Scudo Sports

Gaziantep

@seerblood

Şehir bisikleti türünde bir bisiklet aldım. Geotech marka (geotech başlığında yazdım ayrıntıları :) )
Özel mesaj atayım dedim ama bırakamadım. yarın kaçta nerde buluşacaksınız acaba ve ne tarafa gideceksiniz?
Ben Çetinkaya tarafında oturuyorrum..

Scudo
Merhaba Suphi bey ben Ertan Elbeyli, bisikletiniz hayırlı olsun kazasız bol pedallı günler diliyorum.Ben de yol bisikleti var umarın beraber turlarız cep no 0532 271 10 88 hoşçakalın.

bugünkü tur gerçekten zevkliydi. sadece grup yeni oluştuğu için tempomuzu ayarlayamadık biraz. zamanla o da rayına girecektir. herkese teşekkürler..

malatyalılar olarak yakından takipteyiz arkadaşlar, inş kısa zamanda oralara yolumuz düşerse görüşme imkanımız olur. daha çok genişlemeniz ümidiylee

çevre yolunda birkaç tur attık. fotoğraflar yavuz abideydi. belki ekler buraya.

@ismailofli

"yavuz abi" Yavuz Bisiklet sahibi Yavuz Bey mi? Eğer o ise yetişmek zor olmuştur :)

Hep o güzergahta mı turluyorsunuz ? Bana yaklaşık 10km:)

• Beğen
Tepkiler: ismailofli
hayır.. o değil. emekli albay abimiz. evet genelde o güzergahta turluyoruz. benim ev gazikentte. bana da 10 km den fazla..adliye civarında buluşuyoruz genelde.bazen de hava alanı tarafına gidiyoruz.

Suphi kardeşş.merhabalar...

senide aramızda görmek isterizz mutlaka...tur arkadaşlarımız çok iyi insanlar..tanış mutlakaa.. telefon numaranıda yazıver buraya..
ayrıca " yavuz bisikeltin" sahibi olmaya gerek yok derim..yeterki pedal basmaya yürek olsun:)))

• Beğen
Tepkiler: yvzbikes
c.tesi günkü tur keyifli oldu bua aradaa ...teşekkür ederim herkese...ismail kardeşim foroğraf nasıl ekleniyor burayaa.. yazarmısınn..

@Yavuz KIROĞLU

Tamam Yavuz Abi kızma :) Haftaya cumartesi üniversitede olacağım zaten. Telefonu 50 msjı geçip sizlere ö.m. şeklinde yazacağım, buraya bırakmak istemiyorum açıkçası..
Görüşmek üzere.

merhaba alper ben. turlarınız da kac km kadar gıdıyorsunuz veya kac saat (uzun suredır surmedıgım ıcın bacaklarda hal kalmamıs da :)). ben de size katılmak ısterım

@tuninger_haa

Alper önemli olan beraber pedallamak, turu 92 km ile bitirdik, 60 km de bırakan arkadaşlarımız da oldu, kimseyi yarı yolda bırakmayız korkma :)) Görüşmek ümidiyle...

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
Serkan biraderimm....
60 km de istemeden bıraktıkkk... sizinle istediğiniz kadar pedall çeviririm...:))))..bunu bilmen gerekkkk...

@Yavuz KIROĞLU

Yavuz abicim yanlış anlaşılmasın, onu kastetmedim :) Bizim İsmail'le çok göz göze gelip ''Yavuz abinin maşallahı var'' dediğimiz olmuştur :in: Burada ''Alper Beye kilometrenin öneminin olmadığı vurgulanmak istenmiştir :cool: ''

Geri