Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@İbrahim Aslanhan pek bir hoş bulduk nasılsınız :)

@Alperen Haner kalabalıktan insanlardan uzaktayım nerede bulacaklar beni kaçıracaklar falan eheheh

@Ghost ben iyiyim sizleri burada görmek çok güzel. Ankara'ya kar yağıyormuş ne güzel. İstanbul çok soğuk bugün...

Scudo
@Anonim abi ben artık sevinemiyorum çünkü bi yaz gelsin de bisiklet süreyim Köye gideyim diyordum ama kar yağıyor:D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Anonim oda doğru Haklısın şöyle bi diz boyu yağsa da gitsem Köye ordan da ormana bear grylls den öğrendiklerimi yapsam :koptum::koptum:

aha @Anonim gelmiş. tur ne zaman yapıyoruz :D

• Beğen
Millet sonunda nişanlım az da olsa sitem etti benimle ilgilen diye :) ehuehe ben ara veriyorum biraz. Görüşürüz.

• Beğen
@Alperen Haner ben Aslan belgeseli izleyemiyom ya bazen sırtlanlar Aslan yavrularını falan yiyor veya aslanlar anne sırtlanı yiyor sonra kameraman yavruları çekiyor....içim gidiyor o an çocuk gibi oluyorum

• Beğen
@Ghost nerde bende o bacak/yokuşlara basacak/düzce dört bucak/300 km nere tutcak :D toplam km 22mart ta aldım bende zaten. çok tatlı tatlı yiyolar yani :D

@Anonim yok yarın sonuncu sonra ver eli istanbul :D

@İbrahim Aslanhan sarmıyor artık aslan kaplan pek ama can sıkıntısı :D

@chnkrmz hacı nerdesin sen ya :D gözümüz linkte seni bekliyoruz :D

@İbrahim Aslanhan ne güzel :) iyi bari artık sürekli burada görürüz sizi yani iyi olur gerçekten...

@Ghost soğukta pedalla sen olmaz mı? Hasta olur paso yatarsın işte ne güzel eheheh

@chnkrmz bilmiyorum Haziran'ı bulur bu gidişle herhalde :D

@Alperen Haner yine İstanbul'a dönüyorsun yani iyiymiş :D

telefona ekran süresi testi yapıyorum da :D 4 saat 20 dakika ekran süresi verdi :D

• Beğen
@Anonim @Samet Arslan bi gelsin şu pazar projesini gözden geçirelim :D oldu olacak muhalif olmayalım lütfen :D

@chnkrmz tamam ben özelden numarayı veririm sana hocam sabah sen uyandırırsın artık beni :D 4:20 nedir yaa :D

@Anonim millet projektör görmüş tavşan gibi bakıyor sinir oluyorum

• Beğen
@Alperen Haner xperia z serisi 6 saat ekran süresi veriyo benimki ne ki :D

• Beğen
@Ghost sen düzcede bibshort+forma kombiniyle dolaş sonra tavşan görürsün :D

@chnkrmz lg de kaç saat ki diyecem de hiç bulaşmayım wassapsız kalmakta var :D

@Alperen Haner hemen söyliyeyim :D lg nexus 4 de 3g açıkken ekran süresi 2 saati geçmiyor. 2g kullanırsan 3buçuk saat falan ortalama alıyorsun. lg nexus 5 te ise 3g açık 3 saati biraz geçiyor :D diğer modellerini bilmem ama :D

• Beğen
Geri