Scudo Sports

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Merhabalar,

Mola verdiğim yerde cihaz kendi kendine otomatik olarak devam ediyor, sonra duruyor.
Sanki gidiyormuşum gibi, hız, mesafe ve süre ilerliyor.
Bazen 2-3 km yazıyor bazen de bugün fotoğraflarda görüldüğü gibi 80km üzeri hız gösteriyor.
Tabii haliyle bütün sürüş verilerini karman çorman ediyor.
Cihazın güncellemesini baktım yeni bir güncelleme yok.
Böyle bir durumla karşılaşan ve çözümünü bulan oldu mu acaba ?
garmin3.jpggarmin1.jpggarmin2.jpg

Scudo
Merhabalar,

Mola verdiğim yerde cihaz kendi kendine otomatik olarak devam ediyor, sonra duruyor.
Sanki gidiyormuşum gibi, hız, mesafe ve süre ilerliyor.
Bazen 2-3 km yazıyor bazen de bugün fotoğraflarda görüldüğü gibi 80km üzeri hız gösteriyor.
Tabii haliyle bütün sürüş verilerini karman çorman ediyor.
Cihazın güncellemesini baktım yeni bir güncelleme yok.
Böyle bir durumla karşılaşan ve çözümünü bulan oldu mu acaba ?
327809 dosyayı görüntüle327807 dosyayı görüntüle327808 dosyayı görüntüle
Mola verince kendiniz tuşa basarak pause yapın sonra başlarken tekrar tuş ile devam edin. Cihazın GPS alıcıları ile ilgili bir sorun var gibi.

Mola verince kendiniz tuşa basarak pause yapın sonra başlarken tekrar tuş ile devam edin. Cihazın GPS alıcıları ile ilgili bir sorun var gibi.
Teşekkür ederim, Normal sürerken bir sıkıntı yok ama canımı sıktı akşam akşam :(

Cihazın ayarı var, hız şu sınırın altına inince autopause devreye girsin diye ayarlayabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Merhaba. Basit bir konu hakkında desteğinizi rica edeceğim. Garmin 530 kullanıyorum. Telefonumla bağlı haldeyken Spotfy müzik listemi görüp şarkı değiştirmem mümkün mü? Yaptığım araştırmalarda böyle bir şeyin mümkün olabileceğini gördüm ama ne izlediğim videolarla ne de forumlardaki yönlendirmelerle bunu başaramadım. Eğer böyle bir şey mümkünse yardımcı olabilir misiniz?

530’da var mı bilmiyorum, ancak müzik kontrolü olarak durdur, başlat, önceki, sonraki tuşları var. Bir de ses kontrolü var.
Liste ekranı çıkmıyor.

Aslında bu işlemler de benim için yeterli olur. Yöntem hakkında bilginiz var mı?

Cihazın ayarlarında “widget ekleme” seçeneği var. Oraya müzik seçeneğini ekleyince, sürüş sırasında ekranı yukarıdan aşağı kaydırınca widget lara ulaşıyorsunuz. Sağa sola kaydırınca müzikle ilgili olan geliyor.
İsterseniz ekranı yukarıdan aşağı kaydırınca ilk çıkan widget’ın müzik kontrolü olmasını sağlayabilirsiniz.
Benim cihaz İngilizce olduğu için “widget” yazıyorum, Türkçe’ye nasıl çevirdiklerini bilmiyorum.

• Beğen
Çok teşekkür ederim. Birazdan eve geçiyorum deneyeceğim. İyi günler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Merhaba. Basit bir konu hakkında desteğinizi rica edeceğim. Garmin 530 kullanıyorum. Telefonumla bağlı haldeyken Spotfy müzik listemi görüp şarkı değiştirmem mümkün mü? Yaptığım araştırmalarda böyle bir şeyin mümkün olabileceğini gördüm ama ne izlediğim videolarla ne de forumlardaki yönlendirmelerle bunu başaramadım. Eğer böyle bir şey mümkünse yardımcı olabilir misiniz?

x30 serisine bu özellik gelmedi ne yazık ki. Yalnızca Explore 2 ve x40 serisi sonrası cihazlarda var.

• Beğen
x30 serisine bu özellik gelmedi ne yazık ki. Yalnızca Explore 2 ve x40 serisi sonrası cihazlarda var.
530 kullanıp widget ile spotify uygulamasını kumanda eden bisikletçi arkadaş gördüm.

• Beğen
Selamlar, 540 edge bundle almıştım ancak Canyon'un CP0030 Aero gidonu ile Garmin'in mounting aparatı uyumlu değil anladığım kadarıyla. Gidon altından ön bağlantı aparatıyla monte etmem gerekecek gibi duruyor. (link) (link) Canyon kendi sitesinde bu 2 aparatı satıyor ancak hem fiyatların bir tık pahalı olması hem de TR gönderemi olmamasından dolayı önerebileceğiniz bu gidonla uyumlu olan farklı bi seçenek var mı ?

CP0030 için aşağıdaki seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

(link)

(link)

Linkteki ürünün Türkiye'ye gönderimi yok maalesef
Aliexpress veya Temu da Canyon Aerocockpit veya CP0030 yazarak aramayı deneyebilirsiniz.
İnternette 3D yazıcıda bastırabileceğiniz dosyaları da mevcut. Başka da seçenek gelmiyor aklıma.

530 kullanıp widget ile spotify uygulamasını kumanda eden bisikletçi arkadaş gördü

530 kullanıp widget ile spotify uygulamasını kumanda eden bisikletçi arkadaş gördüm.
Veri ekranı ekleyin, veri seçme bölümüne gelmeden tüm sayfa müzik kontrolleri ekleme seçeneği varsa onu ekranlarınızın arasına koyabilirsiniz.

Bisiklet kullanırken kulaklık kullanmayınız !

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Cevaplar için çok teşekkür ederim. Shokz kullanıyorum. Hafif müzik dinlerken dışardaki tüm sesi rahatlıkla duyma imkanı sağlıyor. Sürüşlerimi de sabah erken saatlerde grupla yaptığım için pek tehlike yaşamadım. Ama tavsiyeniz için teşekkür ederim. Henüz yaşamamış olmak ilerde de yaşamayacağım anlamına gelmiyor.

Veri ekranı ekleyin, veri seçme bölümüne gelmeden tüm sayfa müzik kontrolleri ekleme seçeneği varsa onu ekranlarınızın arasına koyabilirsiniz.

Bisiklet kullanırken kulaklık kullanmayınız !
İyi bir anc özellikli kulaklıkla transparent modda dışarıdaki tüm sesi hiç kulaklık takmamış gibi duyabilirsiniz.

1. si Ayarlarda hangi hızda pause yapacağı ile ilgi bir kısım var.
2. Si hız jant göbeğine takılan hız sensörünüz yok ise gps hız verisi biraz gecikmeli gelir.

GPS ile hız ölçümü iki sinyal noktası arasındaki süreyi hesaplayarak buluyor. 2. Sinyal verisi gelene yada gidene kadar ekrana hız bilgisi düşmüyor buda gecikme yapıyor.

Cevaplar için çok teşekkür ederim. Shokz kullanıyorum. Hafif müzik dinlerken dışardaki tüm sesi rahatlıkla duyma imkanı sağlıyor. Sürüşlerimi de sabah erken saatlerde grupla yaptığım için pek tehlike yaşamadım. Ama tavsiyeniz için teşekkür ederim. Henüz yaşamamış olmak ilerde de yaşamayacağım anlamına gelmiyor.
bu arada bende bir çok zaman kullandım, ama bir arkadaşım uyardı. sonra bu uyarıyı dikkate almaya karar verdim.
Müzik gerçekten sürüş esnasında ekstra bir keyif katıyor, bunu kabul etmeliyim.
Ama ülkemizin trafik olgunluğu bisikletlinin her ne koşulda olursa olsun dikkat etmesi gerektiğini düşündürüyor bana.
Keyifli sürüşler

• Beğen
Tepkiler: fatihselvi
Geri