Biraz daha hafifleme istiyorum uzun turlara el verişsiz şuan ve ön maşa çok sert arazide performansından memnun değilim biraz araştırdım 2600 civarıda bir kilosu var. Aktarıcılardan memnun ön arka acera 9*3 işimi görüyor.
Uzun turlar için 700 / 800 gr karbon maşalar var. Çok daha hafif olur bisikletiniz. Arazi performansı istiyorsanız eğer ilk önce maşanıza bakım yapın. Hala tatmin etmez ise o zaman değiştirmeyi düşünmelisiniz..
Bisiklet 250 km de henüz bakım olayını biraz açabilirmisiniz.Birde o dediğiniz maşalardan bu bisiklete almak ne kadar mantıklı olucak direk bisikletimi değiştirsem.
bir de evet telefonum da cevapsiz arama vardi ama ben bugün aksam saat 10:30a kadar calistim ve o saat de geri aramak istemedim, mesajinida gördüm ve izin veriyorum eline gecirdigin an istedigini yap o telefona, canim kardesim benim.
Bende değiştirmeyi düşünüyorum ama esas problem burda başlıyor değiştirmişken göbekleri ve maşayı komple değiştireyim yada daha iyi komple üst seviye bir bisikletemi geçsem bunda kararsızım.
Bisiklet güzel görünüyor. Ancak çok da masraf etmeye gerek yok bence. Ya değiştirin ya da gereken parçayı değiştirin. Köklü bir değişikliğe gerek yok bence..
Üst seviye, onun da üstü seviye, daha üst seviye, en üstün üç altı seviye, en üstün iki altı seviye, en üst seviye, en üstten sonra çıkacak daha üst seviye...
Bunlar bitmez ki...
Elimizdeki bisikletlerin hakkını verelim bence...
Kötü bisiklet yoktur, yolda kullanılan arazi bisikleti gibi yanlış kullanılan bisiklet vardır bence...
Aynen doğru söylüyorsunuz hakkını vermeye çalışıyorum bende. Ben dağ bayır gezen biriyim hoplar zıplarım ama yeri geliyor yoldada gidiyorum o yüzden mtb de benim için en uygunu.
hocam zaten kafam karışık şehir bisikleti filan devreleri yakma benim Şaka bi yana ben mtb den devam etmek istiyorum ormanda dere tepe gitmekte ayrı bir zevk benim için asfalttan daha çok seviyorum