Scudo Sports

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

herkese selamlar
arkadaşlar bende garmin edge 1050 var genel olarak memnunum am ara ara yaşadığım bir sıkıntıyı dile getirmek istiyorum
bir etkinlikte başlangıç noktasına ger dön üzerinden navigasyonu seçip rota oluşturduğunda. eğer rotaya uymayıp başka yol üstünden gitmeye kalktığımda rotayı yeniden gittiğim yol üstünden oluşturmuyor. bunu fenix 6x pro saatim bile yapıyorken 1050 yapmıyor. sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir

Scudo
herkese selamlar
arkadaşlar bende garmin edge 1050 var genel olarak memnunum am ara ara yaşadığım bir sıkıntıyı dile getirmek istiyorum
bir etkinlikte başlangıç noktasına ger dön üzerinden navigasyonu seçip rota oluşturduğunda. eğer rotaya uymayıp başka yol üstünden gitmeye kalktığımda rotayı yeniden gittiğim yol üstünden oluşturmuyor. bunu fenix 6x pro saatim bile yapıyorken 1050 yapmıyor. sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir
Route Recalculation aktif mi? Rotandan çıktığında en kısa yoldan seni rotana geri döndürüyormuş.

(link):
The device will present rerouting options and automatically select the shortest route back to the course if the user doesn't make a selection within a set time (e.g., 10 seconds).

494351186_10171963897305724_1984753916273810152_n.jpg

otomatikteydi. .yine de bu ayarlarla oynayıp halletmeye çalışacağım
teşekkürler

1050 de sürüş sırasında donma olayı yaşayan var mı acaba ?

TopoActive Europe haritasını 24saatte %1 ilerleyecek şekilde yüklüyor.bu sorunu yaşayan yaşamayan arkadaşların yorumunu alabilir miyim?

wifiden yapıyordum.daha önce update yapmıştım çok çabuk yapmıştı.
bilgisayardan hangi porgramla yapılıyor.

wifiden yapıyordum.daha önce update yapmıştım çok çabuk yapmıştı.
bilgisayardan hangi porgramla yapılıyor.
Garmin Express uygulaması ile yapılıyor idi en son bildiğim kablo ile PC'ye bağlayarak cihazı

• Beğen
Tepkiler: Hakan Ergül
Garmin Express uygulaması ile yapılıyor idi en son bildiğim kablo ile PC'ye bağlayarak cihazı
aslında bildiğim programdı bir ara fenix pro 6 da saatim için kullanmıştım ama çok işime yaramadığı için kullanmayı bırakmıştım.sen yazınca aklıma geldi hatta bilgisayarımda bile yüklüymüş.az önce denedim 10dk da kurdu. Allah razı olsun çok sağol 🙏

• Beğen
Tepkiler: Awacs7n ve lrfan
Şuan stravaya aktivite atmıyor deneyen neden atmıyor diyen arkadaslar varsa bilgisine iyi akşamlar

Şuan stravaya aktivite atmıyor deneyen neden atmıyor diyen arkadaslar varsa bilgisine iyi akşamlar
Evet dün akşam yaptığım sürüşü stravaya aktarmadı. Bende garmini bilgisayara bağlayıp dosyadan sürüşü stravaya yükleme yaptım.

Akşam iki saat kadar rötar yaptı. Gece 11 gibi düzeldi Garmin-Strava senkronizasyonu. Arada bir oluyor, Garmin'in sunucu yatırımında bir sıkıntı var sanki.

Akşam iki saat kadar rötar yaptı. Gece 11 gibi düzeldi Garmin-Strava senkronizasyonu. Arada bir oluyor, Garmin'in sunucu yatırımında bir sıkıntı var sanki.
Programcının maaşını geciktirmiş olabilirler :)

• Hahaha
Tepkiler: Özcan
Selamlar elimde Garmin 1040 var sürüşlerim bittikten sonra kaydet butonuna basmama rağmen gps cihazı aşağıda bisiklette takılı vaziyette eve geliyorum bakıyorum conneccte aktarım yapmamış oluyor aşağıdan gps cihazını alıyorum bir süre telefonlara yanyana açık tutuyorum anca o zaman atıyor bu normal mi yoksa tekrar bir eşleştirme falan mı gerekiyor ?

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Selamlar elimde Garmin 1040 var sürüşlerim bittikten sonra kaydet butonuna basmama rağmen gps cihazı aşağıda bisiklette takılı vaziyette eve geliyorum bakıyorum conneccte aktarım yapmamış oluyor aşağıdan gps cihazını alıyorum bir süre telefonlara yanyana açık tutuyorum anca o zaman atıyor bu normal mi yoksa tekrar bir eşleştirme falan mı gerekiyor ?
Aynı durum bende de söz konusu ben sürüşü bitirdikten sonra komple kapatıyorum cihazı sonra açınca atıyor beklemeden.

Öyle oluyor bazen, sorun yok, normal kabul edebilirsiniz. Connect’e atıyor, telefonda sonradan görünüyor, sürüş görünse de acute load, load focus gibi parametreler güncellenmemiş oluyor. Biraz zaman geçince düzeliyor.
Ayrıca Garmin saat de varsa ve saat sürüşte yanınızda değilse, onların bir de saatle eşitlenmesi gerekiyor bir sebep de bu olabilir.

• Beğen
Tepkiler: V-TR
Garmin'in çözemediği sorunu bu.Bazen tak diye atıyor bazen de çıldırtıyor.

Bu cihazların hafızaları oldukça küçük. Özellikle haritalar ve ConnectIQ uygulamaları da eklenince kullanılabilir hafıza çok çok aza iniyor. Geçmiş sürüşler birikip kalan az miktarda hafızayı yedikçe de cihazın sync süresi uzuyor. WiFi üzerinden sync genelde düşük hafızaya rağmen güzel çalışıyor ama telefon üzerinden olan saatler sürebiliyor.

Son güncelleme ile ayarlardan geçici sistem dosyalarını silme özelliği geldi. Belki o yardımcı olabilir. Ancak en bilinen yöntem, düzenli aralıklarla (3-6 ayda bir) geçmiş sürüşleri cihazdan kaldırmak. Zaten bu sürüşlerin Connect / Strava'ya sync olduktan sonra pek bir faydası yok. Aynı FIT dosyasını gidip oralardan da indirebilirsiniz.

Güzel fikirmiş bunu bilmiyordum.
Bilgisayara bağlayıp topluca kolaylıkla silebiliriz öyleyse.
Ama aklıma takıldı, cihazdan silince, sonraki senkronizasyonda Connect’ten silmediğinden ya da Connect’ten cihaza tekrar yüklemediğinden emin misiniz?

Geri