Scudo Sports

Forumdaki teknik hatalar

arkadaşlar size birşey sorucam hergün üye sayımız artıyor bu çok güzel ama forum yavaşladı yani yavaşladı dememle şunu demek istedim son 5-6 gündür hep aynı konular herkes ya eski şeylere giriyo yada hiç girmiyor sanki herkes cevabını almış bir kenara çekilmiş gibi herkes lütfen yazın tartışalım ben foruma ilk katıldığım dönemlerde başım dönüyordu nereye yazıcam diye her gün yeni 7-8 konu geliyodu bana yavaşladı gibi geldi eğer yanlış düşünüyorsam kusura bakmayım ben fikrimi söyledim

Scudo
@bedo

Bedo merhaba

Bunun tek suçlusu var, oda mevsim değişikliği. Zaten güneş bir çıkıyor bir batıyor. Yaz gibi değil ki. Yazın gez gez akşam olmazdı. Şimdi ise, hadi güzel güneşli, şu ara havalar ama, hemen akşam oluyor.

Yaz gibi geziler yapılamıyor. Ama teşhisinde yerden göğe kadar haklısın. Bende yazın inan okumaya, cevap vermeye fırsat bulamazdım. Çoğunu okuyamadan, görmeden geçerdim. Yetişilmiyorduki. Şimdi hep oturduğumuz için, çok az olan gezilere ve diğer konulara hemen yetişiyoruz. Hele ki şu içinde olduğumuz hafta, nerdeyse forumda yaprak kıpırdamadı, denecek kadar vardı.

Şu anda bisikletler depolarda heleki şu son güneşli günlerde geçince ne yapacağız, bilmem. Artık forumun eski senelerindeki gezileri yeniden günışığına çıkarırız. ne yapalım.

Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakal.

selam ewet bu yavaşlama mevsım nedenıyle zannedersem ama havalar ıyı olursa bu konularda artacak bedo arkadaşımızada katılıyorum

okul ve işin de etkisi var tabi.yazın tatil olduğu için herkes daha çok zaman ayırabiliyor.bence bir ikinci neden de bu

yazan herkese çok teşekkür ederim bizim forumumuz kış yüzünden böyle oldu arkadaşlar ben yazı çok özledim şimdiden

Yazın çoğumuz bisiklete biniyoruz hemen her gün. Arta kalan vakitte de foruma giriyoruz :). Ancak kışın öyle değil, bisiklete binmediğimiz vakit daha fazla, bu nedenle daha çok bilgisayar başına oturuyoruz. Aynı sayıda konu gelse bile, forumdan beklentilerimiz artmış oluyor. Binememenin yarattığı boşluğu forumun kapatmasını bekliyoruz sanırım ;). Eh tabi binemeyince de yazacak bir şey olmuyor :).
Bir ara forumun açılan konu istatistikleri vb bilgileri incelemiştim de, bu her dönem aynı şekilde oluyor. Yani çok şükür bir gariplik yok, herşey yolunda ;).

silinmiş bir konuya girmeye çalışıldığında :

Özgür!, bu sayfaya erişim yetkiniz yok. Bunun nedeni şunlardam biri olabilir:

1. Bu sayfayı görebilme yetkisine sahip üyelik hesabınız yok. Yani; yöneticilere özel bir sayfaya girmeye çalışıyor olabilirsiniz.
2. Eğer mesaj atmaya çalışıyorsanız, hesabınız aktive edilmemiş veya administrator hesabınızı inaktive etmiş olabilir.

böyle yazıyor..düzeltilirse sevinirim:)
iyi çalışmalar..

Yeni bir başlık açarken büyük harfle yazdığımda başlığı kendiliğinden başlık değişiyor ve harflerin biri büyük biri küçük oluyor. Neden? Örneğin benim açtığım bir kaç başlığı gördüyseniz anlarsınız ne demek istediğimi.

Forumda büyük harflerle yazmak yasaktır.Dolayısıyla sistem otomatik düzeltme yapıyor yazdıklarınızda.
Anlayışınız için teşekkürler.

Genelde konuları okuduktan ve anasayfaya geçtikten sonra da yeni mesaj varmış gibi yeşil kalıyor konular, veya aşağıda tüm konuları okunmuş kabul et dediğimde de yine konular yeşil kalıyor, beyazlatmak için çamaşır suyu mu lazım acaba? :)

eğer konulardan çıkınca geri butonuna basıyorsan sen girmeden önceki hali kalır yenile yaparsan düzelicektir ;)

@Sahinoz

Çamaşır suyu da işi çözmez:)

Geçici olarak o noktada bir aksaklık devam edecek.Yandaki "forumda yeni konu var veya yok" ikonlarını her bölüme özel ikonlarla süsleyeceğiz.Misal Vites çekiş sistemi bölümünün yan tarafında bir aynakol resmi size o konuda yeni mesaj veya konu olup olmadığını haber verecek.

Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Sahinoz
geri yaptıktan sonra yenile sayfayı ozaman sorun ortadan kalkar.

• Beğen
Tepkiler: Sahinoz
Back demekle düzelmiyor beyler her türlü denedim merak ettiğim için, Murat Reis'in dediği gibi sitenin yenilenecek olmasından kaynaklanan geçici bir açık olsa gerek, saolun..

yahu arkadaşlar.foruma ne oldu.bir süre ara verdim foruma ve eskilerden kimseyi bulamadım.forum çok değişmiş.yenilerin olması güzel tabii ama insan tanıdık simalara rastlamak istiyor.kendimi bir bilim kurgu filminin içersinde gibi hissettim.sanki zamanda yolculuk yapmışım ve geldiğim zamanda tanıdığım hiç kimse yok.forumda bir olay mı oldu?neden eskilerden hiç kimse yok??

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
@ergin

Foruma bişey olmadı. Herhangi bi kavga veya küskünlükte yok. Yani öyle bi konuşmuşsunuz ki Foruma yeni üye olanlar şahsen alınır. Ve ben alındım. Doğruya doğru. Sanki yenilere yer yok. Siz kimsiniz. eskiler nerede. ben onları istiyorum. Yani ne bilim. Bence söyledikleriniz yanlış. Forum hiç gelişmesin olduğu yerde kalsın sen bunu istiyorsun sanırım.

Sevgi ve Saygılarımla

Mustafa Önder ATİK

Geri