Scudo Sports

Forumdaki teknik hatalar

Scudo
Konular silinmiş derken kontrol panelini açınca abone olduğun konular görünüyor ya... ondan bahsetmek istemiş heralde...

ok, tüm konuları görüntüle deyince cıktı.. kusura bakmayın ortalıgı telasa verdim... ama bir an icin hepsi gitti sanmıştım. temizlik mi yaptınız ? :)

valla foruma pek birşey olduğu yok sanırım ama bu topicten sonra baya karışcak gibi :)
bende yeni üyeyim dimi.. :D

Sanırım erginin demek istediği forumda eski yüzlerin pek görünmemesi. Tamam ben de çok eski bir üye değilim ama ilk üye olduğum zamanlarda sürekli yazılar yazanlar, turlarını burada konu olarak açıp gezdikleri yerleri bize anlatanlar baya bir azaldı.. Yani ne oldu bilemiyorum ama bir çok kişi foruma artık girmiyor gibi(ilk üye olduğum zaman sürekli aktif olan üyelerden bahsediyorum).

Eskiden olduğu kadar çok konu açılmıyor gibime geliyor.. Ya da bir konu açıldığı zaman eskisi kadar ilgi görmüyor.. Yani aklımdakileri anlatamıyorum şimdi ama:) Demek istediğim forumun üyeleri foruma ilk girdiğim günlerden çok daha farklılaştı.. Yani tabi ki aylar içinde foruma yüzlerce yeni üye katılacak:) Hepimizin de istediği bu.. Daha büyük bir aile olmak.. Ama yeni katılan üyeler kadar eskiden yazan üyelerden de ayrılanlar oldu gibi..

Neler oldu bilmiyorum:) Anlam da veremedim ama eskiden her konuda mesajları bulunan üyelerimiz yok artık sanırım(bir çok isim var aklımda bu üyelerden)..

Son olarak bu konuda yeni üyelerin alınmasını gerektirecek hiçbir şeyin olmadığını düşünüyorum:)

Herkese selamlar..

Burak

• Beğen
Tepkiler: alikırbaş
@mehmert96

Verdiğiniz linkteki konu kaldırılmış zannedersem, yetkiniz olmadığı için de silinen konuyu göremiyorsunuz..

Sizlik bir durum yok, Mod. olmayan herkes için aynı durum geçerli ;) :)

http://okyayhasim.googlepages.com/uyelik.JPG

Zaten gerekli açıklama açılan pencerede de yazmakta..

Arama yapmak için gerekli süreden önce arama yapınca karşıya çıkan uyarı biraz garip geldi. Süre saymıyor şöyle diyor;

Bu bölümde yeni bir arama yapabilmek için $vboptions[searchfloodtime] saniye beklemeniz gerek. Yeni bir arama yapabilmek için $timeleft saniyeniz kaldı.

Bilgilerinize;)

bikaç konu aşağıda belirttim :) düzeltilmeyecek

@maosxs

Genel kullanıma açılan forum scriptlerinde, örnegin vBulletin kodlarında; kullanıcı üyelerin sorgulama talepleri yada site içi arama istekleri gibi komutlar, güvenli çalışma sağlanması için belli süre kapsamında kısıtlanır.

Buradaki amaç, art niyetli kullanıcıların sürekli arama, sorgulama yaparak database bağlantısına aşırı yük getirmesini önlemektir. Yukarıda gördügünüz kodlar, benzer durumdur. Kodların üyelere görünmesinin sakıncası yok, arka planda FloodTime koruyucu kodlar çalışmaktadır. Sadece zaman sayaçı işlem dışı, kullanıcı üyeler için önemsiz bir durumdur. Belli bir süre sonunda sorgulama tekrar devreye girecektir.

HakaN

• Beğen
Tepkiler: S26
Ne işe yaradığını biliyorum zaten de, sayaç yerine kod çıkması garibime gitti sadece :)

@maosxs

vB script bu kodları işlemiyorsa; bir kaç nedeni olabilir, Browser JavaScript uyumsuzluğu, vB version upgrade+eski kodların boş kalması... gibi, yukarıda belirtiğim gibi FloodTime arka planda güvenli şekilde çalışmaktadır. Sadece kullanıcı yüzü sayaçı devre dışı.

HakaN

• Beğen
Tepkiler: S26
Arkadaslar, biliyorsunuz Bisiklet Forum VBulletin adinda bir program üzerinden yürüyor. Bu programin bize sundugu bir takim özellikler var ve bir tanesi de, kendi admin panelimiz üzerinden forumun istatistiklerini günlük, haftalik veya aylik bicimde alabilmemiz.

Ben de tüm bunlardan minik bir derleme yaptim, belki merak edenleriniz vardir. Foruma bugüne kadar kac mesaj gelmis, kac üye var, en cok kac kullanici ayni anda online olmus bunlar zaten forumun anasayfasinda, en altta görülebiliyor. Iste daha detayli istatistikler;

En cok online kullanici rekoru: 709 (10-11-2008, Saat: 16:42)

En cok cevap verilen konu: Avrupa Yakası Pedal Grubu™

En cok okunan konu: Her Cumartesi ve Pazar Saat 09:00 da !...

En popüler kategori: Forum Cafe

En cok yeni üye kaydi: 69 - 08 Haziran 2008 (Sadece 2008 yili icin)

En cok günlük tekil ziyaret (Üye bazinda): 1008 - 08 Haziran 2008 (Acilistan bugüne)

En cok günlük yeni acilan konu adedi: 101 - 11 Kasim 2008 (Acilistan bugüne)

En cok günlük yeni mesaj adedi: 1028 - 21 Agustos 2008 (Acilistan bugüne)

Bisiklet Foruma günde ortalama 286 mesaj geliyor (Acilistan bugüne)

Bisiklet Foruma günde ortalama 587 mesaj geliyor (Sadece 2008 yili)

Bisiklet Forumda günde ortalama 21 yeni konu aciliyor (Acilistan bugüne)

Bisiklet Forumda günde ortalama 43 yeni konu aciliyor (Sadece 2008 yili)

Bisiklet Foruma günde ortalama 15 yeni üye katiliyor (Acilistan bugüne)

Bisiklet Foruma günde ortalama 28 yeni üye katiliyor (Sadece 2008 yili)

Bisiklet Forumu günde ortalama 274 tekil kullanici ziyaret ediyor (Acilistan bugüne)

Bisiklet Forumu günde ortalama 733 tekil kullanici ziyaret ediyor (Sadece 2008 yili)

Vayy istatistikler :)
Rakamları ve ölçümleri sevenler buraya :)
İlginç olan bir veri de en çok online kullanıcının yaz ayında değil kış ayında olması.İşte bisikletforum farkı ;) İnsanlar binmese de bu forumu seviyorlar.Ama siz yine de binin :)
Teşekkürler Halil'cim.

@athletic

Fatih sanirim kisin pek bisiklete binemeyince, o keyfi forumdan aliyoruz :) Bu nedenle en cok acilan konu Kasim ayinda olmus olmali. Ayrica yeni sezona yeni parcalar almak isteyip bilgi arayan arkadaslarimiz, elinde sezon boyunca kullandigi parcayi satmak isteyen arkadaslarimiz da senenin son aylarini tercih ediyor olabilirler.

Yeni üye sayisinda ise yaz aylarinda gözle görülür bir artis oluyor :)

İstatistiklere bakılırsa gayet güzel. Diğer siteleri incelediğimde kullanıcılar sırf rütbesini arttırmak için olur olmadık mesajlar yazıyor. Bisiklet forumda ise bunlar yok denilecek kadar az. Birde aylık çevrimiçi kişi sayısını yazabilseydiniz iyi olurdu.

Bu rakamlar sitemizin ciddiyetini gösteriyor. Benim bildiğim pek çok forum sitesini sollamış durumdayız :D

Geri