Scudo Sports

Forum için öneriler

Veyahutta bizim yorum yazdığımız yerlere bir başka yorum yapıldığında e-posta adresimize bilgi mesajı gelmesi gibi birşey geliyordu benimde aklıma bunlar gerçekleştirilebilir mi acaba?

Scudo
@kerem seckin

kontrol panelinizde yeni abone olunan konular vardır, daha önce mesaj yazdığınız konulara yeni bir mesaj yazıldığı zaman ordan takip edebilirsiniz.

@Serden Us

hah aradığım buydu işte!!
:in: :in:

bu başlıkta erdim muradıma
teşekkürler

Forumda RSS hizmeti vermeyi düşünmüyormusunuz ? Yeni açılan konulardan haberdar olmak zol oluyor Yoksa tek tek kategorileri gezip dolaşmak zorunda kalınıyor.

• Beğen
Tepkiler: VolkanÖzcan
evet. bir çalışma yapılırsa, daha fazla bilgi paylaşımı ve katılım kesinlikle olur.

forum'un üst kısmında yeni mesajlar diye link var oradan ulaşabilirsiniz .

Hatta mobil versiyon da olsa ne iyi olur. Telefonla takip etmek imkansız gibi yazıları ve resimleri. :D İstemişken tam isteyelim.

önce şu 2 arama yada sorgu arasında 30 saniye geçmesi ayarı kaldırılsın..5 saniye falan yapılsın..bu ayar niye var onuda anlamadım gerçi?

@Goflet

Evet çok haklısın Umut abi. Çok can sıkıcı bişi :(

@Goflet

Yoğunluk olmasın diye..

RSS farklı bi olay olduğunu biliyorum.Ancak bana göre gereksiz olur.Benim bahsettiğim olayda da yeni açılan mesajları görebiliyorsun sonuçta.RSS isteyen kişi üşenmesin girsin siteye :)

@Goflet

Bu süre olayı benim tahminimce siteyi olası saldırı, atacklardan kurtarmak içindir bir siteyi yavaşlatmak veya geçici olarak devre dışı bırakmak için en büyük açık arama bölümüdür

@Fethi Aktunç

Tabiki üşenmeden girip bakmakta olur ama araç çubuğunda bir buton ve tıkladığınızda herşeyi oradan takip etmeniz daha kolay olacaktır, kişiler sadece 1 siteyi takip etmiyordur bu takip açısından faydalı olur tabi sizin düşüncenizede saygım var;)

• Beğen
Tepkiler: Fethi Aktunç
Selamlar,

Forumumuzda bazı arkadaşlarım link verirlerken linki adres olarak yazmıyorlar. Bunun yerine ilgili bilgilere BURADAN ulaşabilirsiniz yazıyorlar. Ve BURADAN yazısı tıklanabiliyor. Bunun nasıl yapıldığını öğretebilirmisiniz lütfen.
Açtığım topik yanlış başlık altındaysa özür dilerim. En doğru yer burası geldi? :)

Mesaj panelinde bulunan Link Ekle (https://www.bisikletforum.com/images/editor/createlink.gif) kutucuğunu kullanarak.

Buradan, şurası vb. hangi cümle ile yönlendirme yapacaksanız artık, mause ile seçip ( Kopyala yapar gibi ) o kutucuğa tıklıyorsunuz ve çıkan kutuya ilgili linki yapıştırıyorsunuz.

O kadar. ;)

• Beğen
Tepkiler: Cihan ÜRÜT
Benim forum hakkında bir tavsiyem olacaktı.Daha önceden bazı forum sitelerinde yöneticik yaptım. Bu forumda da bir konu hakkında önerim olacaktı. Forumda herhangi bir konuda yazılan mesajlar anasayfada yazılan "son 15 mesaj"diye bölüm yapılsa ve burada mesajı yazanlar ve konunun adı görünse daha iyi olacağını düşünüyorum. Soru ve istekler bu sayede daha çabuk görülür. Bu sayede bölümlerde sorulan sorular daha çabuk cevaplanır diye düşünüyorum. Tabi ki bu sadece bir öneri. İlginiz için şimdiden teşekkürler..

"yeni mesajlar" a tıklandıgında sizin forumda son yaptıgınız işlemden sonraki mesjalar zaten gözüküyor.. tıkladıgınız an o ana kadar okumadıgınız konular sıralanıyor zaten.. bazen 4 sayfa oluyor bazen 20 bazen daha fazlası.. ne sıklıkla girdiginize baglı foruma =) hatta ben o kadar alıstım ki kısayol olarak yeni mesajları kaydettim direkt oraya tıklıyorum ve son girişimden bu yana olan mesajlar gözüküyor.. bazen 5dk da bir tıklıyorum yeni birşeyler görünmüş mü diye...

bunun haricinde zaten en son yazılan mesaj en üstte olacak sekilde bir sıralama var bölümlerde.. hani üye ilgilendigi bölüme girip son yazılandan baslayarak mesajları zaten görebiliyor..

Son mesajları 15 ile sınırlamayan "yeni mesajlar" sistemi zaten var; yönetici degilim ama yine de bilgilendirme ihtiyacı duydum..

iyi günler...

• Beğen
Tepkiler: RAHMİ
Teşekkürler ama bnde daha çok görülen bir yerde olabilir diye düşünmüştüm. Herkes bilmiyor sanırım "yeni mesajlar" bölümünü.En azından anasayfa da olsa daha iyi olurdu..:)

Geri