Scudo Sports

Gaziosmanpaşa

Nihayet araya giren biri oldu umarım söylemek istediğimi anlamışsınızdır.Semtimizde bisikletle ilgili pek fazla arkadaş yok bende birileriyle tanışmak adına en doğru ortamın burası olduğunu düşündüğüm için mesajımı buraya yazdım.Tabiri caizse birilerinin sazı eline alıp birşeyler organize etmesi iyi olur . Bunu sizin gibi bu işte tecrübeli arkadaşların yapması uygun olandır , kişisel fikrim bu en azından. İlginiz ve cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: mahir aslan
Scudo
bu akşam 6 gibi kısa bir tur yapmayı planlıyorum. forumdan bir arkadaş da katılacak. isterseniz sizde katılın. merkezdeki camii önünde 6 da buluşacağız. gelirseniz hem tanışmış oluruz. cep telefonu mu da özel mesaj olarak atıyorum. görüşmek üzere

Teşekkürler volkan bey işim gereği bu hafta geç saatlere kadar çalışıyorum ama bu haftadan sonra kaçırmayacağımı bilmenizi isterim ilk fırsatta sizinle tanışmak istiyorum numaranızı kaydettim teşekkürler.

Arkadaşlar bende ramide oturuyorum..hepiniz ile tanışmayı çok isterim :)

evet arkadaşlar çevredeki arkadaşlarla beraber bir tanışma gezisi düzenlesek çok iyi olur herkese saygılar.

önümüzdeki hafta için herkese uygun olan bir tarih ve saatte yapabiliriz...
önerim 16 haziran salı. saat konusunu ise yine sizlerden gelecek cevaplara göre belirleyelim.

slm arkadaşlar adım mahir !bende gop da oturuyorum ve sitede yeniyim uzun bi aradan sonra bende bisiklet almaya karar verdim bu haftasonuna kadar bisikletin elime geçmesini bekliyorum ' bende sizlere katılmak isterim !

@Speedy Gonzales

salı günü 8 gibi falan olursa güzel olur trafik boşalmış olur ve daha rahat sürüş yaparız

ama herkesin fikirlerinide dinliyelim ona göre bi saate karar veririz abi

@mahir aslan

şimdiden hayırlısı olsun. turlara sizide bekleriz, yapacağımız turlarda buradan bilgilendirme yapıyoruz. buradan takip ederek bize katılabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: mahir aslan
@oğuz tüm

o halde 19.45 meydandaki camii önünde buluşma 20.00 hareket diyelim mi herkese uygunsa.

bende eğer çalışmazsam zaten gelirim abim biliosun:)

katılımcıları toparlamak gerekirse;

-speedy gonzales (volkan)
-serdar pehlivan
-oğuz tüm

katılmak isteyenler kendini listeye eklesinler...

abi salı gününe bisikletim yetişirse bende gelirim ! ama çok antremansızım size ayakuydurabilirmiyim bilmiyorum çünki yaklaşık bi 10 senedir bisiklete binmiyorum

@mahir aslan

sağlık olsun zaten hız amaçlı değil tanışma amaçlı olucaktı bu organizason bildiğim kadarıyla aheste aheste gideriz

• Beğen
Tepkiler: Speedy Gonzales
mahir bey, oğuzun dediği gibi tanışma ve gezi amaçlı bir organizasyon olacağı için grubun hızı gruptaki en yavaş kişiye göre ayarlanacaktır. o yüzden içiniz rahat olsun. bisikletiniz gelirse sizi de bekliyoruz.

güncel katılımcı listesi

-speedy gonzales (volkan)
-serdar pehlivan
-oğuz tüm
-mahir aslan

katılmak isteyenler kendini listeye eklesinler...

Arkadaşlar katılmayı çok istediğim gezimize bir türlü ayarlayamadığım iş programım nedeniyle katılamıyorum işten yeni geldim ve size mesajımı yazıyorum son anda çıkan bu aksaklıktan dolayı hepinizden çok özür diliyorum lütfen beni bağışlayın inşallah sizlerle tanışma şansını bana birdaha veririsiniz. :(

Geri