Scudo Sports

Gaziosmanpaşa

Scudo
@Speedy Gonzales

Bu isim baya iyiymiş tuttum bence bir ismimiz olsun başlıkları ona göre açalım ne dersiniz mehmet akif ne diyorsun farklı isim önerisi olan varsa buyursun :)

@serdar pehlivan

attım kanka iyiyim baya, herhangi bi sorun yok ;) ama şu eksikleri biran önce gidermem lazım ! ozaman on numara olcak kankaa

• Beğen
Tepkiler: Serdar Pehlivan
@serdar pehlivan

ya aslında benim aklıma ( dağbisikletlileri gaziosmanpaşa gurubu ) nun kısaltması
DAGOG geliyor ama aramız da yol bisikleti olan arkadaşlarımız da varsa olmaya bilir mesela speedy gonzales galiba yol bisikleti kullanıyor yinede bi değerlendirme yapın arkadaşlar ( DAGOG )

@YARGISIZ_INFAZ

DAGOG değilde DAGOP daha uıygun geldi bana ama diğer grubtan esinlenmiş gibi oldu sanki en azından bana öyle geldi benzerleri var DARUP ve DAYİG gibi farklı ossun kankaa :D

Konuyla ilgili bir anket ekledim. :)
anket sonucuna göre karar veririz artık

ve bu arada evet yol bisikletimi kullanıyorum çoğunlukla.

Dün gece aklıma geldi..GOPedal :) hatta yazımı bile aynı..DAGOP ile GOPedal arasında kaldım..GOPedal bence gayet güzel..DAGOP olunca sanki başka gruplara özenmişiz gibi olur :)

GÜzel Bİ ÇaliŞma OlmuŞ ArkadaŞlar Evet Grupta GÜzel İftar BuluŞmalari Olur ,İnŞallah Hayirlisiyla

@YARGISIZ_INFAZ

:D:D nasip kısmet be kardeşim artık iftara takılırız

cengiz abi akşam hem işim var hemde eksikleri tamamlayamadım vaktim olmadı yoksa kesin gelirdim size iyi turlar bülent abiyede çok selamlar yakın zamanda görüşürüz inşallah !!!

• Beğen
Tepkiler: Serdar Pehlivan
Geri