Scudo Sports

Forum Kesintisi Hakkında Bilgilendirme

Admin

Yönetim Kurulu
Tepki
2.951
Merhaba değerli üyelerimiz,

Bildiğiniz üzere forumda bir süredir erişim kesintisi yaşandı. Forumun bulunduğu veri merkezinda bulunan, birlikte çalıştığımız firmanın faaliyetlerini durdurması nedeniyle aksaklık yaşandı ve mevcut verileri başka yere taşımak zaman aldı. Bu süreçte sistemle ilgili hataları çözmeye çalıştık. Sizi bilgilendirme fırsatı da olmadı ama tekrar karşınızdayız. Yaşanan bu durumdan dolayı hepinizden özür diliyoruz. Verileride hiçbir kayıp yoktur ve eksiksiz bir şekilde tekrar erişime açılmıştır. Sonuç itibarı ile Bisiklet Forum artık daha güçlü ve hızlı şekilde sizlere hizmet vermeye devam etmektedir. Tekrar özür diliyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla.

Scudo
Herkese merhaba... Bu zorunlu aradan sonra yeniden bir araya gelmek hepimizi çok sevindirdi.
Artık daha sağlam bir altyapı ve teknik iyileştirmeler ile yepyeni bir döneme geçiyoruz.
Nerede kalmıştık?

Merhaba
Hastalık mevzusu hikaye mi o zaman?

Hayır hikaye değil ve oldukça da ciddi boyutta.
Bazı şeyler üst üste geldi ve böyle bir karar alındı.
Bize düşen bundan sonrası için daha iyi bir işleyiş sağlayıp düzeltilecek konular varsa bunlara eğilmek..

Hayır hikaye değil ve oldukça da ciddi boyutta.
Bazı şeyler üst üste geldi ve böyle bir karar alındı.
Bize düşen bundan sonrası için daha iyi bir işleyiş sağlayıp düzeltilecek konular varsa bunlara eğilmek..
Çok geçmiş olsun.

Selamlar, zaman zaman uzak kalabiliyoruz ama bisiklet benim için bir bilinçaltı meselesi. O açıdan forumun hayatımdaki önemi büyük. Umarım amatör ruhla uzun süre daha yayında olur.

Nefes almaya başladık.

Forumdaşlardan haberi olmayanlara müjdeyi verelim, bir arada daha güçlüyüz..

• Beğen
Tepkiler: Kerem Atalar
Geçmiş olsun

Geçmiş olsun.

Çok şükür kardeşim ya Ulaş beye kadar telefon açtım hiç biryerde bilgi yok ne olduğu belli değildi 😀 Arşivi kaybettik sandım. Paha biçilemez çünkü. Herkese tekrar merhabalar..

Net uzantisindan devam edeceğiz diye net uzantılı aynı isimde forum açıldı. O site neyin nesidir?

Geçmiş olsun. Lütfen kesintiler hakkında sosyal medya hesaplarından bizi bilgilendirin. Uzun bir ayrılık oldu. Bu sitede çok emek var çok arşiv var.

Geri