Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
@chnkrmz Bugünlerde Nexus'a karşı yoğun bir ilgi var. Sanıyorum adamlar mükemmel iş çıkarmışlar :)

@Kara Kartal bunları duymak güzel. Aslında siz de İstanbul'da olsaydınız bu yaz buluşma olunca hep beraber olurduk iyi olurdu herhalde. Ama diğer şehirlerden de davet edeceğiz bakalım gelen olacak mı :) bu arada ben de iyiyim şükür sitedeki mesaiye devam :)

@Anonim yok be savaşım ne dersi :D para iyi geliyor :cool: Sen neler yaptım, konuşamadık. Bir gün geleyimde Kahve diyarında birer kahve içelim ;)

Eşimin kardeşi İstanbul'da oturuyor tarih uyarsa neden olmasın :) Sizde de öğrencilik mi var :)

@Alperen Haner biraz baktım da buradan anlatacağım gibi değilmiş. seninde telefonu gözden çıkarıp olacağı varsa olsun deyip işe girişmen lazım yoksa olacağı olmas :D
şaka bi yana telefonu fastboot modunda açıp pc ye bağlayıp cmd den "fastboot oem unlock" yazıp kilidini açıyon sonra forum sitelerinde g2 nin kendi programı var onu pc ye kurup oradan root atıyon
sonra ki işlemler kolay zaten. ama her telefonda olduğu gibi senin telefonda da çöküp kuraramama durumu olabilir. tabi kurtaramama olmama olmaz ama en azından çökerse 1 günden 1 haftaya kadar telefonu kullanamayabilirsin :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@BF Okuru'cim kahve diyarına Macbook lazım biliyorsun. Eli boş gelme yani :D ben çalışıyorum ne yapayım sürünmeye devam.

@Kara Kartal yok hocam ne öğrenciliği o mazide kaldı normal olarak böyle çalışıyorum yani :) ayrıca diğer dediğin tarih uyarsa gelebilmen çok iyiymiş. :)

bu arada bugün çok güzel ıslandım. işe giderken hava güzeldi. hatta iş çıkışına kadar gene güzeldi. çıkıştan 1 saat önce yağmur başladı. eve gittiğimde havuzdan çıkmış gibiydim resmen :D

@chnkrmz vay gidi :( yedek telefon yok yoksa balıklama atlayacaktım :D

@Anonim e hadi biraz daha sündürürsek bu tarih konusunu bişeyler çıkacak :D

Neden sadece bende mazide kalmıyor :) Bu diplomayı da alabilirsem 3üncü farklı üniversiteden diploma olacak sonrasında da kısmet artık yine yatay mı devam ederiz dikey mi.

Eşim bile komşularla konuşurken dalga geçiyormuş 'Çocuk okutuyoruz' diye :)

@Anonim Bilmem mi Savaşım, bende ona gönderme yaptım zaten ;) işlerin rast gitsin. Elektrikler kesilmesin :D

@Anonim eve damlar damlamaz duşa atladım zaten şuan turp gibiyim

@Kara Kartal okumak güzel şeydir yani eğer gerçekten öyle devam ediyorsanız çok güzel takdir ederim. :) Ama nereye kadar gider böyle peki...

@BF Okuru eheheh anladım bunu zaten evet gerçekten gerekiyor böyle bir şey. Kahve diyarında sen BF ben de Wolf-ET kasarız nasıl olsa internet de var eheheh.

@chnkrmz havalar bu aralar biraz ilginç gidiyor ama tamamen ısınınca böyle sorunlar artık olmaz ki olsa da çok sıcak olunca serinletir yağması falan iyi gider yani :D

@Kara Kartal var da bi işe yaramıyor daha :D he arada dedemle ava çıkınca işe yarıyor o da yivli 560mm çaplı 7.62 lerde :D hayrı yok bize okulların :uyku:

• Beğen
Tepkiler: Kara Kartal
@Anonim Evet dediğiniz gibi mesela benim iş yerinin okumama engel olmamasından kaynaklanıyor.

Bu arada konuyla ilgisi olmamasına rağmen beni mutlu eden bir gelişmeyi sizlerle paylaşayım. Benim 135 kg ağırlığında 59 yaşında bir oda arkadaşım var, ve benden esinlenerek dün gidip bisiklet satın almış artık işe bisikletle gidip gelecekmiş :) Misyoner gibi oldum.

@BF Okuru yok ama yakında olacak inş. Şimdi OS X Snow Leopard'a geçiş yapmayı düşünüyorum. Oyunu o sürüm destekliyor şeklinde bilgi aldım. Aslında Lion da destekliyor ama ben deneyeceğim bakalım. Geçmezsem eğer OS X Yosemite için araştıracağım. Oyunu özledim yahu çok uzun zaman oldu oynayamıyorum. Clan FA sunucularında oynuyordum biliyorsundur burayı Fearless Assassins klanı. Çok sağlam sunucuları var oyun konusunda. Yakında tekrar sahalara dönmek umuduyla...

@Kara Kartal Bisikleti güzel aşılamışsın tebrik ediyorum :) ayrıca isabet gibi bir şey olmuş fazla kilolar da zamanla erir gider herhalde...

İyi geceler :) Bugün kalabalık burası :)

Geri