Scudo Sports

Gaziantep

Merhaba arkadaşlar benim tempo ağır kaldı belki zamanla arayı biraz kaparım ama tur gercekten çok güzeldi 60 km. olduğunu hiç düşünmemiştim benim için çok iyi bir mesafe en kısa zamanda görüşmek üzere, Yavuz bey henüz tenis ile ilgilenemedim bu ara formda yazan diger arkadaşlarıda aramızda görmek güzel olacak.

Scudo
@ERTAN27

Abi gelecem, gelecem de 60km gözümü korkuttu! :) her gün çıkıyorum 20kmyi görüp 1 saatte dönüyorum. 60km benim için çok zor olur. Buluşma yerine arabayla gelip, bir bölümü arabayla gidersem olabilir ama ;)

@Suphi BAHADIRLI

ben de benzer durumdayım cok cok bırlıkte erken donerız:).

pekı en yakın ne zaman cıkacaksınız acaba her haftasonu cıkıyor musunuz yoksa rasgele kararlastırıp mı cıkıyorsunuz ?

sende benim gibi yalnız kalmışsın gibi gözüküyor

@Yavuz KIROĞLU

Yavuz abi, görüştüğümüz gibi bugünlerde işler yoğun, yarın çıkalım istersen...

yok be biraderimm .. yalnız değilim.. hani dedim Gaziantepli dostlarla beraber pedal çevirelim..

perşembe günü ismail de gelecek telefonlaşım müsaitsen.. bu arada maili okuyan dostlarda varsa katılsın memnun oluruz.. 0 505 786 38 29

Yavuz Abi, yarın kaçta buluşacaksınız ? Bugün nöbetçiyim yarın 12 gibi evde olurum.. Adliye, eski adliye mi? (balıklı durağı)

merhaba suphi kardeşim....
yarın yani cuma günü çıkmayacağız..ben 10 gün buradan gidiyorum.. 20 sinde döneceğim..diğer arkadaşlar ile koordine edebilirsin.. ismail olsun , serkan, sana yardımcı olurlar.... adliye , yeni adliye yani tugay yolundaki bilgin olsunn bu arada:))

serkan ve ismail kardeşler...

cuma sabahı gidiyorum..10 gün yokum.. size iyi pedal çevirmeler...dee.. dikkat edin aman haa... ismail , bisikleti gönderme ben gelene kadar... beraber gezeceğizz.. bu arada suphi isminde bir arkadaş ta katılmak ister.. haberleşin lütfen.. selamlar..

Allah yolunu açık etsin abi, hafta sonu benim işlerim var, İsmail'inde öyle sanırım, görüşmek üzere...

Evet arkadaşlar GAziantep'den Yunus Terkin.
profesyönel olarak DAĞ ve YOL bisikleti kullanıcısıyım.
Bu yıl tbf de 2. sezonuma gireceğim. kendi çapımda başarılı bir sporcuyum.
Spora hayatını adamış bir kişiliğim.
Bisiklet dışında yüzme sualtı monopalet sutopu tenis ve badminton sporlarını profesyönel olarak yapıyorum...
umarım daha güzel pedallı günler bekleyecek hepimizi...

Gaziantep'deki arkadaşlar çoğunlukla tanıyorlar fakat, yeni kişiler için Tlf. 0538 323 70 35(msj. atmanız yeterli)

Tur ve organizasyonlar buradan bilgilendirilecektir...

hayırlı olsun yunus. bende bisikletimi bu eylülden sonra getiriyorum gaziantep'e. umarım tanışır kaynaşır bol bol turlara çıkarız :)

@YUNUS TERKİN

Tüm Gaziantep li bisikletçiler ve Yunus arkadaşıma merhaba :)

Yeni oluşum içinde tekrar aramızdasınız. Gaziantep olarak paylaşımlarınızın artması ve hep el ele olmamızın devamı dileğimle.

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: YUNUS TERKİN
merhaba anteplli bisiklet dostları.
ben eğitimim münasebetiyle 4 yıldır giresunda bisiklet kullanıyorum(yol bisikleti). 10 temmuz itibariyle yuvaya kesin dönüş yapıyorum. ama ban islahiyede oturuyorum ve yapacağım turları sizlerle de gerçekleştirmelk isterim.

Geri