Scudo Sports

'' garipçe performans turu,,15 eylül ''

evet ekip ,
15 eylülde derneğin etkinliğini unuttum oylama yapalım ,maltepe sahilden çıkartma gemisine bineceğiz ve büyük adada piknik yapacağız varım diyenler el kaldırsın ,performans oldu çıkartma ,:) normandiya çıkartması gibi,:)

Büyükada

https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/yT/r/K6_TY47YS3x.png
Pazar gunu İstanbul'da dev bisiklet hareketi var!

“Bicycle Film Festival” kapsamında gerçekleşecek toplu bisiklet hareketine bisikleti olan herkes katılabilir. İstanbul'un çesitli noktalarında buluşacak ekipler Avrupa'dan Asya'ya geçip, Maltepe sahilinde buluşacak ve çıkarma gemisi ile Büyükada'ya geçecek. Büyükada'da yapılacak büyük tur sonunda Adalar Halk Plajı’nda yapılacak piknik, “BFF Talks: Uzun Yol Hikayeleri” konuşmaları ve son film programı "Program 5: Bisiklet Hikayeleri / Bike Stories" gösterimi ile BFF, ilk kez geldiği İstanbul'daki turunu tamamlamış olacak.

İspark sponsorluğunda, Adalar Belediyesi ve Bisikletliler Derneği'nin katkıları ile festivalin son gününde düzenlenecek olan BFF İstanbul Bisiklet Gezisi'ne katılmak için aşağıdaki noktalarda bisikletinizle olmanız yeterli!

İSTANBUL AVRUPA – BATI
10:00 Avcılar Meslek Lisesi Önü
11:00 Bakırköy OPET
12:00 Sirkeci Arabalı Vapur (İskele)
* 12:00 Sirkeci - Harem arabalı vapuru ile karşıya geçilecektir.

İSTANBUL AVRUPA – KUZEY
10:00 Sarıyer IDO İskelesi Önü
11:00 Bebek Parkı
11:30 BEŞİKTAŞ

İSTANBUL ANADOLU ORTAK ROTA
12:30 Harem Çıkış
12:45 Kadıköy Atatürk Heykeli
13:00 Kadıköy Çıkış
13:45 Göztepe Parkı (Güney)
14:00 ISPARK Akıllı Bisiklet Açılış Organizasyonu (Caddebostan Migros Yanı)
15:00 Bostancı IDO İspark ( İskele öncesi )
15:30 Maltepe İskele
* Maltepe'den binilecek çıkarma gemisi ile Büyük Ada'ya ücretsiz geçiş yapılacaktır.
16:30 - 17:30 Büyük Ada Turu (Emniyet Müdürlüğü Önü - Adalar Halk Plajı 12 km )
17:30 Piknik (Adalar Halk Plajı)
18:00 BFF Talks: Uzun Yol Hikayeleri / Bicycle Trip Stories
* Fabio Croce, Gürkan Genç (Gezgin), Samet Aksuoğlu
19:30 Program 5: Bisiklet Hikayeleri / Bike Stories (ücretsiz)

DÖNÜŞ
21:30 Adalar Halk Plajı - Maltepe
* Çıkarma gemisi ile Maltepe'ye dönülecektir. (ücretsiz)

ÖNEMLİ NOTLAR:
- Etkinlik ücretsizdir.
- Gezi süresince KASK takılması rica olunur.
- 18 Yaşından küçükler velileri ile birlikte katılabilir.
- 50 çadırlık kamp alanı için kayit@bisikletliler.org adresine mail atıp ön başvuruda bulunmanız rica olunur.
- Piknik için katılımcıların beraberlerinde yemek getirmeleri serbesttir. Ayrıca "Adalar Halk Plajı"nda da yemek satışı yapılacaktır.
- Grup sürüşü boyunce güvenliğiniz için görevlilerin uyarılarına uymanız önemle rica olunur.
- Bisiklet kiralamak için 05362020051 (Büyükada) ve 05335640474 (İstanbul içi) numaralardan ön rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/534200_10151115686258702_1294478255_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p526x296/527128_10151066796127503_1135570044_n.jpg

muhabbete bak,,:)

Scudo
adem ,ertuğrul çıkartma gemisinde bu pazar ,,
sen ne diyorsun atom kamile haber et derim cebten, bi cep vardı, kontür almıyorduk, sadece resim çekiyor idim, işimize yarıyor idi,pazar yağmuru yedi ilelebet sustu çektiğim resimler havaya uçtu kısmet bu işte:( ,,
evet özer ne diyecek bakalım ,,

yağmur olasılığı var ,,

(link)

Pazar
(link)Parçalı Bulutlu. Yüksek: 27C. Rüzgar Hızı: 10-15 KM/S. Rüzgar Yönü: GGB-BKB.

Pazar Gecesi
(link)Parçalı Bulutlu. Düşük: 18C. Rüzgar Hızı: 10-20 KM/S. Rüzgar Yönü: GB-KB.

abi ben evde geçiririm yağmur var ise, yoksa belgrad yaparım, çıkartmaya gelmeyi düşünmüyorum.

@adem dualı

o zaman çıkartma yapayım, özer gelirsen program yukarda yalnız yağmur olursa çıkartma olmaz ben yatarım ...
zati kurtdoğmuş yorgunuyuz,yağmur bizi fena yedi,22 sinde köprü geçişi var,29 unda polineze bakarız,,29 unda yağmur olursa eylülü kapatırız kurtdoğmuş zati 1 aya bedel oldu..:)

Kalabalık Olursak Giderim Çıkartmaya Yağmur Olursa Çıkartmaya Bende Gelmem Zaten Aynı Şekilde Bende Ormana Giderim

@özer çankaya

o.k şamata gırgır,,çıkartma gemisine hiç binmedim,,:)

Kudret abi,
Öğlen saatlerinde Engin Beyler ile BYSÇ kapsamında Göztepe-Kadıköy turu atıp ardından Maltepe sahiline pedallamayı düşünüyorum. Orada görüşürüz. :)

abi siz yağmur yediniz tabi o mahvetti sizi, bende yorgunluk yok bıçkıdere açıkçası beni yormadı ama bir zamandan sonra dizimde ağrı başlıyor ve kesiliyorum,kurtdoğmuş en sevdiğim etap.. şuan diz üzerine çalışıyorum, pedal çevirerek tedavi ediliyormuş, zaten dün sabah bir kaza yaptım, resmen havada kanatsız uçtum, kaskım ikiye ayrıldı o kask olmasa sanırım tahtalı köyü boylamıştım,,

Kubret abicim merhaba

Bende aranıza katılmayı çok isterim ve garipçeyi görmeyi çok istiyorum.

@Sefa.

program saat 16.30 geçiş çıkartma gemisi ile çok geç oluyor benim için malesef akşama işim çıktı ,yalnız saat 14.00 de caddebostanda olacağım ,,kortej oraya gelecek açılış var orada ispark açılışı,,

@adem dualı

geçmiş olsun adem aman dikkat et kendine,,
valla sen bu aralar bi - iki hafta dinlen adem ,evet o diz biraz dinlenecek ,ayrıca röntgen durumu doktor ne diyecek,,çevirerek düzelme şansı olmayabilir aşırı yüklenme sıcakta tavşanlıda oldu ,nitekim ben işi mahmudiyede bıraktım sıcak 35 derece oldu ,,,
aşırı sıcakta sürat olmuyor,,

@Hasan FIRFIR

15 eylül derneğin bi etkinliği var saat 14.00 de caddebostanda olacağım garipçe olmayacak ,başka bi zamana ayar çekeriz ,,

Büyükada

https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/yT/r/K6_TY47YS3x.png
Pazar gunu İstanbul'da dev bisiklet hareketi var!

“Bicycle Film Festival” kapsamında gerçekleşecek toplu bisiklet hareketine bisikleti olan herkes katılabilir. İstanbul'un çesitli noktalarında buluşacak ekipler Avrupa'dan Asya'ya geçip, Maltepe sahilinde buluşacak ve çıkarma gemisi ile Büyükada'ya geçecek. Büyükada'da yapılacak büyük tur sonunda Adalar Halk Plajı’nda yapılacak piknik, “BFF Talks: Uzun Yol Hikayeleri” konuşmaları ve son film programı "Program 5: Bisiklet Hikayeleri / Bike Stories" gösterimi ile BFF, ilk kez geldiği İstanbul'daki turunu tamamlamış olacak.

İspark sponsorluğunda, Adalar Belediyesi ve Bisikletliler Derneği'nin katkıları ile festivalin son gününde düzenlenecek olan BFF İstanbul Bisiklet Gezisi'ne katılmak için aşağıdaki noktalarda bisikletinizle olmanız yeterli!

İSTANBUL AVRUPA – BATI
10:00 Avcılar Meslek Lisesi Önü
11:00 Bakırköy OPET

İSTANBUL AVRUPA – KUZEY
10:00 Sarıyer IDO İskelesi Önü
11:00 Bebek Parkı
11:30 BEŞİKTAŞ

İSTANBUL ANADOLU ORTAK ROTA
12:30 Harem Çıkış
12:45 Kadıköy Atatürk Heykeli
13:00 Kadıköy Çıkış
13:45 Göztepe Parkı (Güney)
14:00 ISPARK Akıllı Bisiklet Açılış Organizasyonu (Caddebostan Migros Yanı)
15:00 Bostancı IDO İspark ( İskele öncesi )
15:30 Maltepe İskele
* Maltepe'den binilecek çıkarma gemisi ile Büyük Ada'ya ücretsiz geçiş yapılacaktır.
16:30 - 17:30 Büyük Ada Turu (Emniyet Müdürlüğü Önü - Adalar Halk Plajı 12 km )
17:30 Piknik (Adalar Halk Plajı)
18:00 BFF Talks: Uzun Yol Hikayeleri / Bicycle Trip Stories
* Fabio Croce, Gürkan Genç (Gezgin), Samet Aksuoğlu
19:30 Program 5: Bisiklet Hikayeleri / Bike Stories (ücretsiz)

DÖNÜŞ
21:30 Adalar Halk Plajı - Maltepe
* Çıkarma gemisi ile Maltepe'ye dönülecektir. (ücretsiz)

ÖNEMLİ NOTLAR:
- Etkinlik ücretsizdir.
- Gezi süresince KASK takılması rica olunur.
- 18 Yaşından küçükler velileri ile birlikte katılabilir.
- 50 çadırlık kamp alanı içinkayit@bisikletliler.org adresine mail atıp ön başvuruda bulunmanız rica olunur.
- Piknik için katılımcıların beraberlerinde yemek getirmeleri serbesttir. Ayrıca "Adalar Halk Plajı"nda da yemek satışı yapılacaktır.
- Grup sürüşü boyunce güvenliğiniz için görevlilerin uyarılarına uymanız önemle rica olunur.
- Bisiklet kiralamak için 05362020051 (Büyükada) ve 05335640474 (İstanbul içi) numaralardan ön rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/534200_10151115686258702_1294478255_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p526x296/527128_10151066796127503_1135570044_n.jpg

@Kudret Kurtcebe

bu hafta ozaman yatışa geçeyim, işe bisikletle gidiyorum, 12 km mesafe, hafif sürüş en azından bunu yapayım, tamamen yatışa geçmeyeyim kudret abi.

sabahtan aydos rampalarına dalarım öğlen 14.00 de caddebostan ispark açılışında olurum,,

@Kudret Kurtcebe
garipce yattığına göre bende caddebostanda olurum kudret abi gemi gerçeken geç dönüyormuş :)

Geri