Scudo Sports

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Yazın uzun tura çıkmıştık. Bol tünelli bir rotaydı ve sürekli GPS kesildi. Böyle rotalarda çok işe yarıyor.
Anladım, haklısınız.
Ben kendi sürüş pratiklerime göre düşünmüştüm.
Uzun tur sürüşleri hiç tecrübem olmadı

• Beğen
Tepkiler: Orkun Hoja
Scudo
Arkadaşlar merhaba. Garmin 840 cihazımı düşürdüm. Bluetooth bağlantı sorunu oluştu bunun haricinde hiçbir problem yok. Bu konuda fikir ve deneyimlerinizi ihtiyacım var.

merhaba arkadaşlar tecrübeli arkadaşlardan yardım almak istediğim bir konu var.şimdi ben,m daha öne 5 yıldır bisiklet ve yürüyüş etkinliklerimde kullandığım fenix 6 pro saaim var geçenlerde de yeni aldğım edge 1050 yi kullanmay başladım.artık bisiklet sürüşlerimde tamamen edge 1050 yi kullanacağım.şimdi garmin programında cihaz önceliği olarak garmin edge 1050 yimi ypmalıyım.yoksa fenix 6 pro mu kalmalı.sonuçta tabiki bisiket sürüşü benim için daha önemli ama saatide daha faza takıyorum.1050yi terch etmemle fenixi tercih etmem arasında ne fark olur

merhaba arkadaşlar tecrübeli arkadaşlardan yardım almak istediğim bir konu var.şimdi ben,m daha öne 5 yıldır bisiklet ve yürüyüş etkinliklerimde kullandığım fenix 6 pro saaim var geçenlerde de yeni aldğım edge 1050 yi kullanmay başladım.artık bisiklet sürüşlerimde tamamen edge 1050 yi kullanacağım.şimdi garmin programında cihaz önceliği olarak garmin edge 1050 yimi ypmalıyım.yoksa fenix 6 pro mu kalmalı.sonuçta tabiki bisiket sürüşü benim için daha önemli ama saatide daha faza takıyorum.1050yi terch etmemle fenixi tercih etmem arasında ne fark olur
Hiçbir fark yok sadece Connect i açtığınızda ilk ekrana gelen değerler bildiğim kadarıyla öncelik seçtiğiniz saatin oluyor ve senkronizasyon önceliği. Saati devamlı seçip senkronize etmeniz gerekebilir. Öncelik olarak saatin kalmasında bir sakınca yok zaten saatti etkinlikler 1050 de 1050 deki etkinlikler saatte gözüküyor.

Saatin öncelikli olması daha mantıklı. Ben de öyle yapıyorum. Daha uzun süre sizden veri topluyor, uykuyu takip ediyor.

Arkadaşlar iyi forumlar 840 Bundle almıştım ancak daha turlamak nasip olmadı. Tura çıktığımda sıvı kontrolü yol takibi gibi konulardan uzağım önceki cihazımda bu tarz şeyler yoktu çünkü. rota çizme takip ve segment olayları ile ilgili bir bilgi yada video tarzı bir durum var mıdır ? yardımcı olabilecek yönlendirebilecek ?

Arkadaşlar iyi forumlar 840 Bundle almıştım ancak daha turlamak nasip olmadı. Tura çıktığımda sıvı kontrolü yol takibi gibi konulardan uzağım önceki cihazımda bu tarz şeyler yoktu çünkü. rota çizme takip ve segment olayları ile ilgili bir bilgi yada video tarzı bir durum var mıdır ? yardımcı olabilecek yönlendirebilecek ?
burda biraz açıklamış

• Beğen
Tepkiler: nhtpkl
Hiçbir fark yok sadece Connect i açtığınızda ilk ekrana gelen değerler bildiğim kadarıyla öncelik seçtiğiniz saatin oluyor ve senkronizasyon önceliği. Saati devamlı seçip senkronize etmeniz gerekebilir. Öncelik olarak saatin kalmasında bir sakınca yok zaten saatti etkinlikler 1050 de 1050 deki etkinlikler saatte gözüküyor.
cevap için teşekkürler.etkinlik olarak değilde performans verilerine baktığımızda vo2max değerleri açısından bir fark oluşurmu.garmin connect uygulamasına bakarken.
1745316513708.png

şçyle bir bilgiye ulaştım.sanırım aradığım cevabı buldum
Saatin öncelikli olması daha mantıklı. Ben de öyle yapıyorum. Daha uzun süre sizden veri topluyor, uykuyu takip ediyor.
peki garmin edgeden performans verilerini de garmin connect programından sağlıklı izleyebiliyor musun? yani kalp atış ortalaman vo2max değerleri gibi

Son düzenleme:
cevap için teşekkürler.etkinlik olarak değilde performans verilerine baktığımızda vo2max değerleri açısından bir fark oluşurmu.garmin connect uygulamasına bakarken.
326402 dosyayı görüntüle

peki garmin edgeden performans verilerini de garmin connect programından sağlıklı izleyebiliyor musun? yani kalp atış ortalaman vo2max değerleri gibi
Bütün veriler sorunsuz garmin connecte gidiyor, herhangi bir veri kaybı olmuyor. Senelerdir Fenix ve Edge kombinasyonu kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Ergül
326402 dosyayı görüntüle

Edge de perfomans istatistikleri aynen bulunuyor. FTP, VO2max, antrenman yükü, HRV …
Kalp atış hızı, uyku gibi veriler sağlık istatistikleri başlığında. O Edge’de görünmez. Saatte ve Connect uygulamasında görünür.

• Beğen
326402 dosyayı görüntüle

Bisiklette powermetre olmazsa Vo2 max verisi alamazsınız zaten. Bisiklet koşu diye ayırıyor Garmin Vo2 max değerlerini.

• Beğen
Merhaba, Garmin Edge 530, 830,1030 vs bu serilerin aralarında ne gibi farklar var?

Merhaba, Garmin Edge 530, 830,1030 vs bu serilerin aralarında ne gibi farklar var?
p4pb17102573.jpg

Şu yazıyı da inceleyebilirsiniz:
(link)

Son düzenleme:
530 ve 830 hemen hemen aynı, 830 da dokunmatik ekran ve bunun getirdiği birkaç ek özellik var. 1030 (plusı var uzun süredir) boyut olarak daha büyük onun dışında da 830 ile aynı özellikte.

Ben 1030 çok büyük geldiği ve aerobarda elime çarptığı için 840 ile değiştirdim. Stamina raporu ve tırmanışlarda kayıtlı rota olmasa bile climbpro ekranına geçmesi dışında bir farkını görmedim.

Edge serilerini telefona bağlayıp Spotify’da şarkı değiştirmek, durdurmak vs. mümkün müdür?

Edge serilerini telefona bağlayıp Spotify’da şarkı değiştirmek, durdurmak vs. mümkün müdür?
Müzik kontrolü mümkün ama Spotify için geçerli mi bilemiyorum denemek lazım.

• Beğen
Tepkiler: musAKka
Son düzenleme:
Geri