Şehir bisikleti türünde bir bisiklet aldım. Geotech marka (geotech başlığında yazdım ayrıntıları )
Özel mesaj atayım dedim ama bırakamadım. yarın kaçta nerde buluşacaksınız acaba ve ne tarafa gideceksiniz?
Ben Çetinkaya tarafında oturuyorrum..
Merhaba Suphi bey ben Ertan Elbeyli, bisikletiniz hayırlı olsun kazasız bol pedallı günler diliyorum.Ben de yol bisikleti var umarın beraber turlarız cep no 0532 271 10 88 hoşçakalın.
hayır.. o değil. emekli albay abimiz. evet genelde o güzergahta turluyoruz. benim ev gazikentte. bana da 10 km den fazla..adliye civarında buluşuyoruz genelde.bazen de hava alanı tarafına gidiyoruz.
senide aramızda görmek isterizz mutlaka...tur arkadaşlarımız çok iyi insanlar..tanış mutlakaa.. telefon numaranıda yazıver buraya..
ayrıca " yavuz bisikeltin" sahibi olmaya gerek yok derim..yeterki pedal basmaya yürek olsun))
Tamam Yavuz Abi kızma Haftaya cumartesi üniversitede olacağım zaten. Telefonu 50 msjı geçip sizlere ö.m. şeklinde yazacağım, buraya bırakmak istemiyorum açıkçası..
Görüşmek üzere.
merhaba alper ben. turlarınız da kac km kadar gıdıyorsunuz veya kac saat (uzun suredır surmedıgım ıcın bacaklarda hal kalmamıs da ). ben de size katılmak ısterım
Alper önemli olan beraber pedallamak, turu 92 km ile bitirdik, 60 km de bırakan arkadaşlarımız da oldu, kimseyi yarı yolda bırakmayız korkma ) Görüşmek ümidiyle...
Yavuz abicim yanlış anlaşılmasın, onu kastetmedim Bizim İsmail'le çok göz göze gelip ''Yavuz abinin maşallahı var'' dediğimiz olmuştur :in: Burada ''Alper Beye kilometrenin öneminin olmadığı vurgulanmak istenmiştir ''