Scudo Sports

Forumun eski üyeleri geri dönsün kampanyası

Bende bir bakayım dedim. Herhalde en son gireli 5 yıl olmustur.

Herkesin bir sebebi olmuştur uzaklaşma konusunda. Benimde iş hayatına atılmamla bisiklete pek önem veremememden olmuştu. Ama şu an Cyclocross bisiklet araştırıyorum :) 5 yıl öncesinde kaldıgımda simdilerde neler iyidir onları bile bilmiyorum. Nereden nereye :))

Scudo
Kudret abiye iki hafta önce gebzede rastladım kartepeden geliyormuş forumu bıraktınmı abi dedim bıraktırdılar dedi

• Beğen
  • Üzgün
Tepkiler: MakRo ve Cemal Ç.
@Tuzlu_Fıstık

hala en son yaptıklarından sonra bıraktırdılar diye geziyorsa aman çağırmayın lütfen kendisini geri. bu emekli albay tripleri baydı artık.

Ne yaptı, nasıl bir sorun oldu ki? Ben kaçırdım oraları. Bilen biri özelden açıklayabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
kudret efendi dönmeye niyetliyse, söyleyin kendisine, bıraktığı gibi bulmayacak bir daha burayı. geçti bor'un pazarı, sürsün bisikletini kartepe'ye.

bu başlığın masum olmadığını tekrar söylüyorum.

@a.valverde

Merhaba,

Hatırlanmak güzel, ancak ben de Derya Keçeci ve İhtiyar abiden öğrendiklerim ile insanlara yardımcı olmaya çalışan normal bir üyeydim. Eski üyeliğim ve oradaki bütün mesajlar artık misafir kullanıcısında duruyor. Bu üyelik ise öylesine açıldı ve çok az yazıyorum.

Velodrom konusundaki saçma sapan ithamlar yüzünden dayanamayıp ayrıldığım doğru. Yalnız size ve sizin nezdinizde İstanbul Maltepe'de ki velodrom hakkında bir şey yazmak istiyorum.

Velodrom'da ki güvenlik kulübesinin geri gelmesi için ibb beyazmasa, bimer, cimer artık neresi varsa şikayet bildirmiştim. Benim sayemde oldu asla diyemem, eminim ki bir çok arkadaşımız bunun için bir şeyler yapmıştır. Ancak o alanın güvenlik amiri beni ne zaman görse (daha önceki konuşmalarımız esnasında adımı kendisine söylemiştim) şikayet etme artık, güvenlik kulübesi gelecek diye serzenişte bulunuyordu. Nihayetinde sanırım 3 ay sonra kulübe geldi ve neredeyse her saat pisti denetleyen güvenlik görevlileri var. Bir süredir güvenlik kurallarını ihlal ederek içeri giren herkesi dışarı çıkartıyorlar. Ben amacıma ulaştım ya o bana yetti. Neyse, yine birisi laf sokmadan konuyu burada kapatayım.

Teşekkürler.

@mehmetsunu
Mazhar alanson muydu

@Atasoy
Hayat telaşesi dostum. Bu sene ikinci cocugum dogdu onun telaseleri var ama willier yol bisikletim gelince aksiyona baslarim inşallah :)

@mariokaldato
Hoş geldin bebek yaşama sırası sende. Yaşı uzun olsun

Evet kudret abi gelmeli diyorum ve açıktan lobicilik yapıyorum. Evet kudret abinin geri dönmesini istiyorum. Kudret abi deli ise deli. Kadim anadolu kültüründe her mahallenin bir delisinin olması eşyanın tabiatının gereğindenmiş. Hatta bir deli olmaması, nerdeyse belaların define mani olacağı endişesi de taşırmış. Çünkü delilik ile velilik arasında sadece bir perde vardır. Ben forumun steril ortamını sevmiyorum. Böyle hayatın sıkma merdanesinde yeknesak bir sürgit içerisinde herkes birbirine benziyor. Ben çeşitlilik istiyorum. Kurtcebe kudrete mevlana ile şemsin, bonnie ile klaydın, trump ile selmanın, KİTT ile goliyathın, hatipoğlu ile ramazanın, tahin ile pekmezin birbirine muhtaç olduğu kadar muhtacım. Gitmeeee sana muhtacımm gözümdenursun başımda tacım muhtacım. @mariokaldato yu öldür öyle git, yaşamak için senin polümlerine muhtacım.

Son düzenleme:
Bu topraklarım yemek kültürü geniş. Tatlısi , tuzlusu , otlusu , etlisi, ..... yeter ki zorla yemek yedirme olmasın yada kendisi sevmediği için herkesin o yemeği koyulmasını istemesin.
Bir çömez olarak destekliyorum. Kiminin başımın üstünde yeri olur , kimini engeller duymam görmem.

Kusura bakmayın ramazanda yemeklerden örnek verdim.

@mehmetsunu

Ağabey, size katılıyorum.:harika:

Bu yazacaklarımı size yazmıyorum Mehmet Ağabey.
Biz bilmiyor muyuz Kudret Ağabey'in zaman zaman haksız bazen de üslubunun sert olduğunu.Kudret Ağabey iyidir kötüdür de demiyorum.O forumdan, kurallardan daha farklı değerlendirmemiz gereken, kendisine sonsuz kredi açılması gereken kendine has özellikleri olan @mehmetsunu Ağabeyin nitelendirdiği tarzda özel bir insandı.Düşünüyorum da belli bir yaşına gelmiş,hayatında zorluklar çekmiş, çekmekte olan, belki de tek mutluluğu bisiklet,yarışlar,granfondolar olan bir adamcağıza ''tamam ağabey,sen haklısın'' demek çok zor olmamalıydı,ne derse desin müsamaha gösterilmeliydi.

@hamlet2006 değerli dostum yazılarını yakından takip ediyorum. Şurada bisiklet sporu adına konuşan, yazan üç beş yetkinlikte üyeden birisin. Bizim anlama kudretimizin fevkinde üst düzey yazılarınla forumun düzeyini yükseltiyor renk katıyorsun. Gelelim kudret abi meselesine. Ben kudret abinin yazdığına, söylediğine asla kızmam darılmam. Bizim kültürümüzde asla çocuklar, deliler, veliler, piri faniler, zulme uğrayanlar sözlerinden dolayı kınanmaz toplumsal bir mutabakat çerçevesinde onların kendilerini dilediği gibi ifade edebilme dokunulmazlığı vardır. Kudret kurtcebe bizim geleceğimiz. Gençler kendilerini belki bu kadar yakın hissetmeyebilir fekat bir gün herkes kurtcebeliği tadacak. Yani onun yaşına ereceğiz. Kurtcebe, burada kendi farkındamıdır bilinmez ama önemli bir misyonu ifa ediyor. O adamda mücadele azmini görüyorum. O adamda daha hiç bir şey bitmiş değil, yarış daha yeni başlıyor heyecanını duyuyorum. 1957 doğumlu bir adam kartepe yapıyor ve 18 lik bir genç gibi fit. Nüfus yaşlanmakta ve bu yaşlanma sağlıklı olmalı. Keşke her semte bir kurtcebe kampanyası düzenlense. İşte yaşlılık için örnek bu model dense. Kudretin yaşam enerjisi orta yaşlılara yol gösteriyor.

Geri