Scudo Sports

Gaziantep

Merhaba necdet bey.. isimim Yavuz KIROĞLU.. bende emekli Albayım.. bizim bir grbumuz var.. hem yol hemde mtb yapıyoruz.. araya bayram girdiği için şu aralar çıkamıyoruz.. telefonum 0505 786 38 29ykiroglu@hotmail.com..görüşmek dieğiyle...

Scudo
@yavuz kıroğlu

yavuz abi ben kayseriden bi mtb ciyim.şuan G.antep te polis okulunda okuyorum ve eğer okuldan izin çıkarsa bisikleti alıp getircem turlarınıza katılmayı isterim :))

Halil ibrahim kardeşim...
her zaman sporu özellikle bisikleti seven arkadaşlara aramızda yer var..biz Gaziantep bisiklet topluluğu olarak turlar düzenliyoruz..katılmak istersen haber ver.. facebokk sayfam var. ayrıca tel nom.. 0505 7863829..

Necdet bey.. haber çkmadı sizden..Gaziantep bisiklet topluluğu olarak katılmanızı bekliyoruz...

@yavuz kıroğlu

abi numaram imzamda yazıo zaten ben de numaranı kaydettim abi bisikleti getircem inşallah.okuldan izin çıkmadı ama olsun bisikletime değer :D

Merhabalar.

Bende antepte yasiyorum ve yakin zamanda bisiklet alip sizlere katilmayi dusunuyorum ama sormak istedigim birsey var 17 yasindayim fakat siz 40 , 50 yasindasiniz bu sizin icin sorun teskil eder mi ?

@Arda Barış Gözcü

Arda 40-50 yaşındakiler sana taş çıkarır, senin için problem olmayacaksa bizler için problem olmaz, büyüklerine hitap şeklin amca olmasın ve geride kaldım diye ağlama yeter :))

Seni aramızda görmekten kıvanç duyarız. Saygılarımla...

Yok yahu benim demek isteğim yaşım sizlere göre küçük olacak ondan dolayı bir problem olur muydu. Şüphem yok bana taş çıkartacalarına zaten :)

Mrb ArkadaŞlar; Bu Ctesİ Pazar Adiyaman-antep-adiyaman SÜreceĞİm Ayni Zamanda Antep'İ İlk Zİyaretİm Olacak. Ctesİ Gecesİ Antep' Te Konaklayacak Konforlu Bİr Yer Ariyorum. Hangİ Otelİ Önerİrsİnİz?

Otel tilmen den bir oda aldim, bisiklet icin kapali garajlari mevcut, ba$ta yanli$ anla$ma sebebiyle bisiklet argumani ya$attiysa da makineyi saglama aldirdim; $imdi sira biyomekanigi bakima sokmakta :)

bi ara oralara tekstil pazarlamaya gittiğimde kaldığım bi otel vardı.Adını hatırlayamadım şimdi.(hatırlasam da tavsiye etmezdim gerçi, gece 12'den sonra oda aralarındaki boşlukları bazı bayanlar lobi haline getiriyordu)
Antep fıstıklı katmerini ye.Sabah kahvaltıda yiyorlar.Kaymak falan da koyuyorlar tercihe göre.Dikkat et fazla kaçırırsan konaklayacağın 2.ili geçip turu 1 günde tamamlama riski doğar ;)

• Beğen
Tepkiler: İsmailÇağrı
Arkadaşlar Gaziantep te bildiğiniz iyi bir bisiklet tamircisi varmı? Varsa telefonunu yazabilir misiniz?

Merhaba, Yavuz Bisiklet Kenan Yavuz 05352715739.......
Cansunar Bisiklet Adnan Cansunar 05325502753.....

• Beğen
Tepkiler: barhan
20 yaşında üniversite öğrencisiyim......lisansım ve yarış bisikletim bulunmaktadır (biraz eskidir ama idare eder )
üniversitenin yol yarış takımı varmıdır ?
antrenman yapıp katılacağım bir ekip varmı ?
bisiklet turlarına katılacağım kişiler varmı ?
iletişim : m.ozansay@hotmail.com

Geri