Scudo Sports

Gaziosmanpaşa

@cengizakgün
Cengiz abi gelirken balat'a kadar gelebildim bisikletin üstünde,balattan sonra 1.45 saatte falan yürüyerek olduğu için :) evde oldum.

Scudo
@ahmet türkölmez
Çok sağol Ahmet abi , sporu seviyorum ama tek başınada zevkli olmuyo bana göre, kalabalık olunca bence dahada güzel olur helede bisiklet sürmesi :) ben sabah Edirne'ye gittim az öncede döndüm şuanda istanbulda'yım,gene turlamayı düşünüyorum,dün yoruldum ama zevkliydi,bu akşamda önce gevşek bitarafı varmı falan diye iyice bir kontrol edip öyle çıkacam gene yolda kalmak istemiyorum :D saat 19:30 gibi pc ye gelecem gelmek isteyenler varsa müsait olanlar beraber turlarız.Saygılar.

yargısız arkadaşım mavi çarşı 500 evlerin ordayız ahmet te yanımızda
gelebilirsen gel tanışalım yarın akşam çıkalım ne dersin diğer arkadaşlar
müsait olduğu zamanları yazsınlar iş çıkışı falan filan
ben şu sıralar gece gündüz müsaitim her şeye uyarım saygılar sunarım

Ben bana göre mega tura çıkacağım şimdi.gelmek isteyenler gop meydan camisinde olabilir 20:15 e kadar bekleyeceğim. eyüp-balat-eminönü ve aynı şekilde dönüş.YARGISIZ_İNFAZ Abi sana uyar sanırım.bekliycem senide gop meydan camii ön kapıda olacamsiyah dandik bisikleti olan benim ona göre :D

son mesajı 04-08-2008 tarihinde olan konuyu hortlatmışsınız :D daha önce yazanları bir çoğu foruma bile girmiyo sanırım zaten artık.

@YARGISIZ_INFAZ

Bana eşlik ettiğin için çok sağol kardeşim,yine böyle turlara beraber çıkmaya devam ederiz inş. :)

Bende kucukkoydenım bisiklete bınmek gerek amaa
kımle nerde nasıl?
bu işler sozler ıle olmuyor bırı onculuk ypsın bulusalık paslandı benım pss pedallamak ıstıyorum

(link)
Bu linki ilerde bisiklet yolu yapılmasında yardımcı olur diye başka forumdan ekledim belki sizde ilgilenirsiniz.Saygılar. (link)

Yargısız-infaz kardeş dediğin tamirciye gidiyorum şimdi inş tamirle düzelecek sorunlardır.hafta sonuna kadar sağlamlaştırmalıyım :)

@YARGISIZ_INFAZ
Akort ayarı yaptırdım,arka freni yaptırdım,arka vites mekanizmayı değiştirttim, şimdilik sorun yok gibi :)

İnş. sorunsuz bir şekilde Belgrat ormanına gidip geliriz.Başkalarının resimlerine bakardım şimdi kendi resimlerime bakmak istiyorum :D

Yargısız-infaz kardeş bu akşamda turlayalımmı 20:15 e kadar gene gop merkez camiinin önünde beklerim.Başka katılmak isteyen herkes aynı şekilde gelebilir.gop-eyüp-balat-eminönü-unkapanı-fatih-edirnekapı-bereç-gop.

Ve turdan döndüm.İki gün önce 47 dakikada vardığım galata köprüsüne bu sefer 26 dakikada vardım,dönüşüm 33 dakika sürdü.ve bir kere dinlendim sanırım bende gelişme var :D

Geri