Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@Anonim Hakikaten yahu bildirimler azalmaya başladı. Bildirim yollarında sıkıntı var forumun sayın admin :)

Scudo
@Samet Arslan bilmiyorum ama toplamak için tekrar gidecem gibi... lastikleri alayım giderim :D

@Anonim abi tatilde var ya beni gördüğü yerde ..... :D düşünmek istemiyorum o kısmı :D

bu arada benim yol bisikleti için çadır uyku tulumu ve eşofman t-shirt koyacak pratik bi seleye altı port bagaj düşünüyorum. olur mu ki?

image.jpg image.jpgBu gün bisiklet sürerken lastik öyle bi patladı valla uğraşsam yapamam bi Sürü Yürüdüm gittim bisikletçiye yama da olmadı tabi o kadar büyük yarık. 20 lira verecem evde 2 tane olmasa içim yanmayacak

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Samet Arslan Bitti Bitti :D :D
@Alperen Haner Geçer elbet, dert etme bence de. Yalnız gerçekten kızdığı şeyin geç kalman olduğuna emin misin? Yıllardır ilk defa böyle bir şeye kızıyorsa, başka bir şey için olabilir gibi geldi bana.

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Samet Arslan biraz uzun anlatması ben şöyle deyim yol bozuktu mecburi downhill yaptım lastik güm

@Ghost jilet üstünde sürdün dimi :D

@gamzece 1.5 senede tek kavga :) güzel oran aslında. düşünüyorum başka bişey midir diye, birbirimizden bişey saklamıyoruz zaten. saç diplerim acısa haberi olur o derece :)

@Samet Arslan kadro bağlantılı var evde yedek bisiklette var ama benim velesipitte var mı bilmiyorum montaj yeri

• Beğen
Tepkiler: Ghost
@Alperen Haner Port bagaj demiyorum yahu, şu üçgen çantalar var ya onlardan diyorum...

http://www.bisikletcanta.com/FileUpload/bs669027/UrunResim/27373511.jpg

@Ugur Basdag fazla coşmayalım diye bulunsunlar yahu :D

@Samet Arslan hacı benim pisiklette sele altı 2li matara tutucu var... onun altına düşünüyorum şu model gibi

(link)

tulum-çadır-mat-2 tanede eşofman tshirt kaldırır mı bunlar

@Samet Arslan çadır hafif yahu şu modelden 1.5-2 kilo ya var ya yok
http://fermuar.com/wp-content/gallery/branda/102.jpg

neyse ben yatıyorum yoksa pc başında sızıp kalacağım... herkese iyi geceler

@Samet Arslan kimse yok zaten sende fazla durma bence al z raporunu kapat dükanı :D sana emanet buralar :D

uyudu mu herkes, bitti filmim

Geri