Scudo Sports

Fransa Bisiklet Turu 2015

Scudo
  • Bugünkü etap için bakacak olursak uzun bir Col du Tourmalet çıkışı ve inişi var burda organize bir şekilde kesinlikle BMC,Tink Off ve Movistar atak yapmak zorundalar daha beklemeden çünkü artık zaman yok. 2 sene evvel Alp'd Huez etabından Contador ve Kreuziger inişte bir atak yaparak 20 saniyelik bir fark yaratmışlardı ama sonra yakalanmışlardı. Hazır SKY yorgunken diyeceğim ama o bile muamma çıkışta ve inişte atak yapmalılar zaten son tırmanış 3.kategori pek zor olmayan bir tırmanış.Chris Froome evet çok iyi bir yokuşçu ama elbet onunda zor günleri oldu bakalım bugün ne yapacak bugün de etaba giderse tüm okları üzerine çeker,bugün sakin kalacaktır.Yaklaşık 1 dakika civarı fark kapanabilir.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Bugünkü etapta kesin olan tek şey bizlere harika bir seyir zevki vereceğidir bence. 1. kategoriden tırmanış ve inişi, daha sonrasında kategori dışı bir tırmanış ve ardından gelen uzun bir iniş ve son olarak 3. kategoriden bir tırmanışla biten bir etap. Her şey olabilir. İzleyip görelim :)

Col du Tourmalet tırmanışı ve inişinde rüzgar arkalarından esecek.10km bir rüzgarın ne gibi etkisi olur, en azından karşılarından esen bir rüzgar olmayacak.

Etabın 69. km sindeler. Önde 22 kişilik grup varmış. Peloton 12 saniye gerideymiş ve pelotonu YÜKSEK SÜRATLE SKY ÇEKİYORMUŞ. letour öyle yazıyor :naslyany:

Merhaba 5 yıllık bisiklet sporu takibim ve 3 yıllık bisikletforum takibim sonunda şunu diye bilirim. Takımlar Sky karşısında bir ittifak kurabilir. Zaten şuan ortam ona müsait sonrasında GK iddiası artan ittifaktan ayrılır. Yeniden farklı bir mücadele başlar. Bu işin siyasi yönü
Diğer taraftan SKY ne keşfetti bilmiyoruz ama dinlenme günü sonrası ekip olarak bu kadar formda olması rahatsız edici (dopingli diyemem) diğer ekiplerin durumu bunu iyi özetliyor.
Contador en tecrübeli domestiğini kaybetti basso
Nibali nin en tecrübeli domestiği Scarponi çok formsuz
Quintana takımına sahip değil Valverde heran herşeyi yapabilir.

Bu açıdan da en güvenli durumda olan froeme çünkü port iyi işler yapıyor.

Benim anladığım kadarıyla büyük tur almak salt iyi olmakla mümkün değil bunun yanına Kader(şans), iyi bir ekip ve uygun bir parkur eklemek gerek.

Dün Lemond on Tour sonunda yayınlanan klipte kullanılan dubstep müziği bilen var mı diyeceğim? Ya videosunu da bulamadım internetten çok güzeldi müzik :(

türkçe yayın linki olan varsa özelden paylaşabilir mi ?

@nurullah memiş

ben de isterim

Tamam ben 3 günlük bir bisikletçi olabilirim ama bu, Sky'in gerçekten büyük ve etkileyici bir planı olduğunu anlamama engel değil. Adamlar, rakiplerini psikolojik olarak da bitirme derdinde.

Soylenenlere gore majka takim emrini dinlememis kafasina gore kacis yapmis o_O

ikinci haftada iki şeye şaşırıyorum

1 nibali
2 thomas
şaşırtıyor beni bu ikisi

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Majka 1, Martin 2 oldu. Büyüklerden adam olmayınca pek zevkli bir etap olmadı ama güzeldi yine de sonuçta dağlık etap :harika:

teori sallıyorum bu doping olaylarından sonra

team sky takım birincisi
froome sarı mayo
thomas podyum
porte benekli mayo ?

Geri