C Ceyhun Pekuz Daimi Üye Kayıt 10 Ağustos 2006 Mesaj 202 Tepki 127 Şehir İstanbul 10 Ocak 2007 #1 Fotoğraflarımı ekleyebileceğim bir blog nasıl kurarım nette aradım ama bulamadım :rolleyes: belki bilen vardır diye :rolleyes: bir ihtimal :rolleyes: hani olur da denk gelir diye :rolleyes: sorduydum
Fotoğraflarımı ekleyebileceğim bir blog nasıl kurarım nette aradım ama bulamadım :rolleyes: belki bilen vardır diye :rolleyes: bir ihtimal :rolleyes: hani olur da denk gelir diye :rolleyes: sorduydum
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 459 Tepki 304 10 Ocak 2007 #2 Ücretsiz blog mu arıyorsunuz
P photodude Üye Kayıt 2 Ocak 2007 Mesaj 30 Tepki 64 Şehir Norvec 10 Ocak 2007 #3 Ben Wordpress kullaniyorum, fakat bu biraz programlama bilgisi ve host gerektirir, blogum icin: (link) Basit, kolay ve iyi tasarlanmis blog cozumu icin (link) tavsiye edilir!
Ben Wordpress kullaniyorum, fakat bu biraz programlama bilgisi ve host gerektirir, blogum icin: (link) Basit, kolay ve iyi tasarlanmis blog cozumu icin (link) tavsiye edilir!
C Ceyhun Pekuz Daimi Üye Kayıt 10 Ağustos 2006 Mesaj 202 Tepki 127 Şehir İstanbul 11 Ocak 2007 #4 Kendi siteme blog kurmak istiyorum.Ama fotoğraf galerisi ve her bir fotoğraf için yorum yapabileceğim bir şekilde cevaplar için teşekkürler.
Kendi siteme blog kurmak istiyorum.Ama fotoğraf galerisi ve her bir fotoğraf için yorum yapabileceğim bir şekilde cevaplar için teşekkürler.
P photodude Üye Kayıt 2 Ocak 2007 Mesaj 30 Tepki 64 Şehir Norvec 12 Ocak 2007 #5 @xCeyhunx Kendi siteniz olduna gore (link) kullanabilirsiniz.