bekleyeceğim z4 ultra çıkarsa şayet beklerim onu yoksa piyasadan bi z ultra daha bulmaya çalışacağım çünkü çok seviyorum :)

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@Anonim eşitlikçi demokrat zırvaları :D bu arada s beden kısa kollu ve askılı tayt rezervasyonumu güncelleyim :D

@gamzece böyle daha heyecanlı kim yazacak diye bekliyoz filan :D

@Anonim yoo aramadım. arama kısmına mahkumlar yazdım geldi karşıma. tabi önce başka kelimeler yazdım çıkmadı mahkumlar da çıktı :D

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
Geri