Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Bu gün bildirim gelmedi doğru düzgün bu konudan niye öyle oldu @Anonim abi duy beni ! Ben de kaçırdım Ali abinin meselesini :D:D:koptum:

Scudo
Bu gece yokum ben yalova-bursa turu beni öldürdü ben yatıyorum zaten hanımağadan fırçanın alasını yedim onun hatrına haydi ben başladım siz getirin. Uyuyamazsam yoklarim arada

Neşet üstadla gece açılır mı yahu ? Canımıza kastın mı var arkadaş? :) ahh şukufe ahh

@Anonim Çocuk düşünüyorum Savaşım :) Neslimin sürmesini istiyorum :D ayrıca bu konuda beni taktir ettiğin için teşekkür ediyorum :D

@Alperen Haner iyi geceler alperen, reçeteni Savaşın duvarına yazdım :D hahaha

Yaz kızım, 200 torba çimento, 20 kamyon çakıl, 15 tane kapı :komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik: ŞAKİR

@Anonim, abi bildiğin anamdan yemedigim fırçayı yedim 5te kalktim filan bi ton etken var

@Ugur Basdag abi ah ulan modundayim bende kusura bakmayın:D

@BF Okuru abi sagolasin da once gonul yarası:)

Gonul dagi yagmur yagmur boran olunca diyd gidiyom ben:(

Karpuz keseceğdik :D

bu hafta cuma gececiler kulübündeyim = ))

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Samet Arslan hanımdan fırça yedim yıllardır ilk kez :( sebepte çok basit normalde böyle olmazdı toparlayamadım demek ki :( yalovaya geçtim işlerimi hallettim. 1 yada 2 dakika yemeğe geciktim ki gecikebilirim 5 dakika demiştim. yemekte valide peder muhterem hanımağa hoş sohbet über süper. 2 dakka başbaşa kaldık kıyamet koptu :( yol yordam gösterin... @mehmet.ali abi sende vardır tecrübe ne yapayım... :(

gönül almanın temelleri diye ders ver bana abiiiii @mehmet.ali

@Samet Arslan ben anamdan babamdan yemedim dayı o fırçayı :D hıncını alamamış evde arkadan gelen dolmuşla yalova iskeleye kadar gelmiş bide orda fırça attı :D ağzımızı açamıyoruz ki.. tamam hayatım, peki bitanem, haklısın canımın içi, öküzün önde gideniyim aşkım... nereye kadar hacııı :D

@Alperen Haner Bak o olmadı. Eğer söylediysen 5 dk geç kalabilirim diye, ben sana söylemiştim ne diye söylenip duruyorsun şimdi diyeceksin. Ağız yapma bana diyeceksin :D Çok da üstüne gitme ama sen çok şey yapma :D :D

Geri