Scudo Sports

Galiba ülkeyi terketmek lazım

ben havalimanında çalışıyorum. işede bisikletle gidip geliyorum. bırakın dışardaki hanzoları kendi iş arkadaşlarımda o kadar ayılar varki samimiyete dayanarak öyle şakalar yapıyorlar. bu yüzden çoğu iş arkadaşımla ilişkiyi kestim.
böyle adamlar çevremdeyken ben onlardan sıkıldığım için eşimle bisiklete binmek istemiyorum bırakın dışardaki hanzolar ne yapmaz...

• Beğen
Tepkiler: bakırkadro
Scudo
@Bahadır Gürel

kamera için link verebilir misiniz?Başımızdan geçen olayları görsel olarak paylaşabilelim

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
@Gökhan Toros
Yok kardeşim öyle kaçmak falan bunu emsal teşkil edebilecek bir davranışla bizden başka kimse halledemez.Kaçmak sorunu çözmez ki.Üstüne gitmek lazım.Burda yöneticilere iş düşüyor.Madem ki bu ülke de bisikletliye ceza kesiliyor,o zaman bisikletlinin can güvenliği,sürüş şartları vs iyileştirmeye gidilmeli.Yöneticilerimiz Bisiklet Forum olarak ilgili yerlere müracat da bulunmalılar derim.Olmadı Bisiklet Forum üyeleri olarak bu yontulmamış şehir odunlarını İstanbul Büyükşehir Belediyelesinin hayvan barınakların da bakım ve ehlileştirme proğramlarına almaları için dilekçe verelim.Belki ehlileşirler :)

• Beğen
Tepkiler: wampelt
@uğur kocaağa

2gün önce balat sahilinden eve giderken gece saat 11 gibi feshaneye gelmeden yanımdan geçen yunuslar yani motorlu polisler sirene bastı arkada oturan polis arkadaş kahkaha atiyordu kimi. kime şikayet edicez tek birşey söylüyorum eğitim şart

• Beğen
Sizin ve bizim gibi insanlar sayesinde çocuklarımız bu tip şeyler yaşamayacaklar. Sinirinizi bozmamaya çalışın çok zor ama.
Selamlar...

• Beğen
@Mustafa ÖZKARA
diğer ülkelerde medeniyet ve saygı var fakat kanunlarına baktınızda insanları koruyan bir sürü maddeleri olduğunu göreceksiniz. Ve bu yasaları çiğneyenler ciddi cezalara mağruz kalırlar. Bizde yasalar ve cezalar doğru şekilde yapılandırılıp uygulamaya alınsa başımıza gelen olaylar 1/1000 oranında azalacağını düşünüyorum. Kaybedecek bir şeyi olmadığını düşünenler bu hayatta her türlü kötülüğü yapabilir bence.

• Beğen
Yaşadığınız Olayların Hepsi Çoğumuzun Başına Geliyor... Ülkemizin İnsanı Cahil Oldukca Böyle Sorunlar Hep Devam Edecek Kurtuluşumuz Zor... Aydın Nazilliden Denizliye Giderken Horsunlu Civarlarında Bir Araçtan Jantlarıma Teneke İçecek Kutuları Fırlatıldı, Bir Tanesi Girse Jantlara Takla Atcaktım... İnsan Hayatına Kast Ediyorlar... Allah Islah Etsin Cümlesini...

• Beğen
hepsi eğitimsizlik belki 50 sene sonra normal karşılanacaktır bisikletle kask takıp dolaşmak

@halil fatih akbaş

(link)

Ancak fiyatı benimkinden fazlaymış belki uygun fiyata olan da vardır. benim kullandığım bu cihazın aynısı, ben 3-4 ay önce almıştım. çindeki yerden doğrudan getirtilirse ucuza gelir.

Böyle bir olayın ulusal basında haber olmasını sağlamak fikri gayet güzel...basının haber yaparken kullanabileceği görüntü, malzeme vs. (fotoğraf ya da video) olursa, yanına yazacağımız bir metinle birlikte ajanslara ve gazetelere gönderelim derim...

• Beğen
Şimdi bisikleti bir kenara koyalım, Bu ülkede arabanın bile bir kültürü olmadı, olamadı. Adamlar 1900'larda arabayla tanışmışlar ve yıllar içerisinde araç kullanmanın bir kültürü oluşmuş, karşılıklı saygı sevgi oluşmuş. Bizde ara 1970 lerde ülkeye gelmeye başladı hal böyle olunca 30-40 senede henüz araç kullanmanın bir kültürü malesef oluşamadı. Araba böyle olunca bisikletin, bisiklete binenin zaten esamesi bile yok. Hepimiz karşılaşmışızdır, bırak eşimizle veya kız çocuğumuzla birlikte binmeyi, erkek halimizle bisiklete binerken bile birçok ucubenin sözlü, el kol işaretlerine maruz kalmıyormuyuz. Şahsen ben Ankara'da bile butür şeylere rastlıyorum. İnşallah zamanla birşeyler daha yerine oturur, insanlar bisikletin garip birşey olmadığını, anlarlar, binen insanlarada saygı duyarlar. Size geçmiş olsun diyorum. Fakat malesef biz buyuz işte.

Geçmiş olsun...
Umarım bir mucize olur da ülkemiz az da olsa kültür yüzü görür bu konularda...
Canınızı sıkmamaya çalışın,en azından başınıza bir şey gelmeden atlatmışsınız...

Umarım bir daha karşılaşmazsınız böyle yaratıklarla...

• Beğen
iş kamerası olanlara düşüyor, haberciler ilgilenmezse youtube bile insanları rezil etmeye yeter. zamanında istanbulda bir taksici, plakası internette dolaştırılarak rezil edilmişti.

• Beğen
@İRŞAD ÇETİN

Ne yazık ki can havliyle 155 i aramam mümkün olmadı. O an eşim az daha bisikletten düşüyordu onun derdindeydim. Ülkemizin doğası güzel evet ancak bir ülkeyi güzel yapan insanları. Ne yazık ki ben farklılığa tahammülü olan ve karşısındakini düşünen insanlar göremiyorum ülkemizde.

• Beğen
Tepkiler: Levent Sönmezer
Geçmiş olsun...
Benim anlamadığım bisiklet niye garip geliyor onlara. Bildiğin bisiklet yahu. Yıllardır adamın babası, dedeside binmiştir. Kendiside defalarca binmiştir (bisiklete hiç binmemiş biri yoktur herhalde). Niye garip geliyor ve laf atıyor hakikaten anlamış değilim.

• Beğen
Tepkiler: serhat toy
Keşke bunları yazan ilk ve son kişi olsanız. ama maalesef bunları yaşayan hatta bu tarz davranışlar sonucu verilen tepkiye DARP edilerek cevap bulan insan sayısı çok.Geçmiş olsun. Başlık sorun değil, karar sizin,önemli olan bu başlığı atma sebebinin ne olduğu...sizde sorun yok,size bunu söyletene bakmak lazım....

Geri