Scudo Sports

Fransa Turu'nda şok gelişme, Sagan diskalifiye oldu, Cavendish turu bıraktı

Road_Runner

Road Runner
Tepki
24.945
Bisiklet
Cervélo
Bugünkü etabın son metrelerinde Cavendish'in düşmesine sebep olan hareketi sonucu Peter Sagan, jüri tarafından Tour de France 2017'den diskalifiye edildi o_O

Çok sansasyonel bir kaza ve karar :naslyany:

19702556_869528383202886_338335833872599556_n.jpg

Güncelleme: Cavendish turu bıraktı

Cavendish'in de 2013 TDF'de benzer bir kazaya sebebiyet verdiğini ve ceza almadığını hatırlatalım :snzdglsn:

Scudo
Önemli olan devamında nolacak,bakalım bir standart gelecek mi ? En önemlisi bu.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Serkan Mıstınoğlu jüri, sprinterlerin uyarılmasına rağmen Saganın sprint çizgisini bozduğu gerekçesine sığınıyor yavaştan. O karar uygulancak olsaydı son etaplarda bir iki kişi kalırdı

@emrebike
Konuya harika bir giriş. Hakemlerin hatasını örtmek için yapılmış mükkemmel bir gündem değiştirme. Sanki aziz başkan

Ne geçemeyeceği yeri yahu? Sagan demare'ın tekerini takip etmek için cavendish'i bariyere kadar sıkıştırıyoe. Diskalifiye nedeni de dirsek atmak falan değil, düzensiz sprint atmak. Öyle istediği gibi sağ sol yapamaz sprintte. Aynı hatayı demare da yaptı, ama sıkıştırdığı bouhanni'nin solda kaçacağı yer vardı. Sagan bu hatayı bariyer tarafında yaptı. Ağır veya değil, sonuçlarına da katlanacak artık.

Şurada olayın aktörü sagan değil bouhanni olsa bu kadar savunma olacağını da sanmıyorum.

Bu da uci'ın açıklaması. turdan önce sprint finişleri konusunda uyardık diyorlar.

IMG_3780.JPG

@emrebike kardeşim bisiklet dünyasının tam gündemine oturdun Sagana dikkat et:):D

Sıkıntı yok bende FENERBAHÇEliyim zaten :)

Çok yalnis bir karar hiç bir temas yokken kendi dengesini kaybediyor sonrada sagana ile bariyer arasına sıkışıp kendi düşüyor o düşey dengesini kaybettiği için

:naslyany:

Fikrimi güncelliyorum: Sagan ayıp etmiş

Dipnot: Cav'i hala sevmiyorum :D

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ekleme: Greipel görüntüleri izledikten sonra Sagan'a kesilen cezanın çok ağır olduğunu söylemiş

7.png

Ben de cezanın ağır olduğunu düşünüyorum. Sagan'ın kastı bulunsa da, ceza çok ağır

Cok yerinde bir karar canlı izledim bilerek ve isteyerek vuruyor

• Beğen
Tepkiler: Wasabie
Geri