Bu gece yokum ben yalova-bursa turu beni öldürdü ben yatıyorum zaten hanımağadan fırçanın alasını yedim onun hatrına haydi ben başladım siz getirin. Uyuyamazsam yoklarim arada
@Samet Arslan hanımdan fırça yedim yıllardır ilk kez sebepte çok basit normalde böyle olmazdı toparlayamadım demek ki yalovaya geçtim işlerimi hallettim. 1 yada 2 dakika yemeğe geciktim ki gecikebilirim 5 dakika demiştim. yemekte valide peder muhterem hanımağa hoş sohbet über süper. 2 dakka başbaşa kaldık kıyamet koptu yol yordam gösterin... @mehmet.ali abi sende vardır tecrübe ne yapayım...
gönül almanın temelleri diye ders ver bana abiiiii @mehmet.ali
@Samet Arslan ben anamdan babamdan yemedim dayı o fırçayı hıncını alamamış evde arkadan gelen dolmuşla yalova iskeleye kadar gelmiş bide orda fırça attı ağzımızı açamıyoruz ki.. tamam hayatım, peki bitanem, haklısın canımın içi, öküzün önde gideniyim aşkım... nereye kadar hacııı
@Alperen Haner Bak o olmadı. Eğer söylediysen 5 dk geç kalabilirim diye, ben sana söylemiştim ne diye söylenip duruyorsun şimdi diyeceksin. Ağız yapma bana diyeceksin Çok da üstüne gitme ama sen çok şey yapma