Scudo Sports

Gaziosmanpaşa

@YARGISIZ_INFAZ

evet bütün yardımları bekliyorum,turlarınıza bir bisikletli daha katılabilir böylece :)

Scudo
@uslu uslu

öyle olsun bakalım..birdahaki pazar gelmeyen fatih ürektir.. :)

@YARGISIZ_INFAZ

bidahaki pazara kadar jantı yapabilirsem inş. gideriz :D

haftaya pazar benide unutmayın nereye gidiyosanız gelirim (ist. içi)

s.a ben şimdi az yamuk jantlı bisikletimle serin havada çıkmışken goptan-alibeyköy ordan eyüp ordan eminönü yapıcam ve dönücem.hadi bana kolay gelsin. :D

@YARGISIZ_INFAZ
abi gittim gitmez olaydım :) giderken alibeyköyden yanlış sapaktan saptım kağıthane tarafına ordan habire yokuş çıktım sonunda taksimden köprüye inen yola denk geldim orada yokuş aşağı baya pedalladım saldım kendimi ohh dedim ne güzel dönüşü eyüpten yaptım ama balata kadar bisiklet beni getirdi sonra gop a kadar ben bisikleti getirdim iteleyerek :D arkadaki minik vites dişlisi çıkmıştı.iyiki orda kaldırımdan geliyodum geri döndüm buldum dişlimi :D eve geldim uğraştım biraz ama oldu gibi.ama sağsalim eve ulaşmış oldum :) yarın edirneye gidip akşam üstü gelicem geç kalmazsam sanada uyarsa buluşup kısa bir tur yapabiliriz ne dersin?Saygılar.
Yargısız_infaz abi ben gop tan o galata köprüsüne kadar iki defa durdum yaklaşık 3 er dakikadan ve 47 dk da varmışım acaba ilk turum ama çok mu yavaşım :)

s.a bende GaziOsmanPaşa-Bağlarbaşındayım,ismim Ümmet.bisikleti bende yeni onardım ve akşam 7.30 da gop-alibeyköy-kağıthane-galata köprüsünden-balat-eyüp-gop şeklinde yalnız başıma turladım.turlarınızda haber verirseniz banada uyarsa zaman olarak katılmak isterim.Saygılar.
msn: goplu84@hotmail.com

kondisyon yavaş yavaş gelir çokta yavaş sayılmaz başlangıç için
dönerken ne kadar zamanda döndün

@uslu uslu

Cengiz abininde dediği gibi yavaş yavaş artar kondüsyon..Bisiklet yolda sorun çıkarttımı gıcık oluyor..benimki yeni daha başıma gelmedi :) inş gelmez..

Ben gündüz çalışıyorum..akşam 6 da çıkıyorum 7 den sonra boşum.. :)

( uslu uslu )

reply_

tebrikler...

sen o jantlarla bu yolu gittiysen ;

1 senin jantlar akord ayarı ile adam olur gibi...
2 senden bisiklet bağımlısı olur gibi...

en yakın zamanda sana akord olayında yardımcı olacağım inşallah...

• Beğen
Tepkiler: uslu uslu
arkadaşlar herkes ikametini belirtmiş ama şu gün şuralara gidiyoruz gelen gelsin dememiş....

tam sıkılmıştım artık ciddi yormaya başladı tırtırlı lastık yollastıgı takıcam konuyu gordum

sürekli gidenler varsa bişeyler yazsınlar

bu arada bende sultangazideyim...

Bu haftasonu inş yapacağız..Gaziosmanpaşa ve çevresindeki arkadaşlar iyi hazırlansın :)

volkan nerdesin ses seda yok artık toplayalım herkezi yavaş yavaş
arkadaşlar herkez müsait olduğu akşam vakitlerini yazsın orta yolu bulalım
turlara başlayalım böyle olmuyor bir nokta koymanın zamanı geldi geçti
bile bisiklet bir tutkudur herbirimizn kondisyonu bir olmayabilir fakat
birlikte gezerek her birimizin kondisyonunda artış olur ve zevkli geziler oluşur
yardımlaşmak ve birleşerek çok şeyler elde edilebilir .
Ben şahsen bir kaç sene önce bursada gurupla her pazar gezerdik,
peşp peşe çıkıp şöyle 27 bisikletçi doğa sever olup rüzgarı kesmek
pedallamak çok güzel olurdu
haydi herkez uygun olduğu akşam vakitlerini yazsın
önce akşamları çıkalım sonra hafta sonu planları yapalım
cevaplarınızı bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: Speedy Gonzales
@cengizakgün

benim bisiklette problemler vardı komple bi bakıma falan soktum derken bi süredir çıkamıyordum.

ben derim ki haftanın en azından bir gününü belirleyelim akşam sürüşleri için. her hafta aynı saat aynı yerde buluşup pedal basalım.
önerim ; çarşamba yada perşembe.

hafta sonları genelde gündüzleri antremanlara çıktığım için ancak akşamları, hafta içi ise saat farketmeksizin gruba uygun olan saatlerde katılabilirim.

Geri