Scudo Sports

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

herkese selamlar
arkadaşlar bende garmin edge 1050 var genel olarak memnunum am ara ara yaşadığım bir sıkıntıyı dile getirmek istiyorum
bir etkinlikte başlangıç noktasına ger dön üzerinden navigasyonu seçip rota oluşturduğunda. eğer rotaya uymayıp başka yol üstünden gitmeye kalktığımda rotayı yeniden gittiğim yol üstünden oluşturmuyor. bunu fenix 6x pro saatim bile yapıyorken 1050 yapmıyor. sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir

Scudo
herkese selamlar
arkadaşlar bende garmin edge 1050 var genel olarak memnunum am ara ara yaşadığım bir sıkıntıyı dile getirmek istiyorum
bir etkinlikte başlangıç noktasına ger dön üzerinden navigasyonu seçip rota oluşturduğunda. eğer rotaya uymayıp başka yol üstünden gitmeye kalktığımda rotayı yeniden gittiğim yol üstünden oluşturmuyor. bunu fenix 6x pro saatim bile yapıyorken 1050 yapmıyor. sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir
Route Recalculation aktif mi? Rotandan çıktığında en kısa yoldan seni rotana geri döndürüyormuş.

(link):
The device will present rerouting options and automatically select the shortest route back to the course if the user doesn't make a selection within a set time (e.g., 10 seconds).

494351186_10171963897305724_1984753916273810152_n.jpg

otomatikteydi. .yine de bu ayarlarla oynayıp halletmeye çalışacağım
teşekkürler

1050 de sürüş sırasında donma olayı yaşayan var mı acaba ?

Geri