Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Gece salgılanan melatonin alamıyoruz büyük sıkıntı . Oysaki bir sporcu için altın değerinde bu hormon. Supplement olarak kullansak acaba ne kadar fayda eder :hasta:. Ben sabah 7 de anca uyuyabiliyorum. Lise bitti, üniversite sınavındanda düşük not aldım. Şu an ailemin yanındayım oysaki tek kişilik bir öğrenci evi kiralamak hayalimdi, 1 sene ertelemek üzücü. Yalnızlığı, huzuru seven birisiyim.:confused:

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Scudo
@MertAG

Red Bull tercih ediyorum ben genel olarak şu anda da Red Bull içmekteyim :D Serkan Hodancı da Red Bull içmeli gececi çünkü :p

@Fatih Ergin

Ne kadar zamandır böyle peki? Aylardır falan sabah 7'den önce uyumuyor musunuz :) eğer sürekli böyleyse alışkanlık haline gelmiştir düzeltmesi de zor bu durumu.

Ben burdayım. 7 den aşağı uyuyamam :) 2 aydır böyle durumum. 3 ay öncesinde gece 3 civarı uyurdum, 7 ye kadar ilerledi yavaş yavaş. Aslında böyle çevire çevire düzenli bir saate getirebilirsem çok iyi olur :D. Geçen ay bir günlüğüne uyumayıp uykumu düzene sokmaya çalıştım, bir kaç gün 12 1 arası uyuyabildim ama sonrasında yine bozuldu.

Tadına bak boş/öğrencilik yıllarında ben ve arkadaşlarımda öyleydik. Güneşi görmediğimiz aylar oldu. İş yaşam mücadelesinden sonra istemesen de düzene girer. alman saatleri gibi sabah 05:00 uyanır akşam akşam saat 23:00 da bayılırsın. Hatta kötüsü hafta sonu bile istemesen de erken kalkar erken yatarsın.

Gececiler hayırdır uyudunuz mu daha karpuz keseceğidik :D

@Admin
Sefa uyumadı ama sızıp kaldı. Hastalık zor ve kötü bir şey. :(

12 saat içinde 109 mesaj...

http://i866.photobucket.com/albums/ab221/DoctorWhoGifss4/Doctor%20Who%20Gifs/amazed.gif

Öyle koordinat verip üstü kapalı bir şekilde, "adresini biliyoruz, ayağını denk al" diye tehdit etmeye benzemez bu iş. :p

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
@Sefa

Serkan' da sızmıştı. Hatta o zıplayan koyunlar daha yere inmeden sızdı saat 06:00 gibi. Ancak yarım saat önce merdivenlere devasa büyüklükte bir mutfak mermeri düştü. Çıkan sen tahmin edemezsiniz. Bina sallandı şiddetli bir gürültü ile..

Eski superonline sohbet odalarına çevirmişsiniz burayıda:)

@Serkan Hodancı
O sahne ve an, insanın aklını yitirmesine yol açacağı gibi ömrünü de kısaltır. Kötü olmuş. :(

@volkan Öz
#zurna neslindenim ben, superonline'a yetişemedim. :confused:

@Sefa

Hem de ne kötü oldu. Gözlerim patlayacak gibi ağrıyor uykusuzluktan. Bu arada sana da geçmiş olsun..

@Admin

Birde bu konu her sabah saat 10:00 / 10:30 gibi kilitlensin, gece tekrar açılsın. Sadece gece kuşları yazsın.. :)

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@Sefa

vay zurna he.Mırç vs.Evet 1995 te girerdik superonline sohbet odalarına.Laklak ve romantik odaları çok bereketliydi::utn: yani kalabalıktı..

@Serkan Hodancı

bence haklısın.Versinler sana yetki.Odacılık yap:)

@volkan Öz

Ben zaten yetkiliyim. Eğere isterseniz sizi odacı yapabilirim?:)

Geri