Scudo Sports

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Merhaba bende garmin edge 200 kullanıcısıyım cihaz eski cihaz olduğu için batarya problemi çekiyorum o yüzden batarya araştırmasına girdim bildiğiniz site vs. var mı edge 200 bataryası satan?

Scudo
(link)
Şöyle bir karşılaştırma var. Faydası dokunabilir.

• Beğen
Tepkiler: Efe ÇEPEL
hocam cevap için teşekkür ederim ama arada en az 2500 lira fark var. 130 plus 3300’e geliyor vergisi dahil. 530 5800 lira. bütçe meselesi de bilemedim ya değer mi dersin?
130 alsam şunu alsamıydım sorusuna en iyi cevabı kendiniz verirsiniz. Şimdi empati yaptım ben pişman olurdum. Pişman olmamak için 530 aldım. 830 ile arasında gidip geldim ama 830 almadığıma pişman olmadım.😀
(link)

doğru söylüyorsun hocam. 130 alırsam kesin 530’da aklım kalacak. kendimi biliyorum 😅 530 renkli ekranıyla, daha hassas GPS alıcısıyla, daha efektif climpro’yla, daha büyük ekran ve şarj süresiyle çok daha önde bir cihaz. galiba en fiyat/performans garmin cihazı. en iyisi bütçeyi arttırmak olacak. teşekkür ediyorum.

doğru söylüyorsun hocam. 130 alırsam kesin 530’da aklım kalacak. kendimi biliyorum 😅 530 renkli ekranıyla, daha hassas GPS alıcısıyla, daha efektif climpro’yla, daha büyük ekran ve şarj süresiyle çok daha önde bir cihaz. galiba en fiyat/performans garmin cihazı. en iyisi bütçeyi arttırmak olacak. teşekkür ediyorum.
@Ekincan müşteri buldum sana.😂

hocam cevap için teşekkür ederim ama arada en az 2500 lira fark var. 130 plus 3300’e geliyor vergisi dahil. 530 5800 lira. bütçe meselesi de bilemedim ya değer mi dersin?
Beklenti önemli. Siz cihazdan ne almak istiyorsunuz ? Yada cihazı sizin istekleriniz doğrultusunda siz tasarlayıp düşünün ona göre alın.Saygılar...

• Beğen
Wahoo roam kullanıyorum.

• Beğen
540 muhtemelen çok tuzlu gelir. wahoo’nun cihazları da çok iyi ama garmin’deki climb pro özelliği çok ilgimi çekti. başlı başına tercih sebebi benim için. teşekkür ederim. 😊

garmin nabız bandını her kullanımdan sonra sudan geçirmek lazım. sonra 5 ya da 10 kullanımdan sonra biraz daha ayrıntılı yıkayın diye üzerinde talimat var.
bir de ilk takınca hafif nemlendirmek iyi oluyor. bana da bazen bağlanmama sorunu oluyor.

Fırsat ürünü olup olmadığından emin olamadım. 6 taksit olunca ödeme bitene kadar kâra geçilir mi acaba :kötü: ?
(link)

Fırsat ürünü olup olmadığından emin olamadım. 6 taksit olunca ödeme bitene kadar kâra geçilir mi acaba :kötü: ?
(link)

hocam @trainspotting35 ‘in attığı linkteki 4400 TL’ye tekabül ediyor. vergisi dahil değildir muhtemelen. ama yine de çok fark var gibi geldi bana.
(link)

Wiggle dan ülkemize Garmin gönderilmiyor @Efe ÇEPEL ...

• Beğen
Bir süre sonra sepetiniz için uyarı mesajı alacaksınız @Efe ÇEPEL ...

• Beğen
teşekkürler, bilmiyordum.

• Beğen
Tepkiler: cazci
  • Beğen
Tepkiler: sahrana
Geri