Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@Admin

O değilde bazen alıntı yapmayı ben de unutuyorum. Şu kişi şu konuda senden bahsetti gibi bir şeyler yapılamaz mı? Ben tesadüf eseri gördüm. Forumda Serkan Hodancı isimli üye diyerek mesaj yazdığını kişinin..

Scudo
iyi geceler arkadaşlar yarın 45 kişi ile 50 km civarı bisiklet etkinliğimiz var sabah 8 de başlayacak o yüzden ben yokum bu gece herkese iyi geceler :)

bu arada Serkan bey mavi renk yerine turuncu olsa daha çok yakışacaktı :D

• Beğen
Tepkiler: Sefa
@Admin
Soramaz mıyım? Bu forumda soru sorma, bilgi edinme yasağı mı var? Diktatörlükle mi yürütülüyor bu forum!!!

@Yavuz SOYLU

Size de iyi geceler. İyi sporlar. Bu arada o 45 kişiyi bir ara Zonguldak' a da getirseniz hiç fena olmaz.. :)

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
@Serkan Hodancı

vallahi KKTC'dedaha önce model araçlar ile uğraştığımdan bu kadar fazla bisiklet sevdalısı olduğundan haberim yoktu size geçen sene toplandıkları bir günden fotoğraf koyacağım bakalım yarın nasıl olacak :D
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10712951_10152460691651443_8713632952852888219_n.jpg?oh=998b80d07d6c88b8064f47558341c825&oe=54E09773&__gda__=1424329061_e02f2d0ee3f8574ad4030a2b44bf56a6

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@Yavuz SOYLU

Şimdiden keyifli sürüşler dilerim.. :)

Oo başlamış sohbet odası:) iyi geceler gençlik..

• Beğen
O kadar emek verdik şiir yazdık kimse de eline sağlık demedi :alkis:

@Serkan Hodancı

Teşekkür eder Herkese iyi geceler dilerim :) yarın pek fotoğraf çekemeyeceğim. Benim telefonun ekranı sizlere ömür. ama elbet Facebooka düşer yarınki gece sohbetinde paylaşırım :) valla şu telefon ekranı işini kimsenin balına vermesin çok can sıkıcı bir durum... gitti 3 aylık telefon yaptırdık aldık geri şarj olmuyor telefon şimdi nasıl yaptılarsa. geri verdim halen yapıp geri verecekler...

• Beğen
@Serkan Hodancı

Model araç yarışları için bazen 30 kadar kişi Lefkoşa'ya bazen yerine göre bizler (10-15 kişi) İzmir yada Bursa'ya gidiyoruz. Yeterki içimizde tutku olsun. o BİZE yeter :)

TUTKU önemli :D

• Beğen
gelmişken mesaj atayım. İyi geceler :rolleyes:

Gelenler hoş gelmiş. :)

@MertAG, şiirden haz etmem ama kalemine sağlık.

• Beğen
Tepkiler: MertAG
@Serkan Hodancı

Bir ayar çekeceğiz bu alıntı olayına :)

@Sefa

Tabii ki sorabilirsin sıkıntı yok :D

@volkan Öz

İyi geceler nasılsınız :)

@Hasan Kılınç

İyi geceler :)

Adminciğim bu parça benden sana gelsin (link) :nota:

@Admin
Beni kızdırma, bu forumu başına yıkarım senin!
Bundan sonra saniye saniye rapor vereceksin.

gibi bir atar yapsam ne olur acaba? :D

arkdaşlar herkesi yakalamışlen birşey sorayım arka jant tellerimden çektiğim kadar hiçbişeyden çekmedim şu hayatta :) nisan ayında aldığım sıfır bisikletin son 3 ayda 5 tane arka jant teli kırıldı neyse ki akort anahtarı yanımdaydı da bisikletçiye kadar idare edip götürdük her seferinde.Ama canıma tak etti valla bir değil iki değil her defasında 20 tl bayılıorum etti şimdiden yüz.Sordum bisikletçiye yokmu bunun bir çözümü.dedi abi telleri değiştiriyim en kalitelisinden takayım baştan öreyim bir daha böyle bir problem yaşamassın 180 tl :)) mecbur kabul etiik her çıkışta jant teli kırıp moral bozup turu yarım bırakıp 20 tl vermektense verelim bir seferde 180 tl dedik.Ama iyi mi yaptık kötü mü yaptık belli değil.Forumda keşke o paraya jant takımı alsaydın diyenler oldu ama nerde o paraya jant takımı jantlarım shimano önde shimano dinamo var toplasan sıfırı en az 500 kağat bakalım artık görücez salı günü bisikleti alınca iyi mi kötü mü :) neyse kafanızı ağrıttım iyi geceler herkese :)

@Sefa, @Serkan Hodancı'ya sormak lâzım onu :p

Geri