Ahmet TOPAL
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.171
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@Özcan güler e lazım o bizim gibi fanilerin sarj süresi içinde zaten sürme sınırları.😂Solar şarj olayı harika bence bütün cihazlara olabildiğince eklenmesi gerek... Tabi maliyetleri de arttırıyor... Fenix 7 ile 7 solar arasında 100 dolar fark var... 😁
Garmin Mount Kırık Diş Tamir Aparatı İlan No: 967712615(link)
Bu ürünü deneyeniniz var mı? Bozuk yolda çabuk kırılıyor ve cihaz yerinden fırlıyor diyorlar.
Arka kapak değişiminden başka bir çözümü olan var mı?
3d printerla üretilen malzeme sadece prototip amaçlı üretimdir garmin tutucu olarak çok verimli olmayabilirGarmin Mount Kırık Diş Tamir Aparatı İlan No: 967712615
(link)
1000 serilerinde kırılma olabiliyor büyüklüğünden dolayı 500 800 serilerinde hiç duymadım(link)
Bu ürünü deneyeniniz var mı? Bozuk yolda çabuk kırılıyor ve cihaz yerinden fırlıyor diyorlar.
Arka kapak değişiminden başka bir çözümü olan var mı?
Kesinlikle, olası bir kazada nereye fırlayacağı da belli olmaz.Bende ki 1030plus da bir kaza sırasında arkadan kırılmıştı. Neyse ki Baytekin ücretsiz değişim yapıp yeni cihaz vermişti. O kazadan sonra kutudan gelen ipi her seferinde gidona takıp kullanıyorum. Çünkü kaza sırasında arka kırılınca cihaz fırladı gitti. O acıyla bir de onu aramak zorunda kalmıştım.
Wahoo da ip takma yeri yok amaBen de arkada kalıyor, farketmeden düşer diye varia'yi bağlayarak kullanıyorum. Wahoo'yu bağlamak aklıma gelmemişti gözümün önünde diye.
Kaza gibi kötü durumlar gelmiyor insanın aklına...
İp kullanamayan sayaç sahiplerine şunu öneririm:Wahoo da ip takma yeri yok ama
Lastiğin alt kısımdan da gidona bir bağlantı ile tamamdır. Ama ekranı kapatacak sanki.İp kullanamayan sayaç sahiplerine şunu öneririm:
282176 dosyayı görüntüle
Eski MTB iç lastiğinden yarım santimlik bir halka kesilir. Sayacın üzerinden, tutma aparatını da saracak şekilde geçirilir.
İpten daha bile sağlam bir koruyucu elde edilir. Mevcut ipli cihazlarda bile kullanılabilir.
O lastiği igp sayacımdan hiç ayırmıyorum![]()
Indoor training için gereksiz 😬😂
Hocam siz de hedefi küçük tutun 1030 olmasa da bir 530 kokpit in hakkıdır.garmin 1030’un 15 bin lira olduğunu görünce ben.
huzurlarınızda “garmin edge v7.0”
strava pro ile hiç de fena olmadı aslında😂
282302 dosyayı görüntüle
Aynısından vardı hafif çukurda kırıldı telefon fırladı garmin parasına maloluyordu..(büyükdere caddesindeydi çukur, yani öyle izbe bi yer değil,büyük de değil çukur..)garmin 1030’un 15 bin lira olduğunu görünce ben.
huzurlarınızda “garmin edge v7.0”
strava pro ile hiç de fena olmadı aslında😂
282302 dosyayı görüntüle
Aynısından vardı hafif çukurda kırıldı telefon fırladı garmin parasına maloluyordu..(büyükdere caddesindeydi çukur, yani öyle izbe bi yer değil,büyük de değil çukur..)