Scudo Sports

Gaziantep

Merhaba Müslüm Bey, seninle beraber turlarız umarım.
Hoş geldiniz.

• Beğen
Tepkiler: müslüm açar
Scudo
evt arkadaşlar mtb ALANYA-kızılalan 4 TEMMUZ 2010 yarışına katılacak GAZİANTEP den ferdi sporcular benimle irtibata geçebilir. 0538 323 70 35

Gaziantep' li bisikletciler;
Değerli kardeşimiz, öğretmenimiz, bisikletsever arkadaşımız, ismail ofllinin ataması istanbula çıkmıştır. kendisine arkadaşlığından dolayı bize katkılaırndan dolayı teşekkür ediyorum.. herşey gönlünce olsun kardeşim...seni Gaziantep'te tanımak güzeldi...bir gün başka yerlerde pedal çevirmek dileğiyleee......

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
Merhaba Yavuz Bey, İsmail kardeşimizi tanımaktan ben de çok mutluyum. Kendisine bundan sonraki yaşamında esenlikler ve mutluluklar diliyorum senin de dediğin gibi başka yerlerde beraber pedal çeviririz umarım.

Hi, I am a new member of forum. Would a newcomer be warmly welcome here? Good day you guys!!!

Merhaba Yunus Bey., Göreviniz hayırlı olsun umarım en kısa zamanda turlarız.
Haberlerinizi buradan takip edeceğim.

gaziantepde bu kadar organizyon oldugunu görüdüm ya beni çok mutlu etdi.
yukarıdaki ismi geçen çoğu tanıdık hepside gerçekden benim için çok degerli insanlar sizlere kazasız belasız sürüşler diliyorum.selametle

selamlar ben de gaziantepteyim blentakndz@hotmail.com telefonum 05052293054 özcan öcükle beraber ilk turu yaptık haftada en az bir sanırım salı olur tur yapacağım tanışalım buluşalım, selamlar...

@Kenan Yavuz

selam ben özcan öcük'ün arkadaşıyım, onunla da turlara başladık, ....hergün işime bisikletle giden gelen bir bisikletçiyim, forumda epey bir bisikletçi var sanırım sizinle de bir iki kere telefonla konuştuk, ama sanırım tanışmadık ben çözüm kbb de kbb dr.uyum corratec'imin (x-vert) bir vites sorunu war yakında getiririm, antepte bisikletçiler epey arttı bir bisiklet derneği ya da mevcut bir derneğe (zirve dağcılık olabilir) katılım olabilir diye düşünüyorum, siz ne dersiniz, biz bisiklet severlere böyle bir bisiklet derneği ne getirir sizce zirve dağcılığın üyeleri de bisikletçi en az 7-8 bisikletçi war aralarında ben de trekkingle de ilgileniyorum, hem bir kaynaşma olur hem de etkinliklerden ,daha çok haberdar oluruz , ben adnan beyle tanışıyorum siz de tanıyorsunuzdur sanırım bir arada olmak bir dernek bünyesinde çok güzel olabilir bence, selamlar 05052293054 blentakndz@hotmail.com...

• Beğen
Tepkiler: yvzbikes
a.slm tabiiki neden olmasın bu hafta sonu benim çevremdekilerle sizin belirlediginiz bir mekanda oturup muhabbet edelim bütün halkımız davetlidir.
bisikleti ile gelel bilirler saygılar

merhaba gaziantepteki bisiklet severler adım Necdet, yaş 40, fizyoterapisim. bisiklete yeni başladım. ikinci el bir yol bisikleti edindim. haftasonları biniyorum genelde. grup olarak tur olduğunda haberdar ederseniz sevinirim flexion50@mynet.com.

Necdet Bey bayram münasebetiyle Antep'te olmayacağım, ilerleyen süreçte beraber pedallamak dileğiyle...

Geri