Scudo Sports

Forum için öneriler

Scudo
Diğer üyelere özel mesaj atabilmem için yazılması gereken 50 mesaj fazla değil mi ? Bence bu sınır 20'ye düşürülmeli. Bu yüzden Melih Bilen'in mesajına cevap veremedim.

@Cem Şentin

Bu söyleyecekleriniz için üzerinden 3-4 yıl geçmiş bir konuyu tekrar canlandırmanızın manasını çözememekle beraber, sorunuzun yerinin burası olmadığını söyleyebilirim.

Fakat 50 mesaj sayısının ideal olduğunu düşünüyoruz. Unutmayın, biz bu mesaj sayısı sınırını forum mesajla dolsun diye değil, adaptasyon süreci şeklinde üyelerin bir süre forumu takip edip işleyişi hakkında bilgi edinmeleri için koyduk.

Diğer taraftan, bu konu çok eski olduğu için kilitlenmiştir, gerek görürseniz, kendi konunuzun devamı için yeni bir konu açabilirsiniz.

@kerem seckin

ana sayfaya girer girmez sol üst köşe de kontrol paneliniz diye bir sekme var oradan direk daha önce yazmış olduğun konuya sen ya da bir başkası yeni birşey yazdığında otomatikman koyu renkle görünüyor ve tıklama ile direk ulaşabiliyosun..

fotoğrafları bilgisayardan buraya geçirsek daha iyi olmazmı sizce her zaman ımageshack' e eklemektense bisiklet forum bu yönden düzenlensin istiyorum benim önerim sizce bu daha iyi olmazmı cevaplarınızı bekliyorum...

• Beğen
Tepkiler: Cycleone
@emircan Başbuğ06

en azından browse den seçsek o bile yeter yani

Arkadaşlar, fotoğrafların server üzerinde kapladığı alan çok çok büyük olduğu için bu opsiyon söz konusu değil.

Benimde söylemek istediğim birşey var.
Forumu 1920x1080 çözünürlükte görüntülüyorum ve yazılar sayfaya yayılıyor site çok geniş gözüküyor yazıları okurken yoruluyorum.
Böyle gözüküyor bende
(link)

Forum genişliğinin sabitlendiği yazıların ortada toplandığı alternatif bir tema seçebilsek iyi olurdu. Css de .page elementine max-width: 1024px; değeri vererek böyle bir görüntü aldım.

(link)

umarım yetkililer bu durumu düzeltirler.

>>Aynı dertten muzdaripim ekranım yok! yarısını gööremiyorum çok geniş geliyor. :)

Forum 1024x768 piksel de en güzel görüntüyü veriyor arkadaşlar. Bu yazıyı forumda da bulabilirsiniz..

Bende 1680 1050 ve hemen hemen tüm forumlarda gayet makul sonuçlar alıyorum.

Tarayıcınızı ekranı kaplatmadan kullanırsanız aynı küçük boyda görebilirsiniz. ;)

Gelişmiş arama penceresinde ''Sadece Başlıkları Ara'' seçeneği kullandığımda aradığım kelimenin forumda olduğundan emin olmama rağmen sonuç bulunamıyor.Ayarlarımı kontrol edip seçimlerimi değiştirdim, çözüm olmadı.Örneğin ''Balıkesir'' kelimesi; hiçbir sonuç bulunamıyor.Sorunun bende mi forumda mı olduğunu anlayamadım.

bendede aynı sorun var forumda arıyorum bulamıyorum sonra googleda arama yaptığımda aradığım sonuca direk varıyorum aramada sorun var sanırım

Arama penceresine ''Balıkesir'' yazdığım zaman 14 adet sonuç çıkmakta. Bu sonuçlar içinde başlığında yada içerisinde Balıkesir geçen konulara ulaşıyorum? Sonuçlar tam olarak görüntülenmiyor.''Balıkesir'' kelimesi sadece bir örnektir. Başlığında ''Balıkesir'' kelimesi geçip arama sonucunda çıkmayan birçok mesaj örneği verebilirim. Mesajımı dikkatli okumanızı rica ediyorum.Gelişmiş arama sayfasında ''Sadece Başlıkları Ara'' seçeneğinin doğru olarak çalışmadığını ifade etmiştim.

Değerli forum yöneticileri

Öncelikle bu konuda size onlarca mesaj geldiğini tahmin edebiliyorum. Ancak bu konuya bir açıklık kavuşturulmalı artık. Yakın geçmişte yaşanan bazı tatsız olaylardan sonra forumda emeği çok fazla kişiler ayrıldı ve birçok kişide onları takip etti. Daha sonra forum düzenlenecek ve hızlanacak dediniz ve bir süre kapalı kaldı. Açıldığında ise birkaç sorun ve bununla birlikte gelen müthiş bir yavaşlık vardı. Sorunu biliyoruz, en kısa zamanda düzelteceğiz dediniz, ama üzerinden aylar geçti ve aynı yavaşlık devam etmekte. Size sorum şu: Gerçekten de sorunun nedenini biliyor musunuz ve bu yavaşlık düzelecek mi yoksa bu yavaşlık böyle devam edecek mi? Forumu kullanmak işkence haline geldi ve artık ben de dahil insanlar bu yavaşlık yüzünden foruma uzun süre girmiyor ve girmek istemiyor.
Sizden ricam bu yavaşlığın nedenini, düzelip düzelmeyeceğini ve ne yapılması gerektiğini belirtmeniz.

Saygılarımla.

Yavaşlık benimde dikkatimi çekiyor.Muhtemelen çalıştıkları hosting firmasının serverından kaynaklanıyor.

Geri