Scudo Sports

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Solar şarj olayı harika bence bütün cihazlara olabildiğince eklenmesi gerek... Tabi maliyetleri de arttırıyor... Fenix 7 ile 7 solar arasında 100 dolar fark var... 😁

Scudo
Solar şarj olayı harika bence bütün cihazlara olabildiğince eklenmesi gerek... Tabi maliyetleri de arttırıyor... Fenix 7 ile 7 solar arasında 100 dolar fark var... 😁
@Özcan güler e lazım o bizim gibi fanilerin sarj süresi içinde zaten sürme sınırları.😂

(link)

Bu ürünü deneyeniniz var mı? Bozuk yolda çabuk kırılıyor ve cihaz yerinden fırlıyor diyorlar.
Arka kapak değişiminden başka bir çözümü olan var mı?

(link)

Bu ürünü deneyeniniz var mı? Bozuk yolda çabuk kırılıyor ve cihaz yerinden fırlıyor diyorlar.
Garmin Mount Kırık Diş Tamir Aparatı İlan No: 967712615
(link)

Garmin Mount Kırık Diş Tamir Aparatı İlan No: 967712615
(link)
3d printerla üretilen malzeme sadece prototip amaçlı üretimdir garmin tutucu olarak çok verimli olmayabilir
(link)

1000 serilerinde kırılma olabiliyor büyüklüğünden dolayı 500 800 serilerinde hiç duymadım

• Beğen
Tepkiler: asibol ve Özcan
Bildiğim kadarıyla 1030 serisinin kronik problemi bu. 530 da iki yıldır sorun olmadı 🧿

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Bende ki 1030plus da bir kaza sırasında arkadan kırılmıştı. Neyse ki Baytekin ücretsiz değişim yapıp yeni cihaz vermişti. O kazadan sonra kutudan gelen ipi her seferinde gidona takıp kullanıyorum. Çünkü kaza sırasında arka kırılınca cihaz fırladı gitti. O acıyla bir de onu aramak zorunda kalmıştım.

Bende ki 1030plus da bir kaza sırasında arkadan kırılmıştı. Neyse ki Baytekin ücretsiz değişim yapıp yeni cihaz vermişti. O kazadan sonra kutudan gelen ipi her seferinde gidona takıp kullanıyorum. Çünkü kaza sırasında arka kırılınca cihaz fırladı gitti. O acıyla bir de onu aramak zorunda kalmıştım.
Kesinlikle, olası bir kazada nereye fırlayacağı da belli olmaz.
Ben de @trainspotting35 in verdiği fikirle bağlayarak kullananlardanım.
Screenshot_20220126-112500_Strava.jpg

Ben de arkada kalıyor, farketmeden düşer diye varia'yi bağlayarak kullanıyorum. Wahoo'yu bağlamak aklıma gelmemişti gözümün önünde diye.

Kaza gibi kötü durumlar gelmiyor insanın aklına...

Ben de arkada kalıyor, farketmeden düşer diye varia'yi bağlayarak kullanıyorum. Wahoo'yu bağlamak aklıma gelmemişti gözümün önünde diye.

Kaza gibi kötü durumlar gelmiyor insanın aklına...
Wahoo da ip takma yeri yok ama

Wahoo da ip takma yeri yok ama
İp kullanamayan sayaç sahiplerine şunu öneririm:
1643194933796.png

Eski MTB iç lastiğinden yarım santimlik bir halka kesilir. Sayacın üzerinden, tutma aparatını da saracak şekilde geçirilir.
İpten daha bile sağlam bir koruyucu elde edilir. Mevcut ipli cihazlarda bile kullanılabilir.
O lastiği igp sayacımdan hiç ayırmıyorum :)

İp kullanamayan sayaç sahiplerine şunu öneririm:
282176 dosyayı görüntüle

Eski MTB iç lastiğinden yarım santimlik bir halka kesilir. Sayacın üzerinden, tutma aparatını da saracak şekilde geçirilir.
İpten daha bile sağlam bir koruyucu elde edilir. Mevcut ipli cihazlarda bile kullanılabilir.
O lastiği igp sayacımdan hiç ayırmıyorum :)
Lastiğin alt kısımdan da gidona bir bağlantı ile tamamdır. Ama ekranı kapatacak sanki.

garmin 1030’un 15 bin lira olduğunu görünce ben.

huzurlarınızda “garmin edge v7.0”

strava pro ile hiç de fena olmadı aslında😂
282302 dosyayı görüntüle
Aynısından vardı hafif çukurda kırıldı telefon fırladı garmin parasına maloluyordu..(büyükdere caddesindeydi çukur, yani öyle izbe bi yer değil,büyük de değil çukur..)

@trainspotting35 530’u google marifetiyle araştırayım dedim de gördüğüm “altı bin lira” oldu😀 yok yok. 265 liraya full sürüm strava + 20000 powerbank ile yola devam diyorum hocam.

forumda biri birini bıçaklar da avukatlık parası çıkarsa o zaman söz o parayla garmin alacağım😂😂

Aynısından vardı hafif çukurda kırıldı telefon fırladı garmin parasına maloluyordu..(büyükdere caddesindeydi çukur, yani öyle izbe bi yer değil,büyük de değil çukur..)

hocam, hiç dert değil, zaten düşüncelerimden biri “garmin v11.0” a geçmekti, bağlantı vidasını biraz daha sıkıp yoluma devam ederim 😂

bu aletle çok yol yaptım hiç düşürmedi telefonu, kaldı ki benim telefonu bugün okutsam 1.5k para yapar, 6 kere düşürsem, alet çok iyi tutuyor düşme ihtimali çok düşük, hadi düşürdüm diyeyim 6 hakkım var, yine de cebimden çıkan para daha az.

velhasıl fiyatlar şaka gibi. daha doğrusu bizim tl şaka gibi.

konuyu sulandırdığım için kusura bakmayın ama böyle 😀 “garmin edge v7.0” birtakım alevli imojiler.

Şimdi bu edge 530'u kullanırken komoot uygulamasından rotayı yüklüyorum ancak rotadan saptığım zaman sürekli geri döndürmeye çalışıyor Garmin. Calculating diyor fakat gittiğim yoldan yeni bir rota çizmiyor. Herkeste böyle mi?

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri