Scudo Sports

Forum için öneriler

Scudo
İmzalara lütfen genişlik ve uzunluk olarak bir sınır konulsun.
Bu oran forumlarda genelde genişlik olarak 600px, yükseklik olarak 200px maksimum üst sınırlardır.

evet sonunda anladım 5135 üyeyim

ya arkadaşlar ben 3218 nci üye görünüyorum. bakıyorum bir çok kişiden önce üye olmuşum (eğer üye olma tarihine göre ise) ancak hala 'yeni üye' görünüyorum. bilen varsa bana anlatsın bu numara neye göre veriliyor. Benden sonra üye olanların isimleri neden farklı

@cazz

üyelik tarihine göre değil attıgın msj sayısına göre yükseliyor

gecenlerde bir konu açılmışdı hangisi tam hatırlamıyorum şimdi aklıma geldi ve sorayım dedim. yanıtlar 6 iken görüntüleme sayısı 3 idi bir bozukluk olabilirmi görüntüleme sayısında hatırlatayım dedim

Bazı durumlarda flood (peşpeşe mesaj yazmak)yapan üyelerimizin mesajlarını birleştiriyoruz.Değişiklik bu sebepten olabilir.

Alıntı yapmak istediğiniz konudaki cevap tuşuna basarsanız,o konuyu alıntı yapmış olursunuz.

https://www.bisikletforum.com/images/buttons_mns/quote.gif simgesine tıklarsın, cevap kutusuna başında ve sonunda komutlarla alıntı yapmak istediğin mesaj gelir..o komutlara dokunmazsan sorunsuz şekilde alıntı cevap yazabilirsin..

@ÇARŞIIIIIIII PLATOON

başardın o zaman:D

@ÇARŞIIIIIIII PLATOON

herşeyi güzel anlıyorsun bilal kardeşimde birde büyük yazıyla yazmasın dört dörtlük olacak :)

bazen de zaten alıntı yapılmış bir mesaja cevap tuşuna basarak yine alıntı yapıyoruz.ben denedim de karmaşık birşey oluyo:)bu alıntıları arka arkaya kaç defa yapabiliriz?mutlaka bir sınırı vardır diye düşünüyorum ama tam emin olamadım.hazır konu açılmışken sorayım dedim

• Beğen
Tepkiler: sare
@t-genc

Forumdan 2 tane sayfa açınız,1 sayfada alıntı yapınız ve kopyalayıp,2 sayfaya yapıştırınız.(kodları ile beraber)daha sonra tekrar 1. sayfaya dönünüz ve alıntı yapacağınız yere gidip,alıntınızı yapıp tekrar 2.sayfaya yapıştırınız.Böyle böyle istediğiniz kadar alıntı yapabilirsiniz.Sınır yok(forum düzenini bozmamak kaydı ile)

teşekkürler tuğrul abi.zaten meraktan sordum.yoksa o kadar alıntıyı istesem yapamam:D

Geri