Scudo Sports

Gaziosmanpaşa

Ya bu pazar gidiyormuyuz gitmiyormuyuz :) Belgrat ormanına kadar gözüm kesmiyor diyen varsa bildiği yere gidelim..Benim için problem değil izmite kadar gideriz :D

Scudo
pazar günü için söz veremiyorum şuan. bikaç saat sonra belli olacak durumum. ama c.tesi yani yarın için her yere gelebilirim.

130 km yaptı bu koca şişko neyse ahmet dükkanı biliyorsun akşam üstü uğra gel çıkarız
bülenti kandırmak lazım akşamları saat 19 gibi gelebilirsen çıkarız gelmeden önce bir ararsın bizim piknik fotolarını ekliycem de nasıl ekliycem ona bakıyorum

(link)
(link)
(link)
resimlere çift tıklayın terkoz gezisi
mangal yok kömür yok ızgara yok balta bıçak çakmak

(link)
(link)
(link)
(link)
odun közünde odundan şişte daha lezttlisini yemedim dostlar

s.a acaba cumartesi janttan anlayan abiler kardeşler kim varsa gop meydan camisinin orda buluşupta olurmu olmaz mı diye bi bakıp cevap verebilirler mi? bu manzaraları gördükçe yamuk jantla yola çıkasım geliyo :D dayanamıyorummm :(

@uslu uslu
Kardeş işin açığı janttan anlamıyorum..fren veya vites ayarı olsa bir nebze anlıyorum ama janttan anlamam..daha doğrusu akorttan anlamam..ama forumda profesyonel çok insan var..eminim birisi cevap yazar gel bakarız diye sana :) yardımsever üstadları bekliyoruz :)

cengiz abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bana gökçeada maceralamı koydurtma siteye

adrenalin+manyaklık +ekşın

işte zaten bu kelıme yaktı bızı

inelin yaw bişey olmaz cıkarız bı sekılde dağdan aşşa inelim

adam başı dört beş tane armudu ye dağın başında sonra 4,5 km aşşa pedal cevırmeden 30 - 45 arası mıcırlı yoldan in denıoze ulas cok guzel ama

EKŞIN OLUR İNELİM

indik te armutlar yol yaptırmadı bıze gerı donus tırmanıs yolunda
30 45 derece arası rampa 4.5 km omrumuzu yedı be... :)

tabı dağın bıde ılk cıkısı vardı ama oras ıasfalt oldugu için fazla yormadı bızı
ama dıger taraf ekşııınn

yakıt benı yaktı benıı
haaala acısını unutamam

ama guzel yanlarıda vardı tabı gızlı lıman da denıze gırmek turkıyenın en batısında ...

anlatmakla bıtmez..

cengız abı senıde beklıyorum...

fotografları en yakın zamanda eklıycem

@ahmet türkölmez

şöyle anlatacak bir maceramız olmadı anasını satim :)

@ahmet türkölmez

burdayım ben tamam çok sağoluntel no :5555884834 çağrı atarsanız pc ye hemen gelirim.iyi günler...

Geri