Scudo Sports

Gaziosmanpaşa

@serdar pehlivan

bir başka sefere görüşmek üzere diyelim o zaman... haber verdiğiniz için teşekkürler.

cuma günü ankaraya doğru yola çıkıyor olacağım döndüğümde yine bir gün organize eder tanışmış oluruz.

• Beğen
Tepkiler: Serdar Pehlivan
Scudo
arkadaşşlar merhaba tesaduf eserı sıteye ulastım gecen yıl bır kac arkadas kendı aramızda 50 60 km lık bı rkac tur duzenlemeıstık ama bu sene herkes bır araya gelemıyor ve herkesın ıslerı gunlerı bırıbırnı tutmuyor bundan dolayı hevesle kullandııgım bısıkletımı kullnamıyorum keske yakın da bırılıerı olsada gezebılsem dıyordum sızlere rastladım sultangazı ugurmumcuda oturuyorum bu aksam aslında bır ısım var ama yetısmeye calısacagım. Camıde bulusup ayrıldıktan sonra yaklasık bır planınız varsa netarafa gıdecegınızı yazarsanız belkı yetısebılırım, ama bugun olmazsa ıns en yakın zamanda yenı turlar duzenleyıp yakın cevreden kısılerle bısıklet turu yapmak ısterım tanıstıgımıza sevındım (bu forumda bu konuda artık bende varım....)

• Beğen
Tepkiler: mahir aslan
ahmet hoşgeldin ! ! evet yakınız hepberaber turlarız :) arkadaşlar bu saate kadar bekledim ama bisikletime kavuşamadım ama bu haftasonuna kadar mutlaka gelicek bugün katılamıyorum en yakın süre içinde görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Türkölmez
arkadaslar gec kaldıgımı dusunerek hızla pedalladım ugurmumcudan 35 dk da meydana vardım yola cıktıgımda 8e yırmı vardı ceyrek gece ordaydım 10 15 dk kadar bekledım kımse yoktu (bankta yanımda oturan arkadasa sordugumda 1 saate yakındır burdayım bısıkletlı bır yada bır kac kısı burada yoktu sadece on dakıka arayla bırer bısıkletlı gectı gıttı burada durmadı dedı) eger arkadasımız yalan sooledıyse hem sevınır hem uzulurum ama dogru sooledıyse sadece uzulurum.. eger bulusma olduysa keske arkadaslar mesajımı okuyup bır mıktar gec kalabılecegımı dusunup takrıbı ılk ıstırahat noktasını buraya yazsalardı yada ıstıkametlerını verselerdı cok sevınırdım, herhalde bulusma olmadı dıye dusunuyorum ama bu durumda benı hakıkaten uzdu.....

Ahmet bey ben ve mahir arkadaşım katılamayacağımızı belirtmiştik diğer arkadaşlarla ilgili birşey söyleyemiyorum ama eminim geçerli bir sebepleri vardır. Bu yaşanan olay için sizden yinede kendi adıma özür diliyorum. Başka bir buluşmada bir araya gelmek dileğiyle kendinize iyi bakın saygılar.

neyse 15 km lık bı antreman oldu paslarımı atmıs oldum

inşallah bundan sonraki buluşmalarda sözümüzde duramayacaksak bile bir not yazarak durumdan haberdar edebılırsek bırıbırımızı cok daha ıyı olur

ben hafta ıcı hergun 7 den sonra musaıtım
en yakın bır gunde musaıt olan arkadaslar musaıt oldukları tarıhı yazsınlar
hatta bu aksam bıle olabılır....

sızlerden haber beklıyorum

mahir kardeş inş.. senı bısıkletın bugun gelırde yakın bı tur ayarlarız

bu arada serdar kardeşim

senin özür dileyecek bir durumn yok
herkesin kendi hayat gerekleri ve buna göre programları var

yinede özür dilemen senin erdemindir,
sizin gibi arkadaşlara herkesein ihtiyacı var tekrar tşşk ederım iyi günler

• Beğen
Tepkiler: Serdar Pehlivan
ahmet kardeşim bisikletim delta bisiklet levent şubesinde heşeyiyle hazır durumda ama işlerimin yoğunluğu sebebiyle bir türlü gidip alamadım ! ama eminim ki bu grup bir araya gelicek ve çok güzel vakit geçireceğiz ! ayrıca yarın bir tur düzenlerseniz buluşma yerine tanışmak için bisikletsiz gelebilirim siz pedala basarsınız ben gaza:)

mahir kardeş sen öbürgün alacaksan bisikletini bekleriz öbürgüne küçük bir hafta içi turu düzenleriz, yok olmayabilir diyosan dediin gibi yarın aksam düzenleyelim
yada sabah erken turlarıda düzenleyebiliriz

diğer arkadaşlar sizlerdende yanıtlarınızı bekliyorum

merhaba arkadaşlar bende mesajı son anda okumuştum tam yarım saat vardı
19:25 ti hazırlandım çıktım evden 19:50 de meydan daydım kimse yoktu
yakın çevreden bisiklet severlerle tanışmak çok hoş fakat nafile kimse yoktu
sanırım meydanda açık alnda caminin önünde bekledim 20.20 ye kadar kimse yoktu saygılar bir başka zamanda tanışmak dileğiyle

dostlar bende işe başladım yeni çok yoğundum o yüzden inanın bilgisayarı acıcak vaktim bile yoktu haberdar edemedim sizleri kusuruma bakmayın özür dilerim tekrar

@ahmet türkölmez

abi benim iş akşam 9 da bitiyor o yüzden tur yapabilicek bi imkanımız yok fakat izinli olduğum bi gün (hafta içine denk geliyo inşallah o gün içi kararlastırıp ayarlayabiliriz )

@cengizakgün

sağlık olsun sana bişey olmasın abi

herkese merhabalar....

katılacak kişilerin bildirmesini istemiştim. daha sonra katılmak isteyen arkdaşlardan birkaçı işleri yada başka sebeplerden dolayı gelemeyeceğini bildirdi. en son giridğimde bir tek oğuzun durumu belirsiz diğerleri gelemiyorum şeklinde idi. daha sonra tekrar foruma girmediğim için de ahmet beyin mesajını göremedim. dolayısıyla bende burda vermiş olduğumuz saatte çıktım camii önünde kimseleri görmeyincede transit geçtim dewam ettim. bekleme yapmadım kimse gelmeyecek diye bildiğim için.

cuma günü sabahtan ankaraya doğru bisiklet ile yola çıkacağım.

eğer bu akşam (perşembe) için katılım olursa bir tur düzenleyebiliriz benim içinde son hazırlık olmuş olur :)

grubu kaçırma, grubun o anki yeri hakkında bilgi alma vs.. gibi durumlar için bana cepten ulaşabilirsiniz.

cep : 534 631 26 77 / volkan şengül.

ankara dan döndüğümde de tüm grupla birlikte güzel bir tur yaparız umarım.

görüşmek üzere...

ben gelirim lakin yıne 15 20 dk gec kalabılrım

inş.. gecikmem..

eger gecıkecek olursam, arar, yarım saat sonrada olsa gruba katılırım

selamın aleyküm
allah nasip edrse perşembe yani bu akşam bende tura katılmak ve sizler gibi bisiklet sevdalıları yla tanışmak isterim aynı yerde aynı saatte mi buluşulacak ?

evet saat 8 gibi dıyelım herkes mumkunse 7, 45 gıbı orda olursa ıyı olur
(g.o.p. meydan cami önü)

(ben dun aksam benım hurdayı daatmıstım agır bakım yapıcam dıye :)
yarım yamalak duruyor erken gıdebılırsen erken toplar erken gelırım degılse 8 20 gıbı inşallah oraya yakalsır ararım sızı ama muhtemlen 8 e yetısırım)

.

şu an için katılımcılar :

-volkan (ben)
-ahmet
-cengiz

şeklinde. başka katılabilecek olanlar varsa bekleriz...

evet arkdaşlar 15 dk. sonra çıkıyorum.
19.45 gibi camii önünde olacağım. 20.00 da hareket edilecektir.
daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi bana cepten de ulaşabilirsiniz.

görüşmek üzere...

Geri