Scudo Sports

Foto Haberler

Scudo
@hamlet2006

Kimse yoktu yahu,mehmet ali dostum ile hasret giderdik,osman gazi köprüsünden geçerek finale vardık, altinovadan çıkış yaptık, zati otoban yollarda kimse yoktu, 2017 'de orhangazide meraklı insanlar vardı,sadece bakıyorlardı,bursa nilüfer 'e vardığımızda orda pek bir olay yoktu orası otogar idi,ama tekirdağ şarkoy yarışında kirazlı köye girdiğimizde bir nine bana çörek verdi onu asla unutmadım,

@Kudret KurtcebeKudret abi, kilitli pedal tavsiye ediyormusunuz?

Bir tane de konumuzda bulunsun.
Paris Roubaix 'de ismini tarihe yazdıran isim mega starımız Peter Sagan oldu.Sagan 55 km kala yaptığı atakla yarışı kazanmayı bildi.
gettyimages_943374016_670-630-80.jpg

@burakncn

Valla şöyle ,isteyen düşünebilir,ama bir deneyen bırakamaz,nedeni bana eğimde verdiği haz duygu,tabi herkes sevmeyebilir,ben eğimde ayağa kalkarak vücudumu öne hafifçe eğerek
Tirmanmayi seviyorum,ama bir gerçek varki,kesinlikle hız yapmak isteyenlere tavsiyem kiitli pedal olur,yanlız yol kilitli pedal daha kullanışlı,,mtb kilitli pedal arazide uygun,ama düz asfalt yolda konforlu değil,benim kullandığım pedal malesef mtb ,bunun nedeni mtb kilitli ayakkabı ile yürümek kolay, yol kilitli ayakkabı ile kaz gibi yürürsün ,yarışlarda ve düz asfaltlarda uygun olan yol kilitli pedalı ve ayakkabısı tabi,

Paris Roubaix'de kalbi duran Michael Goalaerts helikopterle Lille'deki hastaneye kaldırılmıştı.Durumunda yeni bir güncelleme yok.İnşallah çabuk iyileşir.
DaRd4kZW4AAex7q.jpg

@Cem cm Terpstra o kadar galibiyetten sonra Quick-Step' teki tüm arkadaşlarına 7500 euroluk Rolex almış.
Valverde cimri çıkmış.Rolex yerine etap galibiyeti mi hediye etmiş:DAslında bu daha garip.Valverde bildiğin yarışçı adamdır:Hayret:eek:

Bunlarda 7500 euroluk Rolexler
DaFdEAnU0AECW97.jpg

@hamlet2006 Bana bunu göstermicektin hocam :bsmagryr: :aglyrmngaa:

7500x7 tabi o o_O Özel yaptırmıştır bi de arkasında Wolf Pack falan yazıyodur.:D

@Cem cm Rolexler bile eşelon yapmış.Tam da peletonun önündeki Quick Stepliler gibi En önde sırasıyla Tim Declercq,IlJo Keisse,Seneshal arkadakiler mahşerin dört atlısı.
@Cem cm
''Terpstra'' bile yazıyordur:D

Belçikalı bisikletçi Michael Goolaerts, Paris-Roubaix turunda hayatını kaybetti.
Veranda's Willems-Crelan takımının 23 yaşındaki bisikletçisi Michael Goolaerts, Fransa'daki Paris - Roubaix turu sırasında geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti.

Goolaerts, 257 kilometrelik yarışın 109'uncu kilometresinde henüz belirlenemeyen bir nedenle kaza yaparak yoldan çıktı.
Sağlık ekipleri tarafından baygın bulunan genç sporcu, olay yerindeki ilk müdahelenin ardından helikopterle hastaneye kaldırıldı.

Aniden kalbi duran genç sporcunun, yapılan tüm müdahelelere rağmen Pazar akşamı yerel saatle 22.40 sıralarında hayatını kaybettiği açıklandı.
Goolaerts'in takımı Veranda's Willems-Crelan'dan yapılan açıklamada, "Sporcumuz ve arkadaşımız Michael Goolaerts'i kaybettiğimizi, tarif edilemez bir üzüntüyle duyurmak zorundayız" denildi.

728xauto.jpg

@Cem cm
Ana yemeğimiz de geliyor.
Ama önce leziz ara sıcaklarımız var:Arden Klasikleri
Şef aşçımız:Alejandro Valverde:D

1.Amstel Gold Race
2.Fleche Wallonne
3.Liege Bastogne Liege

Afiyet olsun:D

Geri