Scudo Sports

Gaziosmanpaşa

Arkadaşlar yakın tarih için tur varmı..Bakmadım foruma hemen birsürü gezi yapmışsınız :) 5 temmuz pazar günü için bir gezi planınız varmı ? hangi arkadaşlar katılabilir..Bir organizasyon yapalım..

Scudo
@serdar pehlivan

Şu arka jantı değiştirebilirsem inş. bisikleti sürebileceğim :) ve yapılacak turlara katılacağım.

@YARGISIZ_INFAZ

GOP Bağlarbaşındayım da Ahmet Türkölmez abi akort ayarı yapsan bile gene bozulur demişti.ama şuanda bir jant alamam o yüzden mecburen akort ayarı yapmalıyım onuda bilmiyorum.

doğubank arkasında pedal bisiklet bülent bey var
her konuda yardımcı olur
yamuk jantıda götürün size adam olup olmayacağınıda söyler

• Beğen
Tepkiler: uslu uslu
slm bende eskiden gaziosmanpaşaya bağlı şimdiki sultangazililerdenim ^^ inş. yeni bisikletimi alınca tur düzenlediğinizde aranız a katılırım ^^

@uslu uslu

ben dememiştim akord ayarı bozulur dıye volkan demıstı ama tabııkı bozulur ustune bındıkten sonra tekrar bır daha yapılması lazım
muhım olan jantın kendınde bır darbe sozkonusu olmaması eger jant sadece akord ayarı yuzunden yalpa yapıyorsa o duzeltılır (darbelıyse çöp:( )
ama dedığım gıbı 7 lıraya kadar dusuk fıyatlarda alumınyum jantlar var sırkecıde
jantın uzerınde darbe yoksa degıstırmeye gerek var gerek yok demek senın secımın asfaltta bınıcem hafıf olsun bısıkletım dıyorsan alumınyum jant alacaksın (+ınce lastık oda 15 ten baslıyor)
yok ben dağdada bınecem taslı yollarda rampa ınıcem dıyorsan demır jant kalsın (+dişli lastik)

akord ayarını nasıl yapacağını ise ugrasmayı severım ugrasırım dıyorsan tarıf edebılırım cunku sıkıcı ve uzun bır ıstır...

.......

• Beğen
Tepkiler: uslu uslu
öncelikli bi dağcılık planım var :D :D :D
o olmazsa
musaıt olursam gelrım saat tarıh yazın yer belırleyın istıkamet belırleyın
ona gore gelıp gelmeyecegımı yazarım....

merhabalar burdayım ahmet im fakat bir olup şöyle bir tur yapamadık
haydiii tarih vereleim bir tur şöyle kalabalık olsun piknik turu gibi
olabilir haber bekliyorum çok yazdım sıkıldım artık kimseden ses seda yok

abı hepberaber olmuyorsa bulent abıyle üçberaber yapalım toplu gezıyı beklersek bısıklet paslanacak.... :)

Bisikletim dağ bisikleti..Belgrada 3 kez gidip gelirim bisikletle no problem :)

@YARGISIZ_INFAZ

şimdiye kadar bir gün içerisinde yaptığınız en uzun mesafe nedir ?

Geri