Scudo Sports

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Yazımın üstündeki yazıyı görmeden ""walla bu adam iyi bı adam ya ""dedim..yazıyı gördüm...yardimseverligin için teşekkürler..belki benimde garmin gelir de yardıma ihtiyacım olursa yardımlarını benden esirgeme..trainspotting35...
Yazımın üstündeki yazıyı görmeden ""walla bu adam iyi bı adam ya ""dedim..yazıyı gördüm...yardimseverligin için teşekkürler..belki benimde garmin gelir de yardıma ihtiyacım olursa yardımlarını benden esirgeme..trainspotting35...

130 plus kullanan var mı acaba aramız da
Görüşleri tecrübeleri nelerdir.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Bende wahoo diye çıktığım yolda garmin 530 alayım derken 830 aldım.hatta bu kadar akıllı almama gerek yok coospo bana yeter diye,coospo almıştım da..😆😆😆suan İngiltere de .arkadaş gelirken birkaç güne getirecek..ne kadar aktif kullanabilirim??.

Bende wahoo diye çıktığım yolda garmin 530 alayım derken 830 aldım.hatta bu kadar akıllı almama gerek yok coospo bana yeter diye,coospo almıştım da..😆😆😆suan İngiltere de .arkadaş gelirken birkaç güne getirecek..ne kadar aktif kullanabilirim??.
Sorunuzu anlamadım. Güle güle kullanın ama ne kadar aktif kullanacağınız size bağlı değil mi ?

trainspotting35 soru olarak değil?ne kadar aktif kullanabilirim bilmiyorum anlaminda kullanmıştım ? İsarteini.bilmedugim yere rota çizip gitmedikten sonra gerek var mı ? Onu bilmiyorum.normalde el tipi dağcılık GPS im var.yuruyuslerde,tirmanuslarda vikiloctan rotayı atar veya rota çizer kullanırım bisiklettte gidilen yerler (dağ rotaları hariç)belli yerler.oyuzden nekadar aktif.ha bide performastan ziyade keyifciyim..sizler gibi performans li takilamiyorum.

Müptelası olursunuz o kadar söyleyeyim. Hayırlı olsun.

trainspotting35 soru olarak değil?ne kadar aktif kullanabilirim bilmiyorum anlaminda kullanmıştım ? İsarteini.bilmedugim yere rota çizip gitmedikten sonra gerek var mı ? Onu bilmiyorum.normalde el tipi dağcılık GPS im var.yuruyuslerde,tirmanuslarda vikiloctan rotayı atar veya rota çizer kullanırım bisiklettte gidilen yerler (dağ rotaları hariç)belli yerler.oyuzden nekadar aktif.ha bide performastan ziyade keyifciyim..sizler gibi performans li takilamiyorum.
Ben navigasyonu pek kullanmadım ama live segment özelliğini severek kullanıyorum.

Güle güle kullanın. Farkı ödediğinize hiç pişman olmayacaksınız. Dokunmatik oluşu çok güzel.
Trainspotting35 Bey'in Live segment zevkine ben de climb pro yu ekliyorum.

Ana ekranda üstteki sıcaklık göstergesini sürüş ekranına sabitleyebiliyor muyuz, bilen var mı?

• Beğen
Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz? Ve hangi yöntemle yapacağım? Burdan veya özelden yazabilirsiniz :) çok teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz? Ve hangi yöntemle yapacağım? Burdan veya özelden yazabilirsiniz :) çok teşekkürler
(link) connet ıq üzerinden (aynı zamanda cep telefonu app si de mevcut) Wind Direction uygulamasını indirin ve cihazı garmin express ile senkronize edin. Daha sonra sayfalardan herhangi birine connet ıq bölümünden bu sayfayı atayabilirsiniz. Bu şekilde bulunduğunuz yerdekirüzgarın şiddeti ve yönü hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
(link) bu uygulama sayesinde ise strava dan oluşturmuş olduğunuz rotayı direkt olarak garmin e atabiliyorsunuz. Dilerseniz garmin connect uygulaması üzerinden de rota oluşturabilirsiniz.

Teşekkür ederim 😊 akşam deneyeyim

• Beğen
(link) bu da beğenerek kullandığım bir uygulama.

• Beğen
Tepkiler: elric1982
Geri