Scudo Sports

Gaziosmanpaşa

arkadaşlar bu geceki ( yani dün geceki ) gezi için katılan herkese teşekkürederim ! süperdi ! özellikle bana çok destek olan yardımlarını esirgemeyen ve benimle evime kadar gelen cengiz abime ve bülent abime ayrıca teşekkürederim ! bu turda biraz zayıf kalmış olabilirim ama hırslıyım nice turlara inşallahh !!!

Scudo
Dün gece için Mahir abiye,Bülent abiye,Cengiz abiye,Alpere ve Serdar abiye çok tşkler..Sizden sonra eve gelip eşya taşıdım 12 ye kadar :( acelem vardı dün akşam erken ayrıldığım için mazur görün..

Bu arada sular için Cengiz abiye maden suları için mahir abiye tşkler :)

Önümüzeki haftadan itibaren Gaziosmanpaşa Merkez ve çevresinde yapılacak organizasyonlar hakkında bana özel mesajla bilgi gönderirseniz tanışma fırsatı bulabiliriz arkadaşlar. Türkiye'de şu an için bisikletim yok, ancak en azından sohbet ederiz.

Arkadaşlar dün akşam çok güzel bir tur yaptık süper insanlarla tanıştım herkeze teşekkürler sık tekrarlamak dileğiyle iftardan sonraki turlar hakikaten güzel olur herkese selamlar...

• Beğen
Tepkiler: mahir aslan
Ramazan girsin en az 2-3 iftarı beraber yaparız..Gopta süper insanlar var gerçekten..Bünyesindede çok bisikletçi var..Birçoğu ile tanıştım ama tanışmadığım insanlar var(Haliliöztürk gibi)..Umarım bu ramazan bütün goptaki bisikletçilerin tanışmasına bir vesile olur..Ramazan bitince Belgrat turu var öyle değilmi :)

merhabalar arkadaşlar bende turdan çok memnun kaldım merhaba spedy seni burda görmek ne güzel geçen sene 16:aralıkta bisikleti askıya almıştık
baya bir binmişiz demek öyle kolay pes etmek yok herkez bunu böyle bilsin
ramazanda iftar turları yapacağız inşallah iftar çadırında iftar da sıraya girip
bekleriz yada yanımıza malzeme alırız sultanahmette iftar ne zevkli olur
hep beraber yada eyüpte iftar ordan ver elini telli baba türbe ziyareti
vapur saatlerine baktım beykoz için yuşa hazretlerini ziyaret te olabilir
istanbulda peygamber mezarıdır evet cevaplar bekliyoruz

Dostlarım gaziosmanpaşalılar !!!! :) ( biyerden tanıdık geldi ama ) :) ramazanda iftar turlarına varımm diyorum bendee!! bence süper bi grupp yolunda ilerliyoruz ! sizleri tanıdığıma memnunum yeni arkadaşlarımızı en kısa zaman da aramızda görmek ve tanışmak için sabırsızlanıyorum ! saygılarr ! serdar kardeşimm sana da saygılarr kankaa :)

xD o kadar gop lu var tur organizasyonlar fln olunca DaYiP tarzı bir grup adıda olsa xD katıldığım turların en genç elemanıyım :p kondisyon desen uuu xD

Ramazanda toplu olarak iftarlar yapmalıyız mutlaka..Bu hem bizim tanışmamız hemde samimiyet için oldukça faydalı olacaktır..Zaten şimdiden bakıyorum 7-8 kişi var..Bu ramazan çok bereketli geçecek anlaşılan :)

@serdar pehlivan

Serdar abi evi taşıdık dedim ya geçen gün hala yerleşmedi..Bilgisayar masasını dağıttım kuracağım en yakın zamanda..O zaman atarım..

arkadaşlar geçenki gezinize gelemediysemde içim gitti ama er geç ama bisikletle ama arabayla geniş turlarınıza selam vermeden geçmem

içim sızladı zaten siz pedallarken

ramazan turları bol olacak inşallah iftar sonrası karanlık olacağı için aydınlatmalarınızı hazır tutun omzum iyileşşin uzun turlar bizi bekliyor

Abi valla hiç görünmüyorsun özletiyorsun kendini :) hatta senin için yüzünü gören cennetlik diyorlar :)

Geri