Scudo Sports

Forum üyelerinin kiloları ne alemde?

@hasan büyükkeleş

Siz kilo alabiliyor musunuz peki? Ben genelde günde 2 ekmek yiyorum yine de kar etmiyor. Bir ara sağlıksız besleneyim dedim kilo alabilmek adına, cips, kola, patates kızartması, fast food yedim1 hafta kadar fakat yine alamadım. Sanırım daha uzun süre böyle beslenmek gerekiyor, ama kendimi zehirlemek istemediğim için 1 hafta dayanabildim :)

Scudo
Çok Kötü Bisiklet Sürerken 80-85 Kilo idim bisikletim bozuldu yeni bisiklet almayı beklerken 90 kiloyu geçmişim :D

Ne kadar yürüsemde, ne kadar bisiklete binsemde, ne kadar yemek yesemde kilom yıllardır Boy 176 - kilo 70 sabit :)

@Hamza Hakkı
1 senedir 65 kiloda seyrediyorum :D ama dert edinmedim hiç (abimin tartaklaması dışında :kötü: )

1 yıla yakındır 64 kiloyum boyum 174 bisiklet sürmeyeli 1 ayı geçti kilo almak mesele değil de hantallaştığımı hissediyorum

Final donemi :(

170 boy 60-61 kilo

2012 yazının başında düzenli binmeye başladığımda 100 kiloydum. Yaz sonu 80kg civarına indim. Şuan 72 kiloyum hedefim ilkbahar gelmeden 62 kiloya inmek. Boyum 177cm.

İlk kilo verdiğimde her gün düzenli bisikletle birlikte sıkı bir diyet yapmıştım. Artık ne zaman fazla yesem pişmanlık duyuyorum çünkü benim için zorlu bir süreç oldu kilo vermek. :p

Mart 2014 te bisikletle işe gidip gelmeye başladım. Aralık ayının ortasında hava muhalefeti nedeniyle arabaya düştüm. Boyum 177cm kilom 97 yi görmüştü, şimdi çok şükür 83kg a indim. İştahım daha da arttı fakat hareketsizlik hastalığından kurtuldum, metabolizmam düzene girdi.

boy 1.70 kilo 70, ortalamayı biraz düşüreyim dedim :)

@Sabih Bağcı

dostum sabih
gayet iyi kilodasın benim boy 1.74 ve kilo 65 ,
50 km 'lik antreman serilerimde asla pedal kesmeden 6-7-12 eğimlerde asla durmadan basarım ,ve son rekorum 50 yaş üstü 2 saat 5 dakika
ayna kol 44-32-22 arka ruble 11-34 ve teker 700x 32 bisiklet ağırlığı 11 kilo,orjinal ağırlığı 10 kilo 700 gram idi mtb idi ama 28 janta geçince 300 gram farketti

Koruma diyeti yapamadığım için 2 sene içinde 69 kilodan 95 kiloya çıktım. Vücudum bu dengesizlik karşısında tepki vermeye başladı özellikle dizlerimden sıkıntı çekiyorum. Boyum 1.83

Boyum 1.83. Kışın kilom 68-70 olabiliyor. Sezonda ise 64-65 civarında seyrediyorum. Beslenmeme çok fazla dikkat ettiğim söylenemez. Bu da böyle bi anımdır :D

2012 aralik ayinda 165cm 74kg dim su an 185cm 67kgyim

Boyum 1.87 kilom 73, 1 sene önce 76 kiloydum çok fazla bir fark yok :)

173 boya 56 kilo, galiba en zayif benim :D

Yazdan beri klavye bisikletçisi olarak 107.
Bakalım bu sene yaza nasıl gireceğiz, 5 ay sonra güzel bir up çekmek dileğiyle..:)

Boy ve kilo bilgilerini yazanların, aşağıdaki adresten kontrol yapması faydalı olabilir.

(link)

Geri