Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Bu gece sabaha kadar mesaim var. :uyku: Neyse yol bisikleti almak için para lazım :)

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
Scudo
  • Beğen
@chnkrmz ben kask takmadığım için yemiştim hacı la :D evlat acısı gibi koyduydu :D

@gamzece en güzel haremden binicen şoför yanına muavinlik yapcan :D başka türlü hem yer istiyolar hem yol bitmiyo :D

@Ghost inanırım bende henüz yemedim :D

• Beğen
Tepkiler: Can Akan ve Ghost
  • Beğen
@gamzece aynen göztepeye kalırsa yandık zaten :D yürü daha iyi :D

@Ghost yarın tura gidecem hacı 11:30 12 de yatış ben :D

bu arada liberland vatandaşlık başvurusu alıyormuş :D yapan var mı :D

• Beğen
@Alperen Haner beni irdelemen çok zor :p Gebze-Harem ile başladık bakalım. :D

@chnkrmz şu an belli değil ama geçen sezonki formalar çok beğeniliyor aynısı da olabilir bakalım artık.

@acatlikan ya videoda şarkı çalıyor işte yapan kişi araba öyle beklerken fotoğraflarını çekmiş video haline getirmiş. Şarkı da acayip yani iki elim yakandadır falan diyor :D

@gamzece Gebze-Harem minibüslerine bir kere bile binmiş insan yaşamıştır bir şeyler o bir kere binişini anlatsa sabaha kadar sürer o derece yani. Geçenlerde anlatmıştım ben bu minibüsleri. Kısacası efsane. Kazara binen bir insan, hayatında görmediği etmediği adını bile duymadığı mahalleleri görebilir bu minibüsler sayesinde. Gebze'den binsen, Harem'e gidene kadar yağmur yağar, kar yağar, güneş açar, çiçekler açar, mevsimler değişir, say say bitmez...

@gamzece @Alperen Haner Düzce - Bolu iyi ya, kafan rahat bi kere. Şehirin bir ucundan diğerine yarım saate yürürsün zaten :D İşin mi var?, İstanbul 3 saat zaten :). Millet zor geçiyor o kadar zamanda karşıya:D

• Beğen
@Alperen Haner Liberland'ın resmi sitesindeki Türkiye forumunda baya makara dönmüş bakmanı tavsiye ederim. :D başvuru yapmadım başka planlarım var. Dededen kalma arazilerin etrafını çevirip bağımsızlık ilan etmeyi düşünüyorum. :D

@Ghost konu açarım kamera filan götürebilirsem :)

@Anonim o kadarla bırakmam kesin bi dümen var ortada :D bu arada şort çıkar dimi bu sene :D

@acatlikan aynen bolu düzce 40 dakka :D ben evden siyami ersek e 2 saatte gittim 4.5 km yol :D

@Ugur Basdag hem bakıyorum hem düşünüyorum vatandaş olsam mı diye :D

• Beğen
Tepkiler: Can Akan
xiaomi yi siparişi vermek üzereyim. bana şimdiden hayırlı olsun deyin :D

• Beğen
Tepkiler: Can Akan
@chnkrmz Hayırlı olsun powebank değil mi? Ben de almayı düşündüm de bu ara maddi durumlar sıkıntılı. 21 gün şarjı giden bir telefonum var turda o yeterli olur sanırım :D

Ben de bi çay koyayım bari:)

• Beğen
@acatlikan yok bu aksiyon kamera. xiaomi yi diye geçiyor

Geri