Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@Sefa

Benim rengim belli diyorsun yani :p

@Serkan Hodancı

Tamam en kısa sürede çözüm sağlayacağız sana özel :D

@Atahan Eker

Wolfenstein - Enemy Territory oynuyorum. Gerçi 3-4 aydır uzak kaldım özledim yav.

@Sefa

Ehehe arada işim çıkınca yazamıyorum ama RedBull severim sanırım :p

@Yavuz SOYLU

Ehehehe bu saatten sonra uyumayın artık ya gerek yok zaten sabaha bir şey kalmadı ki :D

Scudo
@Mert KARAÇAY

MTB, şehir ya da yol bisikleti fark etmez. Aslında sizinle doğrudan ilgili bir mesaj iletmek istemedim. Benim demek istediğim, yarışlara katılmıyorsak son model, en üst model bisiklet ve komponentlere ihtiyacımız yok.
Kullanım amacımıza uygun bir bisiklet ve sorunsuz işleyen komponentler bize yeter. İsterse 30 yıllık olsun, her şeyi çalışsın böyle bir bisiklet bizi her yere taşır, hatta belki onu özel olduğu için sıfır ve en üst model bisikletlerden daha çok severiz, üzerine titreriz.
Böyle işte, bunu aktarmaya çalışıyordum.
Sevgiler, saygılar.

@Serkan Hodancı

Sefa uyudu mu ne yaptı ya? İyi ki bir yazmadık bir ara he :p Senin uyuma saati kaç sabaha karşı falan mı?

@Admin

Bendeki sorun da bu ya. Uykum geldiği an olay bitmiştir. Bilgisayarı zor kapatıyorum. Yatağa giderken yolda sızıp yere düşmemeye çalışırım.. :D

@Serkan Hodancı

Ama sonuç olarak sabahı buluyor bu galiba :D

@Admin

Yaklaşık olarak.. :D Eskimiş telefonlar şarjı azalınca kapanır ya. Aynen öyleyim son zamanlarda.. :D

@Serkan Hodancı

Ben göbeğimin üstünde laptopla uyuyorum :p

@Fanonn

O daha kötüymüş. Ben deli yatarım. O yüzden o şekilde uyuyamam. Ezilmese bile kesin o yataktan aşağı düşer bir kere.. :)

• Beğen
Tepkiler: Fanonn
Benim laptoplar şimdiye kadar kaç uçuş yaptı sayısını bilmiyorum :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@Fanonn

"Bisikletforum Apple Kullanıcıları Kulübü" de açmak lâzım forumda :)

Devam edilir sorun değil zaten daha 5. sayfadayız pek kaçan bir şey yok gibi :p

Eee millet neredesiniz be bu saatte mi uyudunuz ya :D

@Admin

Tıklama başına ne kadar alıyon doğru söyle :evil:

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@Admin

ne uyuması hocam ebay senin sahibinden benim yardırıoz :)

@Mert KARAÇAY

Hep bu çinliler ucuz ucuz aklımızı çeliyor keratalar :)

@MertAG

Bende bir fener aldım. Hala gelmedi.. Fiyatı 19$ dı. Şimdi 22,5$ olmuş. :)

(link)

Ben sabah vardiyesin de sabah 4:30 kalkarim ve 6da isbasi yaparim, 14:30da paydos ederim. Gecelere kadar uyuyamam, sadece 2-3 saat uykuyla ise giderim ama kalkdiktan sonra sanki 8-9 saat uyumus gibi dinc olurum.
Bir de bende uyur gezerlik varmis, gece kalkar evin icin de gezermisim, yada yatagin köseine oturu aynaya falan bakarmisim, ben sahsen yaptigimi bilmiyorum bunlari bana ertesi gün esim anlatiyor ve yaptiklarima inanamiyorum.

NOT: Ilk 100. yorumu ben yazmisim, ödülüm ne olacak aceba. :D

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@Murat Cömez

Bu saatte badem ikramımız var buzlu mu alırsınız buzsuzmu :bira:

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Geri